Opublikowano 16 października 201410 l nawet jakbys nie chcial ograc plusowej to i tak radzilbym jeszcze zaczekac - dalej zbyt duze cyrki na serwerach by w 100% na powaznie grac w ta gre
Opublikowano 16 października 201410 l On-line prawie sprawny, ale nadal tylko prawie. Choć widzę, że dziewczyna gra i nie było problemów na razie.Dzisiaj trochę sam pojeżdżę, ale demko GG Xrd jest, więc Solem trzeba powalczyć dalej.
Opublikowano 16 października 201410 l Wczoraj wieczorem co połączyło i próbowałem wbić do multi to wywalało na etapie lobby lub na początku wyścigu... Szkoda, że malowania przechodzą z wozu na wóz. Powinni dorzucić jeszcze jeden slot na indywidualne malowanie danej fury.
Opublikowano 16 października 201410 l Challenge są "prawie" aktywne już.Leaderboardy nadal stoją. Gwiazdy wszystkie już wbite, a tu mi pokazuje Venom lap sprzed 2 dni O dziwo offline zapamiętuje mój czas i będąc offline ścigam się ze swoim ghostem. Edytowane 16 października 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 16 października 201410 l Dla freelancerów takie malowanie każdej fury osobno byłoby dobre, ale jak się jeździ w klubach to każdy ma mieć takie same barwy i basta! Coś jak koszuli w piłce.
Opublikowano 16 października 201410 l O dziwo offline zapamiętuje mój czas i będąc offline ścigam się ze swoim ghostem.Duchy są w formie save na konsoli, możesz sprawdzić w powiadomieniach, wysłanych (on ile masz Plusa) Pytanie to tych którzy odblokowali P1 Czy aby szybciej przyspieszać trzeba dusić X czy wystarczy raz nacisnąć? Edytowane 16 października 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 16 października 201410 l BOZE ten ostatni drift Pagani do bialej goraczki mnie doprowadza ><
Opublikowano 16 października 201410 l BOZE ten ostatni drift Pagani do bialej goraczki mnie doprowadza >< Zonda, szeroko zakręty, wspomagaj się też zwykłym hamulcem. Pierwszy zakręt powinien też być powyżej 1000, jak nie to restart lepiej. Huayarą męczyłem się, Zondą w 3 podejściu.
Opublikowano 16 października 201410 l O dziwo offline zapamiętuje mój czas i będąc offline ścigam się ze swoim ghostem.Duchy są w formie save na konsoli, możesz sprawdzić w powiadomieniach, wysłanych (on ile masz Plusa) Pytanie to tych którzy odblokowali P1 Czy aby szybciej przyspieszać trzeba dusić X czy wystarczy raz nacisnąć? Przytrzymać X uruchamiasz KERS Wciskając L1 uruchamiasz DRS - skrzydło się opuszcza i planeta obraca się szybciej
Opublikowano 16 października 201410 l No ja wlasnie Huayara robie bo wyglada na ty ze tylko ja punkty dla klubu ostatnimi czasy nabijam i nie mamy Zondy Druga sprawa to ten wyscig w Norwegii (pipi)owym Atomem boze 4 Gwiazdek mi brakuje do 100%
Opublikowano 16 października 201410 l Zrób to na raty. Za pierwszym razem postaraj się pobić okrążenie, poczekaj na starcie puść rywali i mając odpowiednią przestrzeń zrób lap. Jak zaliczy to restart i wygraj wyścig.
Opublikowano 16 października 201410 l Witam, czy wasza konsola przy graniu w DC" chodzi głośno? Moja przy DC chodzi jak suszarka, dodam ze przy innych grach działa ciszej ja właśnie chciałem wspomnieć o kulturze pracy konsoli przy DC, wydawało sie że gra wyciska dużo z PS4, a moja chodzi wyraznie ciszej niż przy Metro Redux, sprawdzałem nawet z wyłączonym głosem i jest naprawde cicho jak na PS4. Obstawiam, że masz premierową lub 4A, w ogóle dziwie sie osobom, którym konsole chodza jak suszarki czemu ich nie reklamujecie? tak samo jak ping pisze, że chodzi głośno i nic z tym nie robi. Reklamować Panowie póki gwarancja jest!! Udało Wam się pobrać preorderowe auta z wersji cyfrowej? pewnie próbujesz pobrać z menu pobieranie tam nie pobierze, zobacz powiadomienia od PlayStation i tam będziesz miał wiadomość, KONTYNUUJ wyświetli sie kod i dostaniesz 3 auta i coś jeszcze (jakiś bonus) ktoś wie co to było? Po konsole dzis chcialem isc? online dalej z(pipi)any?! przed chwilą pobrało mi nowego patcha, odpalam gre i miłe zaskoczenie od razu online, ciekawe tylko jak wieczorem będzie, ale godzina już wcale wczesna nie jest 16.50 wiec jest znacznie lepiej Elite Club 14lvl, a jakiś klub znajomych widziałem jest 11 w rankingu to chyba Highway Star był? jak coś bede po 18 online i gogo! Edytowane 16 października 201410 l przez Fanek
Opublikowano 16 października 201410 l pewnie próbujesz pobrać z menu pobieranie tam nie pobierze, zobacz powiadomienia od PlayStation i tam będziesz miał wiadomość, KONTYNUUJ wyświetli sie kod i dostaniesz 3 auta i coś jeszcze (jakiś bonus) ktoś wie co to było?Oki zaraz sprawdzę, a to był dodatkowy exp EDIT a dokładnie 100 fame bonus, tylko czy on będzie aktywny od teraz czy te starsze pkt też policzy Edytowane 16 października 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 16 października 201410 l Fox Hound jest najlepszy My jesteśmy ok 800 miejsca, drudzy na FPE chyba, nie wiem dokładnie jak z gwiazdkami jest, oprócz mnie DaN3000 był jeszcze blisko 225, może też jużma to za sobą.
