Moldar 2 249 Opublikowano 22 października 2014 Opublikowano 22 października 2014 U mnie dzisiaj cały dzień online dobrze działał. Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 22 października 2014 Opublikowano 22 października 2014 (edytowane) Montaż tylko z dzisiejszego dnia:) Bardzo wdzięczna gra, do robienia takich filmików. PS. Pozdro dla LiSoQuan Edytowane 22 października 2014 przez Marcin_wawa 2 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 cos z tym synchro jest chyba nie tak ale pozytywnie, mam 28lvl i ok 3,4mln punktow, juz pare razy robilo mi synchro z klubem, sporo tez punktow zdobylem po bozemu czyli normalnie podlaczonym do serwerow. Wczoraj wieczorem zdziwko - synchro z 2mln punktow do klubu O_o, od razu level wpadl dla Zgredow Cytuj
balon 5 340 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 No bo to nie synchronizuje nie tylko twoje pkt dla klubu ale wszystkich przy aktualizacjach (np jak ktoś wbijał offline i potem się podłączył do serwerów). Ja chwilowo pass, bo na tapecie Alien i znajomi wpadają na weekend. 1 Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Otóż to. Synchro nie leci tylko dla Twojgo progresu. Wczoraj po uruchomieniu gry poleciało 500k dla klubu podczas synchronizacji, a ostatnio ani razu nie grałem w to bez połączenia z serwerami gry. Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Generalnie ta gra jest niegrywalna w multi. Czy ludzie w nią grający nie wiedzą gdzie jest hamulec? Ten system kar działał w singlu, aż za dobrze, bo karał juz za wszystko, natomiast w Multi to jest wolna amerykanka. Wkurzał mnie brak multi, ale teraz jeszcze bardziej irytuje mnie fakt jak w tym multi gracze jeżdżą. Na dodatek ten system kar jakoś nie umie zadziałać, a powinien być i to bardzo dotkliwy. Teraz to wygląda tak, ze robisz pierwszy zakręt i się modlisz by nikt w Ciebie nie walnął z 200km/h a to chyba nie tak powinny wyglądać wyścigi. Do tego Ci frustraci, którzy nie daja rady na prostej i zaraz przed zakrętem Cie zepchną na chama byle tylko być przed Tobą, a Tobie zaprzepaszczają cały wyścig. Kompletnym idiotyzmem jest też rywalizacja kierowców z tego samego teamu. Dziś jechałem w drużynie czerwonej i gość z tego samego teamu mnie zepchnął bylebym nie był pierwszy. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 witaj w swiecie gier wyscigowych online chyba na palcach jednej reki policzysz takie gdzie sie fajnie jezdzi sie z randomami i jedna z nich bedzie burnout Cytuj
doLu82 1 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Kompletnym idiotyzmem jest też rywalizacja kierowców z tego samego teamu. Dziś jechałem w drużynie czerwonej i gość z tego samego teamu mnie zepchnął bylebym nie był pierwszy. Dlatego trzeba jeszcze poczekać, aż uruchomią wyzwania i będzie można całkiem przyjemnie pograć między ekipami znajdującymi się na forum ale fakt, co do tych losowych zdarzeń, to albo trzeba mieć farta, albo mieć farta, lub mieć farta, ciężko jest przejechać pierwszy zakręt bez walących w Ciebie całej gromadki sfrustrowanych pokemonów choć dziś udało mi się wygrać startując z ostatnie pozycji, wystarczyło tylko przychamować przed pierwszym zakrętem, gdzie większość się wytłukła, a później mają przed sobą 2 przeciwników wyczekałem na ich błędy i poszło, choć też jak wczoraj jechałem ostatnie okrążenie na pierwszym miejscu to przeciwnik co był za mną miał już tylko za cel wytrącić mnie z toru jazdy, ale na ostatnim okrążeniu zrobił to tak nieudolnie, że z 2-go przyjechał 11-ty będzie z tego jeszcze przyjemna gierka Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 (edytowane) No niestety, jest to problem każdej gry wyścigowej, dlatego powinno grać się głównie ze znajomymi. Takie rzeczy są wybaczane w Motorstorm, bo tam właśnie chodzi o rozwalanie innych. Osobiście czekam na pierwszy zakręt, zwalniam i patrzę jak reszta robi carmageddon, pełny gaz i uciekam. Oczywiście później jakiś cep musi myśleć tylko o tym, aby we mnie przywalić i to jest najgorsze Na szczęście trafiają się i normalni gracze i świetna walka jest aż do końca. Póki co najlepiej mi wyszło, jak odstawiłem wszystkich na 15 sekund, każdy wybierał auta z dużą szybkością, ja wolałem z dużym przyśpieszeniem i na każdym zakręcie sporo zyskiwałem czasu. Edytowane 23 października 2014 przez Moldar Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 U mnie duży pass, jednak 39*C to nie jest dobra temperatura na siedzenie przed konsolą.Dobrze, że FF X na poratowanie mam Nic to, przyjemnej jazdy życzę i dobrych czasów. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 39 w łodzi? Ja osobiście odpuszczam, kilka wyścigów i tyle, dodadzą efekty pogodowe, firmware z wlasną muzą i wyzwania i wrócę Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Raczej chodzi mu o temperaturę ciała Cytuj
Graczdari 297 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 (edytowane) Tutaj mój przejazd z multi w DriveClub :-) Nie jestem wybitnym kierowcą, więc nie krytykujcie :-) Edytowane 23 października 2014 przez Graczdari 3 Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Black Flag zaliczony. Teraz tylko Drive Club, tym razem przejazd z Kanady. 2 Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 mega swietnie trafiasz w apex zakretow, ja takiego skilla nigdy miec nie bede, btw grales padem czy przy pomocy "najlepszego zakupu roku"? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Gram na padzie. Kwestia wgrania się. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Wałkowane wiele razy, ile najtańsza kierownica obsługująca driveclub kosztuje? No i czy jest w ogóle warta zakupu? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Thrustmaster T80 za 400 zł, nie warta zakupu. Nie ma sprzęgła nie ma osobnych biegów, plastikowy gaz i hamulec. Wygląda jak zabawka i nie posiada ForceFeedback i najgorsze jest to że promień skrętu to 270*. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 (edytowane) komuś działa przeglądanie klubów i wyzwania? edit: teraz na 4 wyścigi z Markiem i jego dwoma znajomymi, 2 przejechaliśmy i z 2 wyrzuciło w lobby zabawa przednia w czasie wyścigu, beczunia ale chyba trzeba jeszcze poczekać przynajmniej tydzień na poprawe Edytowane 23 października 2014 przez Fanek Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Ranking klubów tak. Ale Challenges jeszcze nie, jestem przekonany że dostaniemy oficjalny komunikat od developera kiedy zamierza to uruchomić albo patcha usuwającego ten tryb z gry. Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Montaż tylko z dzisiejszego dnia:) Bardzo wdzięczna gra, do robienia takich filmików. PS. Pozdro dla LiSoQuan Miło mi, postaram sie odwdzięczyć :-). Mnie multi działa elegancko. Cytuj
Starbug_PL 1 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Dzisiaj nie gra nie widziała sieci wcale - nic , nawet klubu już i widzi, wyszarzone okienko ... na oficjalnej stronie jak zwykle piszą, że coraz więcej graczy korzysta z części opcji online --- zaczyna mnie to drażnić... Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 ussr, nie mogę doczekać się aż wyzwania bedą działały i troszkę z tobą porywalizuje. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Ussr ma dobre czasy i tak, chodziło o temperaturę ciała, na szczęście grind endgame'owy w FF X nie wymaga specjalnego wysiłku umysłowego, zręczności także, więc spoko luzik. Nemesis i Penance czekają Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 23 października 2014 Opublikowano 23 października 2014 Thrustmaster T80 za 400 zł, nie warta zakupu. Nie ma sprzęgła nie ma osobnych biegów, plastikowy gaz i hamulec. Wygląda jak zabawka i nie posiada ForceFeedback i najgorsze jest to że promień skrętu to 270*. A coś droższego i lepszego ? Dziewczyna chce mi kupić na gwiazdkę kierownicę bo widzi jak cisne ciągle w dc i tysiaka może dać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi