Opublikowano 10 października 201410 l ano...tym bardziej szkoda tych nowych eventow...bo za darmo ich nie bedzie na chwile obecna wiec wychodzi na to ze na nowych 11 trasach bedzie mozna pograc tylko w trybie single race lub w sieci. Eventy na nich beda na 100% wlasnie tylko w tych dlc - jakby jeszcze w tych eventach wprowadzili jakis nowy rodzaj wyzwan niz tylko speed lap,race i drift
Opublikowano 10 października 201410 l za free masz to co niebieskie wiec 11 tras i 9 aut, ja gadam ze fajnie by bylo to co czerwone czyli platne z listopada dostac w ramach rekompensaty za free Też na to po cichu liczę... Dzisiaj wolny wieczór, druga połowa robi relacje z festiwalu filmowego i liczyłem na maraton z DC, najgorsze, że i tak nie mogę się oderwać od gry. Mordor czeka w napędzie, ale przegrywa z tymczasowo wybrakowanym DC. P.S Sam Mordor jest bardzo ok. szkolna 4. Szczególnie jak wyłączy się ikonki od kontr
Opublikowano 10 października 201410 l Nie ma mnie przy konsoli wiec się spytam. Te 55 tras z wersji ps+ to 11 tras x 5 jej wersji tak? Mając wer. Ps+ mam coś ekstra prócz ceny?
Opublikowano 10 października 201410 l Nie ma mnie przy konsoli wiec się spytam. Te 55 tras z wersji ps+ to 11 tras x 5 jej wersji tak? Mając wer. Ps+ mam coś ekstra prócz ceny? Nie. Wygląda to tak. Na każdy kraj wypadają po 2 trasy p2p, road circut i ich odbicia, plus 3 warianty fikcyjnych torów (nomen omen dobrze zaprojektowanych).
Opublikowano 10 października 201410 l Im dluzej nie ma serwerow online tym bardziej czekam na P.Cars. Wiem, wiem, ze inne podejscie do scigalek, i nie wiadomo czy tez nie bedzie zonku z serwerami, ale przynajmniej zapowiada sie, ze bedzie wiecej kontentu.
Opublikowano 10 października 201410 l Kes wysyła wam invy, jakby nie doszły to wiecie dlaczego Elite Club FPE Aem_PL bananoluczo eX4cT_PL ROBS159 k__es ja mamy póki co 3 pełne kluby tak? Marek wy swój już ogarneliście? założy ktoś nowy temat czy ja mam pozniej? bede online na DC po 18
Opublikowano 10 października 201410 l Dobra deklarowałem się, że kupię i gram z wami w klubie, ale tutaj takie cyrki są i w dodatku nie ma pewności, że w weekend w ogóle sie komfortowo pogra, że daję sobie chwilowo na wstrzymanie, bo ta gra nie jest warta na ten moment moich 200 złotych.
Opublikowano 10 października 201410 l Dobra działają kluby. Poszło zaproszenie do wszystkich. Na razie tylko Ficuś i ja jesteśmy w klubie, więc zaakceptujcie z łaski swojej. "zgredy fpe" 1) balon 2) ficuś 3) Ukyo 4) Yeti 5) Łebi 6) LisoQuaN
Opublikowano 10 października 201410 l @Fanek Propsy za dopisanie do listy klubu. Jak tylko mi się uda z serwerem połączyć, to przyjmuję zaproszenie.
Opublikowano 10 października 201410 l Nie wytrzymałem, właśnie kupiłem plusową wersje. Dopiszcie i mnie, przede mną pierwsze wyścigi.
Opublikowano 10 października 201410 l O lol, rozmiar ekranu mnie zdziwił z tymi paskami. Dzięki DC pogrzebałem głębiej w ustawieniach konsoli. Czego wcześniej nie widziałem bo miałem ustawione automatyczne. #Można grać
Opublikowano 10 października 201410 l Na razie chyba są dwa pełne kluby, plus mój (wolne 3 miejsca), ale po porannym graniu w multi serwery DC się na mnie "obraziły", w ogóle wbić nie mogę, więc ewentualne invite'y czekają. Edytowane 10 października 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 10 października 201410 l Założyłem - "Fox Hound Team". Wpisujcie się proszę kto ma ochotę to porozsyłam invite'y: 1. Kris Blake (Psn id: Yaevinn) 2. 3. 4. 5. 6. Edytowane 10 października 201410 l przez Kris Blake
Opublikowano 10 października 201410 l Dobra działają kluby. Poszło zaproszenie do wszystkich. Na razie tylko Ficuś i ja jesteśmy w klubie, więc zaakceptujcie z łaski swojej. "zgredy fpe" 1) balon 2) ficuś 3) Ukyo 4) Yeti 5) Łebi 6) LisoQuaN Napewno działają Ci kluby? Bo u mnie cały czas wywala błedy z połaczeniem.
Opublikowano 10 października 201410 l Założyłem - "Fox Hound Team". Wpisujcie się proszę kto ma ochotę to porozsyłam invite'y: 1. Kris Blake (Psn id: Yaevinn) 2. 3. 4. 5. 6. Mi możesz wysłać Psn: czarek250885
Opublikowano 10 października 201410 l Uff, klub wreszcie aktywny. Nadal bardzo ciężko się połączyć, ale wygląda na to, że większość funkcji działa już poprawnie.Pora chyba wreszcie pozapraszać ludzi na PSN-ie i ewentualnie do klubu, jeśli ktoś chce.Highway Star1. Hendrix8772. Przesadystka3.4.5.6. Edytowane 10 października 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 10 października 201410 l Prosiłbym właścicieli klubów o PM msg: skład i nazwa klubu, założe pozniej nowy temat i podam liste klubów, dzieki
Opublikowano 10 października 201410 l To zaraz poleci pm. Może dobrym pomysłem byłyby też screeny/ screen jak wyglądają "barwy" klubowe ?
Opublikowano 10 października 201410 l Dobra działają kluby. Poszło zaproszenie do wszystkich. Na razie tylko Ficuś i ja jesteśmy w klubie, więc zaakceptujcie z łaski swojej. "zgredy fpe" 1) balon 2) ficuś 3) Ukyo 4) Yeti 5) Łebi 6) LisoQuaN Nie wiem czy żona wykonała polecenie wł i aktywacji trybu uśpienia uber konsoli i czy gra już na hd jest ale dziś wieczorem odpalam i akceptuję jeśli nie będzie jaj z połączeniem.
Opublikowano 10 października 201410 l Założyłem - "Fox Hound Team". Wpisujcie się proszę kto ma ochotę to porozsyłam invite'y: 1. Kris Blake (Psn id: Yaevinn) 2. WESKER-DL 3. 4. 5. 6. Mi możesz wysłać Psn: czarek250885
Opublikowano 10 października 201410 l Założyłem - "Fox Hound Team". Wpisujcie się proszę kto ma ochotę to porozsyłam invite'y: 1. Kris Blake (Psn id: Yaevinn) 2. 3. 4. 5. 6. Mój psn dar-kos, wyślij i dla mnie chętnie dołączę.
Opublikowano 10 października 201410 l Założyłem - "Fox Hound Team". Wpisujcie się proszę kto ma ochotę to porozsyłam invite'y: 1. Kris Blake (Psn id: Yaevinn) 2. 3. 4. 5. 6. jak masz jeszcze miejsce, to psn: basbot mi nic online jeszcze nie dziala, wlasnie sprawdzalem. dostalem kod ze sklepu na mclaren 12c i udalo sie go pobrac. Edytowane 10 października 201410 l przez basbot11