tomci23 55 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Ja już jeżdżę całkiem zacny model jazdy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) W ogóle wiadomo kiedy to będzie? Dzień po premierze patcha z deszczem. Edytowane 8 października 2014 przez _Be_ Cytuj
Sunnyluk 7 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Nikt nic oficjalnie nie wie więc trzeba znowu czekać, a sądziłem, że dziś zagram, pewnie jak tysiące innych osób na Święta chyba zagości X1, cóż Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 ja jak zwykle gram z kamery z zderzaka Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 ja jak zwykle gram z kamery z zderzaka ja też Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) ja jak zwykle gram z kamery z zderzaka ja też Fakt, lepiej tak ogarnąć cały tor, ale z drugiej strony wnetrze tak ładnie wygląda, że aż szkoda... ps. szkoda, że nie dziala online bo jednocześnie nie można odblokować aut za nagrody klubowe, a np. w hot-hatch takie golfy najszybciej pomykały i był z nimi największy problem na trasie Edytowane 8 października 2014 przez SiuSiu Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 no to zaje.biście przetestowali serwery. W becie nie mieli jak za mały ruch pewnie generowali testerzy. Co to błędu pobierania preorderowych aut na forum ps eu : http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Games/Driveclub-preorder-cannot-download-addons-CE-32920-6/td-p/22382629 Spróbuje ktoś bo ja do konsoli usiądę jutro dopiero sprawdze po 18 dam znać wbiłem teraz tylko na chwile, ustawiłem pobieranie z plusa, sprawdziłem serwery DC wciąż off coś czuje dziś klubu nie złożymy jeszcze 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Również kamera ze zderzaka.Od czasów pierwszego Gran Turismo jakoś tak jeżdżę gdy zalaży mi na czasie (casualowo z za samochodu i z kokpitu).Model jazdy jest świetny, szkoda że moda się zmienia. Oprócz simów, zostaną pewnie tylko open-world arcade i wyścigi z pseudo fabułą.Obydwu nie cierpię, nawet od bardzo dobrego dla niektórych F:Horizon mocno się odbiłem (co innego główny cykl)P.SLudzie uwielbiają używać hiperboli widzę, a propos kłopotów z serwerami Ps4 konsola-żenada ? Gimme a break...Chyba tylko o Jaguarze bym tak powiedział, bo Atari nie przemyślało sprawy konkretnie. Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) Chłopaki bo nie ogarniam. A przypadkiem nie miało być demo 8 w plusie ? Miało być a nie ma chyba że ja źle widze edit: easye dzieki + Edytowane 8 października 2014 przez polaki899 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 "By pomóc wszystkim graczom, którzy już kupili grę i nie mogą się połączyć z PSN, wstrzymaliśmy tymczasowo premierę PS Plus Edition oraz aplikacji My DriveClub. To powinno zapewnić graczom lepszą szansę na połączenie z serwerami. Na pewno powiadomimy Was, jak tylko PS Plus Edition zostanie udostępnione do pobrania". Rozumiem, ze mamy im jeszcze za to podziekowac? i oczywiscie w dniu premiery zorientowali sie, ze ich serwery nie podolaja? Po to byla beta wczesniej? Oni licza, ze teraz wszyscy pobiegna do sklepu i kupia pelna wersja? Zen maks! 2 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Ficuś, kes poszły zapro do klubu. Dodałem Yetiego na PSN jak przyjmie też go dodam. Są jeszcze dwa miejsca. Klub ma nazwę zgredy fpe. Cytuj
Zdunek 1 121 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Działa już multi?Podobno wyłączyli serwery na 30godzin w celu stabilizacji. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Balon zarezerwuj miejsce w klubie dla mnie. Cytuj
Gość Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) no to niedługo zaczynamy kluby Edytowane 8 października 2014 przez Gość Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) Ficuś, kes poszły zapro do klubu. Dodałem Yetiego na PSN jak przyjmie też go dodam. Są jeszcze dwa miejsca. Klub ma nazwę zgredy fpe. 1) ja2) ficuś 3) ty? 4) Yeti 5) basbot 6) ty? Działa już multi? Podobno wyłączyli serwery na 30godzin w celu stabilizacji. Kluby online i serwery DC już działają, więc multi pewno już też. Edytowane 8 października 2014 przez balon Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Mi jeszcze online nie działa. Cytuj
Sunnyluk 7 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Szczęśliwcy, którzy dziś pograją w swojego DC, my, którzy czekaliśmy na darmowe demko w PS Plus dziś nie zagramy: DRIVECLUB@DRIVECLUB @LeonDunsby EU PS Plus Edition will not be available today - we will announce a date as soon as we can confirm the servers are ready for it Cytuj
Gość Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Mój plan na dziś wieczór, który ułożyłem dziś rano jadąc do pracy: Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Hehe ciekawe ile osób kupi aby nie czekać na edycję plusową Ja poczekam i wtedy zdecyduje czy driveclub czy alien 1 Cytuj
Sunnyluk 7 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Walczę z sobą czy kupić za 169 czy nie, kupić czy nie kupić... ech Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) Walczę z sobą czy kupić za 169 czy nie, kupić czy nie kupić... ech Zależy czego oczekujesz, jeśli racera i tylko racera, bez dodatkowej otoczki to warto imo. Choć ja nie będąc pewnym, jeszcze bym się wstrzymał i doradzam to jako osoba, której DC bardzo się podoba. Zresztę może i na season passa się skuszę, ale to zależy w dużej mierze od tego jakie auta będą w dlc. Edytowane 8 października 2014 przez Hendrix Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) oczywiście, że kupić, kiedy dostaniemy kolejne takie wyścigi, cena 169zł jest ok no to zaje.biście przetestowali serwery. W becie nie mieli jak za mały ruch pewnie generowali testerzy.Co to błędu pobierania preorderowych aut na forum ps eu :http://community.eu.playstation.com/t5/PS4-Games/Driveclub-preorder-cannot-download-addons-CE-32920-6/td-p/22382629Spróbuje ktoś bo ja do konsoli usiądę jutro dopiero nie działa, to raczej związane jest z serwerami, jak je włączą pewnie pobierze Multi i klub dalej offline, ta gra w trybie offline nie ma połowy opcji rozgrywki, komuś udało sie wbić? jeśli tak napiszcie jak Balon - Tobie działa mulit? jak Ci sie udało podłaczyć? i prosze nam pro kierowców nie podkradać, Kes był u nas Edytowane 8 października 2014 przez Fanek 1 Cytuj
Gość Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Nie podoba mi się, że karzą minusowymi punktami za burnoutowe akcje, ale autka prowadzi się miodnie (czuć ciężar i bezwładność) Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 A to sorra z kesem już edytuje. No był klub u mnie aktywny. Zrobiłem i wysłaełem zapro do Ficusia i kesa ale już teraz znowu jest offline. Kesa oddaję Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Jak ktoś bedzie robił jakiś klub można mnie zaprosić Tomci- Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi