Szymek 1 052 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Yeti, Ficuś robimy swój klub ? tez moge z wami powalczyc Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 robimy, tez wole byc z ludzmi jakich kojarze Cytuj
YETI 11 003 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Również jestem chętny na jakiś klub. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 no to musicie zdecydować gdzie chcecie dołączyć, u nas jest jedno miejsce wolne zróbmy tak więc że kto chce dołączyć do naszego klubu niech napisze pod tą moją odpowiedzią i tyle. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) "Sławę zdobywamy także pobijając wyzwania rzucone przez twórców lub innych graczy. Są obecne w kilku miejscach na każdej trasie, symbolizowane kolorowymi ikonami. Wyzwanie może polegać na rozwinięciu jak największej prędkości na wyznaczonym odcinku toru albo na pobiciu rekordu w drifcie na danym zakręcie. Dzięki temu systemowi odnosimy wrażenie, że niemal cały czas mamy coś do roboty." teoretycznie to można by było handlować najlepszymi kierowcami, tak samo jak kartami w fifie lol pyskaty Yeti +5 do respectu klubu, ale wy chłopaki wybierajcie, ja wybrałem was do ekipy 30min left Edytowane 7 października 2014 przez Fanek Cytuj
Marcin_wawa 450 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Mnie pewnie niewielu kojarzy, dlatego zadowolę się klubem z innymi mniej aktywnymi forumowiczami. Dodam, że wyścigi to jest mój konik i jeśli gra mi się spodoba, to będę pożytecznym trybikiem Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 OK to ja też jakiegoś team leadera, który jest w stanie ten pociąg uciągnąć poproszę o invite (mój nick MatGajewski), od razu uprzedzam że jestem typem gracza wieczorowego i weekendowego (praca i małe dziecko Ale ścigałki to jest to co lubię Cytuj
Marcin_wawa 450 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Exact, otrzymałeś moje zaproszenie? Bo driveclub tak zapierdala ze ściąganiem, że lista znajomych się nie odświeża. Siusiu dodaj mnie na psn. Edytowane 7 października 2014 przez Marcin_wawa Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Tak, mam Cie online Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Exact, otrzymałeś moje zaproszenie? Bo driveclub tak zapierdala ze ściąganiem, że lista znajomych się nie odświeża. Siusiu dodaj mnie na psn. Poszło ;-) ps. 7 minutes Let the game begin... Edytowane 7 października 2014 przez SiuSiu Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 sorry nie mogłem sie powstrzymać zaczynamy, nie rozwalcie sie na pierwszym zakręcie Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Brama otwarta, można uruchamiać gre! Pamiętajcie, punkty nie nabiją się same! Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 ten pierwszy merol wolny jak muł na początku ponoć trasy nie powalają, a widze już jest bardzo fajnie graficznie nasycone kolory, tektury drogi na starcie, pobocza, zieleń za(pipi)isty prowadzenie też jest spoko, cieżko sie prowadzi te pierwsze padło też mieliście czarne paski z boku ekranu? trzeba obraz w opcjach PS4 rozciągnać gogo Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) Wow już 9 gwiazdek - nie wiem czego te hamerykańce chciały odnośnie poziomu trudności - każdy z pierwszych wyścigów od razu na 3 gwiazdki wpadł bez żadnego powtarzania, za pierwszym podejściem kamera naturalnie z kokpitu miodzik. Już mi się podoba i nie żałuję tych 169zł Do zoba na trasach ps. ale serwery to nie tylko u mnie nie żyją, co? Edytowane 7 października 2014 przez SiuSiu Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 serwy do multi i zakładania klubu off też wam nie pobrało jeszcze tych 3 aut ? Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 serwy do multi i zakładania klubu off też wam nie pobrało jeszcze tych 3 aut ? u mnie ich nie ma sprawdzałem na psn i wciąż błąd Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Hm... Czy mogę zacząć grę jeśli nie zakupilem pełnej wersji , a jedynie chciałem zobaczyć tę z PSplus, czy muszę czekać aż później mi to włączą do abonamentu ? Bo chciałem zagrać,ściągnąłem wersje 16gb i mam napisane,że nie można połączyć z serverem i zweryfikować licencji. Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Hm... Czy mogę zacząć grę jeśli nie zakupilem pełnej wersji , a jedynie chciałem zobaczyć tę z PSplus, czy muszę czekać aż później mi to włączą do abonamentu ? Bo chciałem zagrać,ściągnąłem wersje 16gb i mam napisane,że nie można połączyć z serverem i zweryfikować licencji. Może musisz poczekać na aktualizację oferty playstation plus? wtedy zawsze nadają uprawnienia do gier Cytuj
IrenicuS 7 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 No właśnie tak myślałem, ale mialem nadzieje,ze uda sie wczesniej. dzieki Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Ja mam już 21level. Im dalej w karierze tym trudniej z gwiazdkami. Chętnie dołącze do klubu, jakieś wolne miejsca ? Jeśli chodzi o kustomizacje samochodów to jednak mam wybór kolorów, lakieru i vinyli , wszystko w garażu a przed wyscigiem wybieramy tylko "strój" wcześniej zaprojektowany. Cytuj
Marcin_wawa 450 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 Jak dla mnie póki co rewelacja. Skoro ja czuję świętnie prędkość w Mini na trasie w indiach, co prowadzi w dół, to co będzie w supersamochodach. Aż strach pomyśleć. model jazdy rewelacyjny. Czuć podsterowność przednionapędówek. Najważniejsza jest płynna jazda i delikatne operowanie analogiem przy długich zakrętach. Efekty świetlne ryją beret, szczególnie jadąc pod słońce i jak robi się ciemno. Ehh a rano trzeba wstać 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 (edytowane) http://www.ustream.tv/channel/ex4ct-pl-s-ps4-live-show mój stream jeśli ktoś nie ma gry eee słaba jakość Edytowane 7 października 2014 przez eX4cT_PL Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 7 października 2014 Opublikowano 7 października 2014 jak pisze Marcin wyżej, fajnie rozwiązali sprawe sterowania, nie da sie zapieprzać bezkarnie tak jak w NFS gra nie pozwala na to, trzeba dużo hamować nie jezdzic sie w cale łatwo, trzeba sie wkręcić w nowy model jazdy czy gra wygląda tak jak na gifach? tak! ale nie cały czas, dużo zależy od pory dnia i oświetlenia, pierwsze trasy wyglądają blado, jezdziłem noc w Norwegii, mistrzostwo pograłem tylko 1h ide spać, oby jutro już wszystko działało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi