Opublikowano 21 października 201410 l btw zeby jeszcze bardziej shejtowac evolution, przypominam, ze w okolicach premiery gry/w dniu premiery (choc glowy nie dam bo polskie stronki czasem zle tlumacza i informacje biora z plotek) mielismy poznac date patcha z pogoda...do dzis cisza, tak samo jak evo ma jeszcze 10 dni by wywiazac sie z pierwszej obietnicy season passa, darmowego auta i darmowej nowej trasy: Datę patcha podadzą gdy się uporają z online, a darmowy samochód jest do ściągnięcia z PSS od premiery.
Opublikowano 21 października 201410 l Darmowa trasa. Plizzzz niech to bedzie Nordschleife. Albo jakas serpentyna wysoko w gorach. Albo dluga szybka nad oceanem. Ehhhh
Opublikowano 21 października 201410 l realnej raczej na bank nie dadza skoro dotychczas kazda jest fikcyjna, ponoc ma byc szosta lokacja ale nie wiem czy wszystkie te 11 nowych tras ma sie w niej znajdowac czy nie
Opublikowano 21 października 201410 l Nie, będą też trasy z dostępnych już lokacji. A jeśli chodzi o nowy kraj, to co byście chcieli? Dla mnie może być Japonia
Opublikowano 21 października 201410 l USA, jakieś trasy na wybrzeżu. Z jednej strony góra z drugiej ocean.
Opublikowano 21 października 201410 l USA, jakieś trasy na wybrzeżu. Z jednej strony góra z drugiej ocean. wpis albo wrzucilbym jakies trasy w samych centrach miast by faktycznie byl juz w pelni duchowy nastepca PGR
Opublikowano 21 października 201410 l Za 1,5 h miną 24h w trakcie których Sony miało ustosunkować się do mojej prośby o zwrot hajsu.
Opublikowano 21 października 201410 l a na razie nic nie odpisali? odpaliłem teraz DC elegancko połaczyło 18.20, synchro punktów, wchodze do multi wyszkuje bez problemów graczy, wyścig przejechany, pozornie jest ok choć powinno troche szybciej w lobby wczytywać, no i ranking klubów dalej nie działa, wyzwania też nie widać, że jest poprawa, ale to jeszcze nie tak jak powinno być tylko jeden wyścig i do Aliena dziś siadam a jak u was dzisiaj z multi? Edytowane 21 października 201410 l przez Fanek
Opublikowano 21 października 201410 l Za 1,5 h miną 24h w trakcie których Sony miało ustosunkować się do mojej prośby o zwrot hajsu.Na jaki numer dzwoniłeś?
Opublikowano 21 października 201410 l Pisałem na ten adres : pomoc@playstation-cok.pl Zapomnij, że ktoś Ci odpisze w ciągu w 24godzin napisz do nich na pejsbuku w miare szybko odpisują. PS. wiadomo już kiedy odblokują wyzwania? Edytowane 21 października 201410 l przez zawiszakapy
Opublikowano 21 października 201410 l ja rozegrałem może 2 wyścigi z wielu prób, więc żadnej poprawy nie ma i mówić o takiej nie można. Żenady ciąg dalszy
Opublikowano 21 października 201410 l Widzę że meczycie się dalej Tymczasem cena DriveClub spada na łeb na szyje. Używki chodzą już po 130-140 zł czyli MNIEJ niż "wersja" dla subskrybentów PS+ (169 zł). Podobnie spadała w takim tempie tylko jedna gra : PES 2014 na PS3 . W tydzień staniała o połowę. Edytowane 21 października 201410 l przez danielpes5
Opublikowano 21 października 201410 l Widzę że meczycie się dalej Tymczasem cena DriveClub spada na łeb na szyje. Używki chodzą już po 130-140 zł czyli MNIEJ niż "wersja" dla subskrybentów PS+ (169 zł). Podobnie spadała w takim tempie tylko jedna gra : PES 2014 na PS3 . W tydzień staniała o połowę. Nie wiem gdzie widziales takie niskie ceny... Ja swoja uzywke dzisiaj na allegro za 185zł sprzedalem, a przegladajac aukcje zakonczone widzialem ceny w granicach 175-190zł.
Opublikowano 21 października 201410 l Online działa już wspaniale - łączy co drugą próbę Inna sprawa, że to łączenie robi się jakieś coraz bardziej ślamazarne... W dodatku dlaczego do wyboru jest tylko kilka tych samych eventów? Z klasy hyper nic nie ma. To się gdzieś filtruje czy też zbytnia mnogość dostępnych wyścigów też zabija ten biedny serwer i to ograniczyli? Za manewr PIT powinny być srogie kary, w końcu to nie GTA, a jest to niedorzecznie skuteczne
Opublikowano 21 października 201410 l mnie dzis o dziwo pierwszy raz od premiery laczylo za kazdym razem co wlaczalem gre i nawet ani razu nie rozlaczylo, wpadl tez w ratach zalegly progres do klubu w licznie 800tys i jestesmy gdzies tak mniej wiecej w 40% 20lvl szlifuje i zbieram gwiazdki za eventy, bawie sie swietnie pomimo tego ze skill mam w wyscigowkach nijaki
Opublikowano 22 października 201410 l Wczoraj gralem 1,5h i raz mnie rozlaczylo na jakies 2 minuty, jest troche lepiej.
Opublikowano 22 października 201410 l mi sie nawet jak juz wszystko bedzie hulalo dosc srednio podoba online, sam wyscig super ale dojscie do niego za dlugo trwa, za dlugo dolacza, za dlugo sie siedzi w lobby, no po prostu za dlugie sa te przerwy miedzy wyscigami co innego wyzwania - tu jest mega potencjal i wyczuwam duzy potencjal na super rywalizacje
Opublikowano 22 października 201410 l Ja nawet nie gralem online, singla musze przejsc i trasy poznac. Z moim czasem na granie to DC wystarczy na dlugo.
Opublikowano 22 października 201410 l Dzisiaj podobno ma być dodane więcej rodzajów zawodów do online i lepsza rotacja zapisów. A ja póki co śmigam sobie dalej offline i nabijam punkty zarówno dla siebie jak i dla klubu. Ferrari Italia <3