Daffy 10 565 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 nawet jakbys nie chcial ograc plusowej to i tak radzilbym jeszcze zaczekac - dalej zbyt duze cyrki na serwerach by w 100% na powaznie grac w ta gre Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Po konsole dzis chcialem isc? online dalej z(pipi)any?! Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 On-line prawie sprawny, ale nadal tylko prawie. Choć widzę, że dziewczyna gra i nie było problemów na razie.Dzisiaj trochę sam pojeżdżę, ale demko GG Xrd jest, więc Solem trzeba powalczyć dalej. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Wczoraj wieczorem co połączyło i próbowałem wbić do multi to wywalało na etapie lobby lub na początku wyścigu... Szkoda, że malowania przechodzą z wozu na wóz. Powinni dorzucić jeszcze jeden slot na indywidualne malowanie danej fury. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) Challenge są "prawie" aktywne już.Leaderboardy nadal stoją. Gwiazdy wszystkie już wbite, a tu mi pokazuje Venom lap sprzed 2 dni O dziwo offline zapamiętuje mój czas i będąc offline ścigam się ze swoim ghostem. Edytowane 16 października 2014 przez Hendrix Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Dla freelancerów takie malowanie każdej fury osobno byłoby dobre, ale jak się jeździ w klubach to każdy ma mieć takie same barwy i basta! Coś jak koszuli w piłce. Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) O dziwo offline zapamiętuje mój czas i będąc offline ścigam się ze swoim ghostem.Duchy są w formie save na konsoli, możesz sprawdzić w powiadomieniach, wysłanych (on ile masz Plusa) Pytanie to tych którzy odblokowali P1 Czy aby szybciej przyspieszać trzeba dusić X czy wystarczy raz nacisnąć? Edytowane 16 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 BOZE ten ostatni drift Pagani do bialej goraczki mnie doprowadza >< Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 BOZE ten ostatni drift Pagani do bialej goraczki mnie doprowadza >< Zonda, szeroko zakręty, wspomagaj się też zwykłym hamulcem. Pierwszy zakręt powinien też być powyżej 1000, jak nie to restart lepiej. Huayarą męczyłem się, Zondą w 3 podejściu. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 O dziwo offline zapamiętuje mój czas i będąc offline ścigam się ze swoim ghostem.Duchy są w formie save na konsoli, możesz sprawdzić w powiadomieniach, wysłanych (on ile masz Plusa) Pytanie to tych którzy odblokowali P1 Czy aby szybciej przyspieszać trzeba dusić X czy wystarczy raz nacisnąć? Przytrzymać X uruchamiasz KERS Wciskając L1 uruchamiasz DRS - skrzydło się opuszcza i planeta obraca się szybciej Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 No ja wlasnie Huayara robie bo wyglada na ty ze tylko ja punkty dla klubu ostatnimi czasy nabijam i nie mamy Zondy Druga sprawa to ten wyscig w Norwegii (pipi)owym Atomem boze 4 Gwiazdek mi brakuje do 100% Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Zrób to na raty. Za pierwszym razem postaraj się pobić okrążenie, poczekaj na starcie puść rywali i mając odpowiednią przestrzeń zrób lap. Jak zaliczy to restart i wygraj wyścig. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) Witam, czy wasza konsola przy graniu w DC" chodzi głośno? Moja przy DC chodzi jak suszarka, dodam ze przy innych grach działa ciszej ja właśnie chciałem wspomnieć o kulturze pracy konsoli przy DC, wydawało sie że gra wyciska dużo z PS4, a moja chodzi wyraznie ciszej niż przy Metro Redux, sprawdzałem nawet z wyłączonym głosem i jest naprawde cicho jak na PS4. Obstawiam, że masz premierową lub 4A, w ogóle dziwie sie osobom, którym konsole chodza jak suszarki czemu ich nie reklamujecie? tak samo jak ping pisze, że chodzi głośno i nic z tym nie robi. Reklamować Panowie póki gwarancja jest!! Udało Wam się pobrać preorderowe auta z wersji cyfrowej? pewnie próbujesz pobrać z menu pobieranie tam nie pobierze, zobacz powiadomienia od PlayStation i tam będziesz miał wiadomość, KONTYNUUJ wyświetli sie kod i dostaniesz 3 auta i coś jeszcze (jakiś bonus) ktoś wie co to było? Po konsole dzis chcialem isc? online dalej z(pipi)any?! przed chwilą pobrało mi nowego patcha, odpalam gre i miłe zaskoczenie od razu online, ciekawe tylko jak wieczorem będzie, ale godzina już wcale wczesna nie jest 16.50 wiec jest znacznie lepiej Elite Club 14lvl, a jakiś klub znajomych widziałem jest 11 w rankingu to chyba Highway Star był? jak coś bede po 18 online i gogo! Edytowane 16 października 2014 przez Fanek 1 Cytuj
gamerTHC 185 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) pewnie próbujesz pobrać z menu pobieranie tam nie pobierze, zobacz powiadomienia od PlayStation i tam będziesz miał wiadomość, KONTYNUUJ wyświetli sie kod i dostaniesz 3 auta i coś jeszcze (jakiś bonus) ktoś wie co to było?Oki zaraz sprawdzę, a to był dodatkowy exp EDIT a dokładnie 100 fame bonus, tylko czy on będzie aktywny od teraz czy te starsze pkt też policzy Edytowane 16 października 2014 przez gamerTHC Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Ok ostatnia gwiazdka do wbicia Venom Hot Lap Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Fox Hound jest najlepszy My jesteśmy ok 800 miejsca, drudzy na FPE chyba, nie wiem dokładnie jak z gwiazdkami jest, oprócz mnie DaN3000 był jeszcze blisko 225, może też jużma to za sobą. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Ciezki ten Venom Hot Lap brakuje mi 0.500 do pobicia 1.16 nie to ze sie zle nim jezdzi bo jezdzi sie nim za(pipi)iscie tylko psuje zawsze ten dlugi zakret w srodkowej sekcji chyba i pierwszy zaraz na samym poczatku zlym hamowaniem Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Fox Hound jest najlepszy My jesteśmy ok 800 miejsca, drudzy na FPE chyba, nie wiem dokładnie jak z gwiazdkami jest, oprócz mnie DaN3000 był jeszcze blisko 225, może też już ma to za sobą. Udało się przed chwilą wbić lvl Clubu - chyba 17? Jak się mocno nie spiję dzisiaj, to wieczorem trochę punktów jeszcze ogarnę! Giera jest meeeega miodna! No i w końcu zaczęły działać wyzwania - jeszcze szybciej można zdobywać punkty teraz. Podczas normalnego Tour dochodzą drifty, prędkość, bicie zakrętów itp. za każdym pobitym dostaje się punkty, więc troszkę więcej i szybciej się nabija. Za to (pipi) z online powinni wszystkim, którzy kupili DC w ciągu tego tygodnia, dać SP za free. Wtedy bym im wybaczył! Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Ciezki ten Venom Hot Lap brakuje mi 0.500 do pobicia 1.16 nie to ze sie zle nim jezdzi bo jezdzi sie nim za(pipi)iscie tylko psuje zawsze ten dlugi zakret w srodkowej sekcji chyba i pierwszy zaraz na samym poczatku zlym hamowaniem Small Tip: Przyjrzyj się takim małym tabliczkom po prawo, po ostatniej hamuj, zejdziesz do 120-140 (można jeszcze lepiej) i gaz, uważając na to by w drift nie wpaść. Ech, nie mogę wysłać wam challenge'u jeszcze, wyskakuje błąd przy próbie wysłania Cytuj
Daffy 10 565 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 dziala to lepiej ale do stanu normalnego jeszcze sporo brakuje dalej nie dostalem w powiadomieniach od sony kodu na te 3 preorderowe autka? ma tez ktos tak jak ja czy juz kazdemu przyslali? Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 dziala to lepiej ale do stanu normalnego jeszcze sporo brakuje dalej nie dostalem w powiadomieniach od sony kodu na te 3 preorderowe autka? ma tez ktos tak jak ja czy juz kazdemu przyslali? A próbowałeś wejść do PS Store i stamtąd dodać do pobierania? Ja tak zrobiłem (są w powiadomieniach) ale dalej sypało mi błędem, że nie chce się pobrać. Ogólnie to widzę, że lepiej łączy w godzinach porannych co zapewne wynika z tego, że mniej ludzi siedzi. Trzeba zmienić godziny pracy Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) Ficuś - a na 100% sprawdzasz w dobrym miejscu? Powiadomienia - od PlayStation jeśli nie masz pisz do nich na facebooku lub twiterze, często tam odpowiadają ja dostałem wczoraj o 19.03 bo jeszcze jest godzina, w sumie pierwsza wiadomość od 4mscy w tej zakładce wbiłem teraz 3 razy do gry i za każdym razem offline, jednak jeszcze nie jest dobrze Edytowane 16 października 2014 przez Fanek Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 Zrobiłem dziś kilka okrążeń on line, kilka autostrad też udało mi się zaliczyć. Powoli gra nabiera nowego blasku bo z singlem już skończyłem. Gwiazdek nie robię bo nic za to nie ma, żadnej nagrody. A i jeszcze by się przydała kierownica. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 @ussrNo już parę dobrych Twoich czasów widziałem na leaderboardach (tam gdzie działają normalniej ) Cytuj
danielpes5 3 Opublikowano 16 października 2014 Opublikowano 16 października 2014 (edytowane) Gwiazdek nie robię bo nic za to nie ma, żadnej nagrody Tez się zastanawiam po co te gwiazdki. Wygląda na to że dla picu. Single też już mam ukończony . Nawet się nie spociłem.Za to mocno mi tu wiało sandałem przez dużą monotonność w rozgrywce i powtarzalne trasy.Dam tej grze jeszcze drugą szanse w online.No tu to może być ciekawie. Edytowane 16 października 2014 przez danielpes5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi