nightrunner 8 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Nie chce mi się wierzyć że Evolution po wymagających Motorstormach obniżyło by tak loty w kwestii trudności. Może druga połowa gry pokazuje pazurki? Z którejś recenzji chyba właśnie tak wynikalo wiec może nie będzie tragedii. Z drugiej strony jeśli serwery juz rusza to najrajcowniejsze będzie bicie czasów znajomych ;-) Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) No niestety ale mam nadzieję że teraz będzie trudniej. Serwery działają właśnie mnie połączyło EDIT Ale multi nie trybi Edytowane 9 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Wreszcie mogę klub stworzyć Jak coś to 4 wolne miejsca, jacyś chętni ?P.SA propos trudności, przy eventach jest opisany poziom, gdzieś w drugiej połowie rozpoczyna się semi-pro i wyżej, końcówka na Legend.Na single event, Legend daje mocno w kość Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) Niby serwety działają, ale występują jakieś artefakty gdzie 3gwiazdki to 5 900 EDIT Wyzwania że znajomymi również nie trybia Edytowane 9 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 To co w takim razie działa?;p Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Serwery dalej działają jak działały Udało Ci się po prostu wbić, bo akurat w tym czasie ktoś skończył grać. Żenujące są te serwery, może w tym tygodni zacznie działać wszystko normalnie Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 To co w takim razie działa?;pNie wyskakuje tylko ten czerwony komunikat a tak to dupa dalej Cytuj
nightrunner 8 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Ciekawe czy się wyrobią do soboty bo wiadomo ze w weekendy jeszcze więcej luda gra niż zwykle... Mam nadzieje ze Sony wyciągnie z tej porażki wnioski, bo przy premierze Destiny jakoś obyło się bez takich kwiatków... Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Bo destiny to setki serwerów dzięki Activision za driveclub to jedna jednostka od Sony Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Bo destiny to setki serwerów dzięki Activision za driveclub to jedna jednostka od Sony Czy to ich usprawiedliwia? Wiedzieli od poczatku, że gra ma być nastawiona na multi/social a do tego dostepna po cześci za free dla użytkowników PSPlusa. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Ale czy ja ich usprawiedliwiam ? Dla mnie to beka jest Cytuj
nightrunner 8 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) Porażka... tym bardziej ze juz recenzenci chyba mieli problemy z trybem online, a co dopiero jak wszyscy ludzie się rzucą na darmówkę... W menu prawie połowa opcji nie jest aktywna przez brak połączenia z serwerami. Żeby nie tylko marudzić to powiem, że sama gra miło mnie zaskoczyła fizyką jazdy - na całe szczęście balans arcade-sim został zachowany ale to przyjdzie ocenić dokładniej po odblokowaniu wyższych klas oraz sprawdzeniu online, bo jak wiadomo to w nim wychodzą wszystkie niedoróbki. Edytowane 9 października 2014 przez nightrunner Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 PS4 przyszło, więc i ja trochę już pośmigałem Gra się miodnie i to w sumie jest najważniejsze. Od strony graficznej występuje niestety nieszczęsny aliasing. Myślałem, że w tej generacji w końcu już tego nie będzie bo jak na złość jest to jedyny negatywny element, który rzuca mi się w oczy w oprawie w grach Chętnie przygarnę zaproszenia do znajomych, co by była jakaś rywalizacja w leaderboardach (jak w końcu ruszą...). Jak ktoś ma wolne miejsce w klubie to też się piszę Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) Pogralem parę godzin i moje spostrzeżenia : + -model jazdy, doskonale czucie pojazdu -trasy, dość zróżnicowane -grafika, widać że to next gen jednak mam pewne ale ktore wpisze w minusach -SI, ogólnie jest dobre jednak wady wpisze w minusach -interfejs, klarowny -- - grafika *ząbki, brak wygładzania rzuca się w oczy *cienie, te odbijające się w szybie tragedia *nie wszędzie widać ze to high level, niektóre tektury wołają o pomstę do nieba -SI, niby inteligentne a jednak podczas zakrętu gdy samochody jadą równolegle do siebie to komputer zamiast wynajmować pcha się na nas - system kar, jedna poważna wada gdy komputer w nas uderzy to pkt są odejmowanie nam jako to my byśmy byli sprawcami kolizji -poziom trudności, jest źle wyważony EDIT Niezdecydowanych zapraszam na mój stream, może komuś to pomoże Twitch @ bananoluczo Edytowane 9 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
SiuSiu 16 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 może zrobią coś jak w grach MMO - jak zapłacić to masz premium dostęp do serwera, ciśniesz multi na fulla tj. taki donator account żeby nie było że płatny premium Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Dla mnie mimo problemów z aliasingiem to najładniejszy racer obecnie, wymaksowane i downsaplowane PCars tylko wygrywa, głównie przez samochody.Tras nawet nie dotyka. Na konsoli imo nie ma konkurencji na razie. Choć jestem pewien, że taka na pewno. Cytuj
YETI 10 990 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Ekipa potwierdziła, że gra działa w natywnej rozdzielczości 1080p oraz, ze wyposażona jest w"rozbudowany system anty-aliasingu". Oprócz paru małych potknięć anty-aliasing w grze oceniano jako lepszy, niż w większości innych tytułów z PS4 i XONE. Jeśli chodzi o framerate deweloperom udało się uzyskać całkowicie stabilne 30 klatek na sekundę - niezależnie od tego, ile wozów znajduje się na ekranie. DigitalFoundry podkreśla, że to znacząca poprawa sytuacji z wczesnych wersji DriveClub, które udostępniane były w 2013 roku. Zespół zauważył w swoim teście, że świetnie wykonano efekty światłocienia, które renderowane są w czasie rzeczywistym. Zmiany pory dnia i nocy wyglądają bardzo dobrze i realistycznie. DigitalFoundry chwali również bardzo dobre wykonanie dostępnych w grze samochodów. W takiej sytuacji werdykt może być tylko jeden - to jedne z najładniejszych wyścigów, jakie pojawiły się dotychczas na konsolach. Zespół podkreślił w tekście, że gra stanie się zapewne jeszcze bardziej efektowna po wprowadzeniu zapowiadanych aktualizacji (m.in. dynamiczne warunki atmosferyczne, moduł fotograficzny i replaye). Zmieniając trochę temat – niestety gracze nadal mają duży problem z połączeniem się z serwerami obsługującymi DriveClub. Miejmy nadzieję, że te niedogodności zostaną jak najszybciej wyeliminowane. http://www.ppe.pl/news-31459-digitalfoundry_przeanalizowalo_oprawe_wizualna_driveclub.html Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 wiadomo coś nowego z serwerami? w tej chwili nadal off? Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 balon, wysłałeś mi to zaproszenie do klubu? Siemanizacja, nie bo jakimś cudem nie miałem Ciebie na PSN, wczoraj poszło takie zapro, a dziś jeszcze nie odpalałem konsoli. Jak mnie przyjąłeś to popołudniu zaproszę Ciebie do klubu, ew możecie sami to zrobić. Nazwa klubu to zgredy fpe Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Pytanko, Da sie zmienic pole wyswietlania obrazu? Mam czarna ramke ze wszystkich stron jakby gra chodzila w nieskalowanym 900p. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 W ustawieniach konsoli możesz to zmienić. 1 Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) Troszkę update'owałem listę graczy, dadałem przynależność klubową, zapisana jest w takim formacie [*****]0) balon1984 [zgredy fpe]1)k__es2)Marcin_wawa (psnid: KrayziePL)3)LiSoQuan [zgredy fpe]4)SiuSiu5) punisher85_pl (Ficuś) [zgredy fpe]6) Fanek ?7) eX4cT_PL 8) basbot [zgredy fpe]9) Luk24810) Aem_PL11) mike74_pl12) KrzychuFox13) WESKER-DL14) Hendrix877 (Hendrix) [Highway Star]15) Ukyo_PL (wet_willy) [zgredy fpe]dopisałbym więcej, ale nie będę za kogoś decydował Edit 2: Udało mi się założyć klub i zrobić badge oraz paint klubowy Edytowane 9 października 2014 przez Hendrix Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 a wlasnie - balon, kto to jest ten basbot? nie kojarze go w ogole z foruma Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Ja jestem w Zgredach tzn bede jak online kiedys zacznie dzialac ;f Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 a wlasnie - balon, kto to jest ten basbot? nie kojarze go w ogole z foruma Też nie mam pojęcia. Kolega zgłosił się tu na forum to wpisałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi