wet_willy 2 163 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Powinienes grac dzisiaj po polnocy Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 balon spoko, ja chcialem tylko zagrac w gre. ficus widze ze masz jakis elitarny bol dupy, ale rozumiem to. nie mozesz byc w wirtualnym klubie z ludzmi, ktorzy na forum maja mnije postow niz ty. trudno, zadowole sie klubem z podczlonkami forum fpe. mysle ze dobrym rozwiazaniem bedzie otwarcie nowego tematu tylko z klubami, bo tu robi sie maly smietnik. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) ja założe i ogarne temat klubów jak te nieszczesne serwery zaczną działać bo w tej chwili co z tego jeśli komuś nawet uda sie zrobić klub jak nie bedzie można dołączyć dziś z godzine byłem podłączony do sieci, ale nie mogłem wejść w opcje klubu/ stworzyć klubu no chyba, że ktoś ma wiecej czasu niż ja, to śmiało ogarniaj temat klubów po 3 dniach grania doszedłem do wniosku, że ta gra bez multi i klubów nie ma sensu w tej chwili nie ma co w niej robić, zostają tylko zadania, ale nie chce tego dalej ruszać bez klubu Edytowane 9 października 2014 przez Fanek Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Też macie wrażenie, że jak się dostanie karę za ścięcie zakrętu to też jakby na 1-2 sek auto traciło trochę mocy ? Taka jakby dodatkowa kara za taki handicap. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) no, zostajesz tak jakby przyhamowany. SI w grze bardzo mi sie podoba, kierowcy niezle sie pchaja aby dostac sie na pierwsze miejsce. Edytowane 9 października 2014 przez basbot11 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Dokładnie. Życzyłbym sobie takiego SI w nowym Gran Tourismo. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Forza5 miała mieć niby si odzwierciedlające zachowanie graczy, ale grając jakoś tego nie odczułem . W DC przeciwnicy dają nam fajnie popalić, aż wykrzywiałem ryło z radości jak widziałem co oni wyprawiaja. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 No i konieczni w Gran Tourismo powinni wprowadzić tą karę za ścinanie zakrętów, tzn. chwilowe odcięcie mocy. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Myśle ze takie kary zniechęca dzieciarnię i młotków, wiec będzie można pograć w normalnym gronie. Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Kompresja czasu i Rozmiar Tłumu w opcjach, ktoś wie co to robi? Z moich obserwacji: Kompresja czasu - szybkość upływu czasu w grze - im większa tym szybciej zmienia się pora dnia. Rozmiar tłumu - ilość kibiców stojąca na torach. Kary za ścinki świetnie się sprawdzają. Szkoda tylko, że czasami można wyłapać karę (przynajmniej punktową) z powodu tego, że AI w nas wjedzie. Jest to nieco irytujące jak ma się do zrobienia 'clean lap' a konsolowy przeciwnik pakuje się w nasz samochód bez pardonu. No chyba, że trolle specjalnie to robią 1 Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Ale i tak myślałem, że gorzej bédzie skopany ten system rozpoznawania kolizji nie z naszej winy. Całkiem sprawnie u mnie to wyłapuje. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) Założyłem Elit Club FPE ale nie udało mi się wysłać zaproszen, znowu offline. Spróbuję wysłać jak będzie to możliwe chyba że sami możecie dołączyć. Edytowane 9 października 2014 przez kes Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 znalazłem i wysłałem inv o dołączenie, Elite Club FPE, jak jesteś jeszcze wejdz na PS na chwile to sie ludzi pododaje powiem kogo wygląda na to, że powoli sieć wstaje, póki co multi jeszcze off, ale reszta wygląda ok, jest nadzieja Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 października 2014 Opublikowano 9 października 2014 Myśle ze takie kary zniechęca dzieciarnię i młotków, wiec będzie można pograć w normalnym gronie. Plus brak zmory dzisiejszych recerów: time rewind, boże jak ja nie cierpię tego dodatku. Też zgadzam się, że kara za ściananie zakrętów powinna być w GT (w głównej Forzy również) Jak coś mogę pomóc przy klubach, ale pierw niech serwery zaczną działać, poprawianie własnych czasów jest ok, ale bez kontekstu (leaderboard, znajomi) traci część uroku ( przy pierwszym GT, od tego był kącik Gamery ) Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 ( przy pierwszym GT, od tego był kącik Gamery ) Pamiętam jak próbowałem podbijać te czasy :-) Ile czasu zajmuje doczłapanie się do sensownych wozów? Wieczór styknie? Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Audi RS5 dostajesz już na lvl6, na co potrzeba ok godziny grania. Chyba, że to jeszcze mało sensowny samochód. Dalej jak jest, to nie wiem. Na razie grając offline dobiłrm do lvl7 i z dalszą grą czekam na serwery. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Jak zdobywasz gwiazdki, to levelowanie idzie w miarę szybko. Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 No od Audi RS5 wszystko się zaczyna po 2 h jest już całkiem dobrze więc wieczór na luzie styknie aby poczuć te kozackie uczucie pręskości i przezaj.ebisty model jazdy. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 ogolnie trzeba skonczyc pierwsza klase "rekrut" gdzie smiga sie prawie samymi mini i garbusami - sa wolne, hamuja na 2 metrach i sa banalne w prowadzeniu - dopiero od "amatora" w gore zaczynaja sie eventy z szybszymi furami, ktore nie dosc ze zapie.rdalaja to jeszcze potrafia zarzucic du.pa na zakretach i wtedy mamy fun Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Wziąłem wolne w pracy i gram od rana . Na to czekałem, a to dopiero początek przygody z tą gierą. Jak włączą serwery, porobią sie kluby, DLC, updaty z strasami, eventami, pogodą. Coś pięknego. Chętnie pogram jak włączą serwery, mój psn id : rafstash Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Balon wysłałem requesta żebyś mnie zaprosił do klubu dodałeś mnie? Ja wczoraj w godzinkę zrobiłem 9 level i wszystko na 3 gwiazdki szkoda że nie odblokowalem nic dla klubu bo nie dostałem zaproszenia Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Jak będzie mi działało to na pewno dodam. Niestety obecnie jest to loteria i jak odpalam to leżą kluby. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 nawet rano trzeba czekac w kolejce by wbilo na serwer? w weekend to znowu bedzie rzeznia jak sie wszyscy rzuca Cytuj
Niewidoczny 334 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Chciałbym przypomniec ze dzis premiera w UK - zapomnijmy o graniu online przez weekend. (pipi)a to jest kryminał co odpierdalaja z tymi serwerami Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 No ja grałem wczoraj od północy godzinkę i połączony może byłem z 20 minut Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi