Opublikowano 11 października 201410 l Pytanie czy mi się będzie chciało powtarzać niktóre wyścigi, raczej wątpię. Za dużo w tym okresie jest gier żeby męczyć po ileś razy wyścigi garbusów.
Opublikowano 11 października 201410 l Zapomniałeś dodać 1 h godzina cennego czasu. Dla mnie czasmi to maks jaki mogę zagrać w 2-3 dni.
Opublikowano 11 października 201410 l Ten progres z singla nie przechodzi do clubu? Bo teraz gram i widzę ze punkty doliczają mi się tylko do mojego profilu a club stoi w miejscu.
Opublikowano 11 października 201410 l jak jesteś offline to nie dolicza do klubu, dlatego lepiej tego nie jezdzić póki co, ja wbiłem tylko 35 gwiazdek i dalej nie ruszam, nie będzie mi sie chciało jezdzić to samo drugi raz Driftuje o pietruszke, poznaje trasy i odblokowuje nowe auta dzień 6-ty, 9.30 serwery offline, nie czaje tego wczoraj napisali, że dostawili nowy serwer i ruch jakby troche sie odciążył (dało sie normalnie pograć multi jak nas podłączyło), czy to problem dostawić jeszcze 5 serwerów? jeden serwer to wydatek 10-15k $, czy dla takiej firmy niedużo
Opublikowano 11 października 201410 l Nie wszystkie wyścigi da się wygrać dostępnymi autami. Trzeba wchodzić na wyższe levele i zdobywać szybsze auta. Wówczas można wrócić i Wygrać wyścig który był nie do wygrania. Progres dla klubu będzie chyba można też zdobywać rzucając sobie wyzwania.
Opublikowano 11 października 201410 l mi sie wydaje, ze to nie wina serwerow a kodu sieciowego gry, cos te wpisy podejrzane sa - jakby sami do konca nie wiedzieli co jest przyczyna obecnego stanu rzeczy. przeciez to nie jest system seller, jak fulla cyfrowki i pudelkowa kupilo do tej pory z 200-300tys osob to juz wg mnie to bedzie giga sukces, a oni juz tego nie ogarniaja a w kolejce jeszcze czekaja plusowicze z swoja wersja demo
Opublikowano 11 października 201410 l Ale czemu gwóźdź? To oni już byli w trumnie? Przecież wcześniej nie było powodów, żeby ich do niej wrzucić. Edytowane 11 października 201410 l przez Luqat
Opublikowano 11 października 201410 l Gra jest intensywna, wymagająca, szybka, dynamiczna. Same plusy i co najważniejsze szybko się nie znudzi. Podoba mi się to. Gdyby G27 działała z PS4 byłym w niebie. Chętnie bym pośmigał na niektórych trasach na kierownicy bo aż się prosi o płynną jazdę a tak czasami nerwówka łapie bo dawno nie grałem w żadne wyścigi na padzie.
Opublikowano 11 października 201410 l Dzisiaj co chwile łączy i rozłącza połączenie z serwerem.@ussrNa NeoGafie czytałem coś o jakichś przejściówkach podobno działających z Logitechami (na razie FF z połową mocy).Na ile to dokładnie sprawdzone info nie wiem, nie w wgłębiałem się w temat bo swojego g27 dawno sprzedałem ;(
Opublikowano 11 października 201410 l Nie wszystkie wyścigi da się wygrać dostępnymi autami. Trzeba wchodzić na wyższe levele i zdobywać szybsze auta. Wówczas można wrócić i Wygrać wyścig który był nie do wygrania. Progres dla klubu będzie chyba można też zdobywać rzucając sobie wyzwania. Ja wyszystkie eventy wygrałem od razu dostępnymi samochodami i tak na jedno kopyto zdobyłem 200 gwiazdek. Ostatnie 25 to jest dopiero wyzwanie dla mnie.
Opublikowano 11 października 201410 l mi driftowanie jakos specjalnie nie idzie, bede musial nad tym posiedziec. zbieranie gwiazdek ma papuse, czekam az servery zaczna dzialac.
Opublikowano 11 października 201410 l Drifty za strasznie z(pipi)... w normalnym wyścigu poślizgi wchodzą jak szalone natomiast tym samym autem w wyzwaniu driftowym ni hu hu.
