Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 610,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

robimy, tez wole byc z ludzmi jakich kojarze

Opublikowano

no to musicie zdecydować gdzie chcecie dołączyć, u nas jest jedno miejsce wolne

zróbmy tak więc że kto chce dołączyć do naszego klubu niech napisze pod tą moją odpowiedzią i tyle.

Opublikowano

"Sławę zdobywamy także pobijając wyzwania rzucone przez twórców lub innych graczy. Są obecne w kilku miejscach na każdej trasie, symbolizowane kolorowymi ikonami. Wyzwanie może polegać na rozwinięciu jak największej prędkości na wyznaczonym odcinku toru albo na pobiciu rekordu w drifcie na danym zakręcie.

Dzięki temu systemowi odnosimy wrażenie, że niemal cały czas mamy coś do roboty."

teoretycznie to można by było handlować najlepszymi kierowcami, tak samo jak kartami w fifie lol :P

pyskaty Yeti +5 do respectu klubu, ale wy chłopaki wybierajcie, ja wybrałem was do ekipy :P

30min left

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Mnie pewnie niewielu kojarzy, dlatego zadowolę się klubem z innymi mniej aktywnymi forumowiczami. Dodam, że wyścigi to jest mój konik i jeśli gra mi się spodoba, to będę pożytecznym trybikiem :)

Opublikowano

OK to ja też jakiegoś team leadera, który jest w stanie ten pociąg uciągnąć poproszę o invite (mój nick MatGajewski), od razu uprzedzam że jestem typem gracza wieczorowego i weekendowego (praca i małe dziecko :)

Ale ścigałki to jest to co lubię :P

Opublikowano

Exact, otrzymałeś moje zaproszenie? Bo driveclub tak zapierdala ze ściąganiem, że lista znajomych się nie odświeża.

Siusiu dodaj mnie na psn.

Edytowane przez Marcin_wawa

Opublikowano

Exact, otrzymałeś moje zaproszenie? Bo driveclub tak zapierdala ze ściąganiem, że lista znajomych się nie odświeża.

Siusiu dodaj mnie na psn.

Poszło ;-)

ps. 7 minutes :) Let the game begin...

Edytowane przez SiuSiu

Opublikowano

20141002183317.gif

sorry nie mogłem sie powstrzymać :P

zaczynamy, nie rozwalcie sie na pierwszym zakręcie ;)

Opublikowano

Brama otwarta, można uruchamiać gre!

51dRHJw.gif

Pamiętajcie, punkty nie nabiją się same!

fvbunl.gif

Opublikowano

ten pierwszy merol wolny jak muł :D

na początku ponoć trasy nie powalają, a widze już jest bardzo fajnie graficznie

nasycone kolory, tektury drogi na starcie, pobocza, zieleń za(pipi)isty

prowadzenie też jest spoko, cieżko sie prowadzi te pierwsze padło :D

też mieliście czarne paski z boku ekranu?  trzeba obraz w opcjach PS4 rozciągnać

gogo

Opublikowano

Wow :) już 9 gwiazdek - nie wiem czego te hamerykańce chciały odnośnie poziomu trudności - każdy z pierwszych wyścigów od razu na 3 gwiazdki wpadł bez żadnego powtarzania, za pierwszym podejściem :) kamera naturalnie z kokpitu :)

miodzik. Już mi się podoba i nie żałuję tych 169zł :P

Do zoba na trasach

ps. ale serwery to nie tylko u mnie nie żyją, co?

Edytowane przez SiuSiu

Opublikowano

serwy do multi i zakładania klubu off

też wam nie pobrało jeszcze tych 3 aut ?

Opublikowano

serwy do multi i zakładania klubu off

też wam nie pobrało jeszcze tych 3 aut ?

u mnie ich nie ma :( sprawdzałem na psn i wciąż błąd

Opublikowano

Hm... Czy mogę zacząć grę jeśli nie zakupilem pełnej wersji , a jedynie chciałem zobaczyć tę z PSplus, czy muszę czekać aż później mi to włączą do abonamentu ? Bo chciałem zagrać,ściągnąłem wersje 16gb i mam napisane,że nie można połączyć z serverem i zweryfikować licencji.

Opublikowano

Hm... Czy mogę zacząć grę jeśli nie zakupilem pełnej wersji , a jedynie chciałem zobaczyć tę z PSplus, czy muszę czekać aż później mi to włączą do abonamentu ? Bo chciałem zagrać,ściągnąłem wersje 16gb i mam napisane,że nie można połączyć z serverem i zweryfikować licencji.

Może musisz poczekać na aktualizację oferty playstation plus? wtedy zawsze nadają uprawnienia do gier 

Opublikowano

No właśnie tak myślałem, ale mialem nadzieje,ze uda sie wczesniej. dzieki

Opublikowano

Ja mam już 21level. Im dalej w karierze tym trudniej z gwiazdkami. Chętnie dołącze do klubu, jakieś wolne miejsca ? Jeśli chodzi o kustomizacje samochodów to jednak mam wybór kolorów, lakieru i vinyli , wszystko w garażu a przed wyscigiem wybieramy tylko "strój" wcześniej zaprojektowany.

Opublikowano

Jak dla mnie póki co rewelacja. Skoro ja czuję świętnie prędkość w Mini na trasie w indiach, co prowadzi w dół, to co będzie w supersamochodach. Aż strach pomyśleć. :) model jazdy rewelacyjny. Czuć podsterowność przednionapędówek. Najważniejsza jest płynna jazda i delikatne operowanie analogiem przy długich zakrętach. Efekty świetlne ryją beret, szczególnie jadąc pod słońce i jak robi się ciemno. Ehh a rano trzeba wstać:/

Opublikowano

jak pisze Marcin wyżej, fajnie rozwiązali sprawe sterowania, nie da sie zapieprzać bezkarnie tak jak w NFS gra nie pozwala na to, trzeba dużo hamować

nie jezdzic sie w cale łatwo, trzeba sie wkręcić w nowy model jazdy

czy gra wygląda tak jak na gifach? tak! ale nie cały czas, dużo zależy od pory dnia i oświetlenia, pierwsze trasy wyglądają blado, jezdziłem noc w Norwegii, mistrzostwo

pograłem tylko 1h ide spać, oby jutro już wszystko działało :)