Opublikowano 13 października 201410 l Dobra zniżka na seasons passa także by mi wystarczyła, gra jest naprawdę świetna i z chęcią wydam kolejne pieniądze na dodatki
Opublikowano 13 października 201410 l Chyba robią postępy, bo w time trialach zaczęły mi się pojawiać duchy innych graczy.
Opublikowano 13 października 201410 l Dobra pobyłem 20 min w grze, trochę podriftowałem. Nie połączyło do serwerów i wyłączyłem. Czyli typowy mój dzień z DriveClubem.
Opublikowano 13 października 201410 l z innej beczki, zmienialiście ustawienia na padzie czy jezdzicie domyślnie gaz pod R2 i skręt analogiem? bo czuje, że trigger R2 zostanie ostro dojechany po tej grze Edytowane 13 października 201410 l przez Fanek
Opublikowano 13 października 201410 l Spusty w DS4 są dobrze wykonane i tyle ile razy ciągnąłem za cyngiel w BF, KZ, Destiny, Sniper Elite i katowalem gaz i hamulec w NFS i wielu innych grach to nie policze więc DC mu nie straszne. Edytowane 13 października 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 13 października 201410 l Spusty w DS4 są dobrze wykonane i tyle ile razy ciągnąłem za cyngiel w BF, KZ, Destiny, Sniper Elite i katowalem gaz i hamulec w NFS i wielu innych grach to nie policze więc DC mu nie straszne. U mnie w premierowej PS4 w obu padach padły spusty (w tym samym dniu) i zeszła guma z analogów, a gram max 4h tygodniowo Jeden już w serwisie, a drugi czeka na powrót pierwszego.
Opublikowano 13 października 201410 l O kurcze, ja mam z bundla KZ i wszystko gra a konsola jaki pady ma wysokich obrotach przez cały czas
Opublikowano 13 października 201410 l z innej beczki, zmienialiście ustawienia na padzie czy jezdzicie domyślnie gaz pod R2 i skręt analogiem? bo czuje, że trigger R2 zostanie ostro dojechany po tej grze Jak można grać przy użyciu triggerów, to kto przy zdrowych zmysłach z tego zrezygnuje ?
Opublikowano 13 października 201410 l Sam znam osoby grające na prawym analogu (gaz/hamulec), a triggery do zmiany biegów.Edit:Zresztą widzę, że na NeoGafie, sporo osób, chciałoby mieć taką możliwość i w DC. Edytowane 13 października 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 13 października 201410 l Grając gaz/hamulec na prawym analogu to raczej można zapomnieć o walce o jakiekolwiek czasy, zawsze będzie wolniejsza reakcja niż przy użyciu triggerów.
Opublikowano 13 października 201410 l troche info, te twitty niektórzy już pewnie widzieli http://www.eurogamer.net/articles/2014-10-13-driveclub-dev-defends-game-launch-had-confidence-servers-would-work w skrócie: w czasie beta testów wszystko działało, będzie jakaś rekompensata, są pewni że serwery beda działać, do końca dnia ma być jakieś oficjalne info Edytowane 13 października 201410 l przez Fanek
Opublikowano 13 października 201410 l Coś zawalone jest w kodzie sieciowym i nie potrafią tego błędu do dziś znaleźć, najgorsze jest to, że raczej dalej nie wiedzą kiedy sytuacja będzie stabilna, bo z pewnością by nas o tym poinformowali. Co jak co, ale premiera tej gry jest wielką porażką tego studia, góra musi być nieźle wpieniona na tą sytuację.
Opublikowano 13 października 201410 l Było projekt DriveClub dać dla Polyphony Digital (Ci od Gran Turismo) lub Codemasters (Ci od Colin McRae Rally) i żadnych jaj by nie było. A Evolution Studio niech idzie lepiej na ryby. A co do Online to jest już NOWY status....czyli jest,nie ma,jest....mieli mieli iiii....nie ma,i znowu jest, nie ma,jest,nie ma.... O matko boska.... Edytowane 13 października 201410 l przez danielpes5
Opublikowano 13 października 201410 l Gdyby dali Polyphony, to byś czekał jeszcze ze 4 lata na grę. evolution zrobiło za(pipi)istą grę ale też dali mocno ciała. Pozostaje tylko ich wyśmiewać i liczyć na rekompensate. Nic więcej nie da się zrobić
Opublikowano 13 października 201410 l Może jeszcze w ramach "rekompensaty" parę reklam tego "społecznościowego fenomenu" w telewizji ? Bo jak widziałem dziś reklamę Driveclub to miałem ochotę rzucić butem w ekran. Edytowane 13 października 201410 l przez danielpes5
Opublikowano 13 października 201410 l Gdyby DC robiło PD to byś grę dostał za 3 lata z autami z czarna plamą zamiast wnętrz, piskami opon rodem z filmu Screamers - takimi samymi we wszystkich pojazdach i dodatkowym trybem gry, w którym wcielasz się w dealera używanych 50 wariacji Nissana Skyline
Opublikowano 13 października 201410 l Tak w ogóle to ciekaw jestem ile oni tą grę robili. Eventów jakoś sporo to nie ma, samochodów także, cała gra to tylko tekst, nie ma żadnego lektora. Z Driveclub to trochę jak z Knack, jakiś powrót do korzeni, tylko, że tutaj online ssie po całości, a w Knacku to w sumie nic nie zadziałało
Opublikowano 13 października 201410 l Widzisz ? A Ty się Polyphony czepiasz Edytowane 13 października 201410 l przez danielpes5
Opublikowano 13 października 201410 l To jak tam mogę pobrać wersje z plusa ? Multi w końcu działa ? Jak fun ze wspólnego grania ? Bo nie siedzę w temacie za to gram w kilka skończonych gierek
Opublikowano 13 października 201410 l Odpowiadam : Nie ma jeszcze wersji z plusa (jest tylko z media markt,ultimy i empiku ) Multi NIE DZIAŁA a fun jest i owszem ale coraz mniej wyczuwalny. Tu może pomóc tylko 0,7. Edit: po za tym za pól godziny SONY zrobi pstryk i całe PSN będzie offline. Jedna firma warta drugiej. Edytowane 13 października 201410 l przez danielpes5
Opublikowano 13 października 201410 l włączyłem teraz DC i od razu online, a za 30min konserwacja PSN, szczęście w nieszczęściu gwiazdki gogo! Edytowane 13 października 201410 l przez Fanek