Daffy 10 564 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Dla mnie za to abstrakcją są gwiazdki za drift na danym odcinku. Co do czasów to 1 gwiazdka to na luzie, 2 rzadko, 3 jeszcze chyba nie zdobyłem ale fakt, że nic nie masteruję i nie powtarzam obecnie. ja nie masteruje bo jak nie daj boze wykrecisz super czas to nie zrobisz z niego wyzwania bo serwery nie dzialaja i ci szansa zakozaczenia przez znajomymi przepadnie wez sobie single race i wybierz najmocniejsza fure jaka masz odblokowana to zobaczysz do czego zdolna jest ta gra - nie ma sielankowo i na zakretach rzuca i sama robi drifty ogolnie w modelu jazdy troche mi ta gra pierwszego grida przypomina, wam tez? edit - Masorz rzecz jasna pogramy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
Figaro 8 214 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Ficuś >>> Figlarz Tak drugiego Wielkopolanina będziesz ranił? Mowy nie ma. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) No ale przecież Figlarz =//= Figaro ! Figaro zawsze na propsie za kakałko, kapciuszki, krôliczki i Ninny! Edit: Gorzôw Wlkp. to stolica woj. lubuskiego Edytowane 8 października 2014 przez balon Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) no 2 gwiazdki to luz, ale tą 3 ciężko zdobyć, tylko w paru wyścigach mi sie udało, to już myślałem, że masakrycznie wolno jezdze jak mam z tym problem ale chyba jak Ficuś pisze, lepiej póki co nie masterować tego co do driftu to ręczny na chwile na pełnym gazie, na razie tak robie Brakuje mi póki co: - lepszej muzyki, ta w grze to sieka z tego co słucham do tej pory - brakuje zmieniania muzyki na następny utwór, tak jak było w NFS Rivals - przy porównywaniu aut brakuje jakiejś podziałki przy wskaznikach, ciężko czasami stwierdzić które auto ma lepsze parametry Edytowane 8 października 2014 przez Fanek Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Figlarz juz sie chyba w ogole przestal udzielac na forumku jak wyemigrowal co nie? by nie bylo offtopu - wlaczylem muze....masakra jakas, jakby caly czas jeden i ten sam utwor lecial, niech sony da wreszie obsluge mp3 i podkladanie wlasnej muzy w grach Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 A tak z ciekawości, zakupiłem grę w wersji na płycie, powinienem dostać w DLC 3 samochody, w pudełku z grą nic nie ma, a po odpaleniu gry i zassaniu łatki nic nie dostałem;/ Jakieś sugestie? Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 A tak z ciekawości, zakupiłem grę w wersji na płycie, powinienem dostać w DLC 3 samochody, w pudełku z grą nic nie ma, a po odpaleniu gry i zassaniu łatki nic nie dostałem;/ Jakieś sugestie?Czyli ze w wersji po premierze też są trzy auta? Można wiedzieć jakie, bo jesli takie same jak w preorderze to ten właśnie stracił sens. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) mi sie wydaje, że w pudełkowej nie ma, chyba że SPECIAL EDITION, to tam jest dodatkowych 5 aut te 3 auta tylko dla preorderów a mieliście już jakieś dachowanie? edit: tu o wersjach i takie tam http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=905048 Edytowane 8 października 2014 przez Fanek Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 A tak z ciekawości, zakupiłem grę w wersji na płycie, powinienem dostać w DLC 3 samochody, w pudełku z grą nic nie ma, a po odpaleniu gry i zassaniu łatki nic nie dostałem;/ Jakieś sugestie?Czyli ze w wersji po premierze też są trzy auta? Można wiedzieć jakie, bo jesli takie same jak w preorderze to ten właśnie stracił sens. To mój zakup http://www.ultima.pl/driveclub_dlc/i14357/ dodatkowe samochody to: McLaren 12C SLS AMG Coupe Black Series RUF RT 12 R Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Mi granie idzie, jak narazie tylko chyba w trzech eventach nie zdobyłem maksymalnej ilości gwiazdek, było to chyba za drifty, a w większości wszystko pękło za pierwszym przejazdem. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (pipi)e zakupiłem pełną wersję zaraz testuję Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 o kuzwa ale miałem trase, RS5 dobrze idzie zaraz zapodam filmik Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 A tak z ciekawości, zakupiłem grę w wersji na płycie, powinienem dostać w DLC 3 samochody, w pudełku z grą nic nie ma, a po odpaleniu gry i zassaniu łatki nic nie dostałem;/ Jakieś sugestie?Czyli ze w wersji po premierze też są trzy auta? Można wiedzieć jakie, bo jesli takie same jak w preorderze to ten właśnie stracił sens. To mój zakup http://www.ultima.pl/driveclub_dlc/i14357/ dodatkowe samochody to: McLaren 12C SLS AMG Coupe Black Series RUF RT 12 R To te same co w cyfrowym preorderze, jeśli też zamówiłes preorder od nich to powinieneś jest dostać bo to dotyczy tylko preordera Cytuj