Opublikowano 11 października 201410 l Drifty za strasznie z(pipi)... w normalnym wyścigu poślizgi wchodzą jak szalone natomiast tym samym autem w wyzwaniu driftowym ni hu hu. Używaj hamulaca ręcznego (O) i wszystkie wyzwania driftowe zrobisz za maks 2-3 razem.
Opublikowano 11 października 201410 l Mnie nie musisz tłumaczyć jak grac bo casualem nie jestem Drifty mam wszystkie na 3* jednak uważam że jest strasznie z(pipi) W wyścigu wchodzę z niską prędkością w łuk z lekko przy duszononym gazem, hamulec do oporu po czym gaz w podłogę i drift jak talala. A w wyzwaniu driftowym tego nie mogę osiągnąć
Opublikowano 11 października 201410 l Jak naprawią ten szrot zwany PSN. Czyli nie wiadomo kiedy. Nie ma to nic wspólnego z PSN... Dopóki sytuacja z serwerami DC się nie uspokoi, dopóty nie będzie wersji DC P+.
Opublikowano 11 października 201410 l Nie jest dobrze gdy reklamy w telewizji lecą a kluby wciąż nie działają tak jak powinny. Być może kupię ten tytuł i to razem z przepustką sezonową, ale najpierw chcę sprawdzić wersję dla plusowiczów. Coś jest nie tak gdy ekskluzywny tytuł ma takie problemy... iOS wciąż bez dedykowanej aplikacji. Edytowane 11 października 201410 l przez Gość
Opublikowano 11 października 201410 l Dzisiaj co chwile łączy i rozłącza połączenie z serwerem. @ussr Na NeoGafie czytałem coś o jakichś przejściówkach podobno działających z Logitechami (na razie FF z połową mocy). Na ile to dokładnie sprawdzone info nie wiem, nie w wgłębiałem się w temat bo swojego g27 dawno sprzedałem ;( Dzięki za info, bo mój G27 też leży w pudle i czeka na lepsze czasy. :confused: Przejrzałem trochę ten temat i ta przejściówka to CronusMAX i pozwala grać na dowolnej kierownicy, która jest kompatybilna z PC. Obecnie działa to na takiej zasadzie, że konsola widzi to urządzenie jako podpiętego DualShocka i przekierowuje wszystkie sygnały do kierownicy. W związku z tym niestety nie ma FF Pracują jednak nad nową wersją, która ma się przestawiać konsoli jako kierownica i wtedy powinno działać już wszystko, więc jest jakaś nadzieja. Poniżej filmik jak to działa z kółkiem Fanateca: Postawa Sony i Logitech jest gorzej niż żałosna w tym temacie. Przerzucają się tylko wzajemnie odpowiedzialnością za ten bajzel. No ale jak nie wiadomo o co chodzi to znaczy, że chodzi o kasę.
Opublikowano 11 października 201410 l Ok mam grę już na dysku, zapraszać jak coś i kiedyś się pogra Mogę zaprosić do klubu, miejsce jeszcze jest
Opublikowano 11 października 201410 l Ok mam grę już na dysku, zapraszać jak coś i kiedyś się pogra Mogę zaprosić do klubu, miejsce jeszcze jest Jak masz jeszcze miejsce to ja też się piszę
Opublikowano 11 października 201410 l A ja gram, zbieram każdą gwiazdkę po drodze. Jeśli któregoś wyścigu nie mogę wygrać to siedzę aż przejdę. Tak samo miałem z licencjami w Gran Turismo nie jechałem kolejnej licencji jeśli obecnej nie zaliczyłem na złoto. Miałem już jeden dziwny glicz. W czasówce na 1:45.000 zaliczyłem poniżej tego czasu ale nie dostałem gwiazdki czego nie zauważyłem i musiałem zrobić to jeszcze raz mając już zapisany czas poniżej 1:44.605 co było moim nowym rekordem do pobicia. Bo nie zaliczało mi zejścia poniżej 1:45 nawet jak zrobiłem 1:44.900 co było czasem gorszym od 1:44.605 Przy okazji chciałem nagrać całe okrążenie ale w opcjach share miałem ustawione nagrywanie na jedną minutę Mam nadzieje że więcej takich kwiatków nie będzie. http://youtu.be/CddGaaPjm1g