Opublikowano 16 października 201410 l Ciezki ten Venom Hot Lap brakuje mi 0.500 do pobicia 1.16 nie to ze sie zle nim jezdzi bo jezdzi sie nim za(pipi)iscie tylko psuje zawsze ten dlugi zakret w srodkowej sekcji chyba i pierwszy zaraz na samym poczatku zlym hamowaniem
Opublikowano 16 października 201410 l Fox Hound jest najlepszy My jesteśmy ok 800 miejsca, drudzy na FPE chyba, nie wiem dokładnie jak z gwiazdkami jest, oprócz mnie DaN3000 był jeszcze blisko 225, może też już ma to za sobą. Udało się przed chwilą wbić lvl Clubu - chyba 17? Jak się mocno nie spiję dzisiaj, to wieczorem trochę punktów jeszcze ogarnę! Giera jest meeeega miodna! No i w końcu zaczęły działać wyzwania - jeszcze szybciej można zdobywać punkty teraz. Podczas normalnego Tour dochodzą drifty, prędkość, bicie zakrętów itp. za każdym pobitym dostaje się punkty, więc troszkę więcej i szybciej się nabija. Za to (pipi) z online powinni wszystkim, którzy kupili DC w ciągu tego tygodnia, dać SP za free. Wtedy bym im wybaczył!
Opublikowano 16 października 201410 l Ciezki ten Venom Hot Lap brakuje mi 0.500 do pobicia 1.16 nie to ze sie zle nim jezdzi bo jezdzi sie nim za(pipi)iscie tylko psuje zawsze ten dlugi zakret w srodkowej sekcji chyba i pierwszy zaraz na samym poczatku zlym hamowaniem Small Tip: Przyjrzyj się takim małym tabliczkom po prawo, po ostatniej hamuj, zejdziesz do 120-140 (można jeszcze lepiej) i gaz, uważając na to by w drift nie wpaść. Ech, nie mogę wysłać wam challenge'u jeszcze, wyskakuje błąd przy próbie wysłania
Opublikowano 16 października 201410 l dziala to lepiej ale do stanu normalnego jeszcze sporo brakuje dalej nie dostalem w powiadomieniach od sony kodu na te 3 preorderowe autka? ma tez ktos tak jak ja czy juz kazdemu przyslali?
Opublikowano 16 października 201410 l dziala to lepiej ale do stanu normalnego jeszcze sporo brakuje dalej nie dostalem w powiadomieniach od sony kodu na te 3 preorderowe autka? ma tez ktos tak jak ja czy juz kazdemu przyslali? A próbowałeś wejść do PS Store i stamtąd dodać do pobierania? Ja tak zrobiłem (są w powiadomieniach) ale dalej sypało mi błędem, że nie chce się pobrać. Ogólnie to widzę, że lepiej łączy w godzinach porannych co zapewne wynika z tego, że mniej ludzi siedzi. Trzeba zmienić godziny pracy
Opublikowano 16 października 201410 l Ficuś - a na 100% sprawdzasz w dobrym miejscu? Powiadomienia - od PlayStation jeśli nie masz pisz do nich na facebooku lub twiterze, często tam odpowiadają ja dostałem wczoraj o 19.03 bo jeszcze jest godzina, w sumie pierwsza wiadomość od 4mscy w tej zakładce wbiłem teraz 3 razy do gry i za każdym razem offline, jednak jeszcze nie jest dobrze Edytowane 16 października 201410 l przez Fanek
Opublikowano 16 października 201410 l Zrobiłem dziś kilka okrążeń on line, kilka autostrad też udało mi się zaliczyć. Powoli gra nabiera nowego blasku bo z singlem już skończyłem. Gwiazdek nie robię bo nic za to nie ma, żadnej nagrody. A i jeszcze by się przydała kierownica.
Opublikowano 16 października 201410 l @ussrNo już parę dobrych Twoich czasów widziałem na leaderboardach (tam gdzie działają normalniej )
Opublikowano 16 października 201410 l Gwiazdek nie robię bo nic za to nie ma, żadnej nagrody Tez się zastanawiam po co te gwiazdki. Wygląda na to że dla picu. Single też już mam ukończony . Nawet się nie spociłem.Za to mocno mi tu wiało sandałem przez dużą monotonność w rozgrywce i powtarzalne trasy.Dam tej grze jeszcze drugą szanse w online.No tu to może być ciekawie. Edytowane 16 października 201410 l przez danielpes5