Gość Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 ponad 30 gwiazdek już nastukanych, tylko dwa eventy niepełne: 2/3 i 5/6 a tak to spoko Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 a na ile godzin oceniacie karierę? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 serwery wlączooneee Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) U mnie jak na razie wszystko idzie na full Odnośnie 3 gwiazdek za czasówki, to owszem jest z tym trochę plątaniny (np. lotusem chyba dopiero po 4 okrążeniu trzecia wpadła) ale wszystko jest do zrobienia Mnie wciągnęło na maksa i powiem szczerze, aż się dziwie że nie mam problemów z robieniem wszystkiego na fulll. Może to za wcześnie (dopiero miałem pierwszy drift event z Spykerem - 3 gwiazdki za 5 podejściem). Miód na twarzy Dobrze, że jutro do roboty na 10, to dziś trochę poszalejemy, ale fakt brakuje tych klubowych wyzwań i porównywania z przyjaciółmi z listy. PS. Ostatnio wysłałem trochę zaproszeń, co by mieć z kim porównywać czasy,a że i zarazem na forumku można od razu wymieniać poglądy to postanowiłem skrobnąć do kilku z Was (mój PSN MatGajewski) serwery wlączooneee ee, ale gdzie? bo u mnie nie ma Edytowane 8 października 2014 przez SiuSiu Cytuj
czarek250885 318 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 U mnie jak na razie wszystko idzie na full Odnośnie 3 gwiazdek za czasówki, to owszem jest z tym trochę plątaniny (np. lotusem chyba dopiero po 4 okrążeniu trzecia wpadła) ale wszystko jest do zrobienia Mnie wciągnęło na maksa i powiem szczerze, aż się dziwie że nie mam problemów z robieniem wszystkiego na fulll. Może to za wcześnie (dopiero miałem pierwszy drift event z Spykerem - 3 gwiazdki za 5 podejściem). Miód na twarzy Dobrze, że jutro do roboty na 10, to dziś trochę poszalejemy, ale fakt brakuje tych klubowych wyzwań i porównywania z przyjaciółmi z listy. PS. Ostatnio wysłałem trochę zaproszeń, co by mieć z kim porównywać czasy,a że i zarazem na forumku można od razu wymieniać poglądy to postanowiłem skrobnąć do kilku z Was (mój PSN MatGajewski) Chętnie dodam ludzi, którzy ogrywają DC zawsze jakaś motywacja do rywalizacji. Jak coś mój nick czarek250885 Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 w anglii nie da sie sciagnac gry w jakikolwiek sposob "content cannot be selected at this time" jeśli chodzi o plus wersje. pełnej nie ma opcji ściągania ani ceny. żart. dzięki sony you fu8ckin piece of shit god forsaken cunts.! Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 miałem na chwilę jak jechałem zielony napis że połączono z tym że dalej nie działa Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 blagam skonczcie pierw klase "rekrut" gdzie w kołko sciga sie tymi garbusami i mini cuperami, dopiero w "amatorze" gra sie rozkreca - szybsze fury i niesamowity fun z modelu jazdy, do tego dochodza ciekawsze trasy, ktore sa puszczane w swietnych porach i engine odpowiedzialny za oswietlenie zaczyna wyczyniac cuda - naprawcie te serwery i ten shit serio zrobi sie grywalny Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 SiuSiu widzę, że jesteś wkręcony jak ja. Nie mogę się doczekać, aż odpalą te cholerne serwery! Wtedy się zacznie drugie, te lepsze życie gry. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 ok teraz multi u mnie działa a u Was? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) gram 2h i mam 21 gwiazdek z 255 teraz tak sie zastanawiam czy to w ogóle sie zapisze do naszego profilu kariery jeśli jezdzimy na serwerach offline bez kitu w offline ta gra nie ma połowy opcji co do bonusowych aut, wziałem free play i tam gdzie jest ta cała lista aut, znalazłem Mercedesa 2015 wszedłem w niego i przerzuciło mnie do PSstore, auto pobrało nie wiem dokładnie o co z tym chodzi ale to jeszcze nie te 3 dodali też Season pass 104zł kosztuje, ale kto go kupi w tej chwili kurde zle mi sie dachowanie nagrało, share mi cos obrarbia teraz, wrzuce pozniej edit: dalej offline dokładnie jak pisze Ficuś, gra zaczyna sie po wyjściuz tych popierdułek Panowie ale kurde czy to nam sie zapisze Edytowane 8 października 2014 przez Fanek Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 października 2014 Opublikowano 8 października 2014 Powiedzcie czy warto za te 169 zł kupić, bo już nie chce mi się czekać na wersję z plusa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi