Opublikowano 31 października 201410 l To prawda, ale najwazniejsza osoba czyli Game Director PGRa jest chyba Game Directorem DriveCluba(mogę się mylić) Rustchynsky nigdy nie byl w Bizzare, od lat siedzi w Evo, do Evo poszedl Lead Designer z Bizzare
Opublikowano 31 października 201410 l I ten gość z Bizarre chyba nie miał zbyt dużego udziału przy tworzeniu gry, bo w creditsach jest dopiero w rubryce "podziękowania" Edytowane 31 października 201410 l przez SzczurekPB
Opublikowano 31 października 201410 l Serio wierzycie w to, że problemem jest kod sieciowy a nie serwery SONY? Wystarczy spojrzeć na ogólne działanie PSNa i OSa PS4, przecież w tej konsoli samo wysłanie i odebranie wiadomości sprawia problemy, a PSN co chwilę leży. Prawda jest taka że japończycy nie zrobili absolutnie nic ze swoją infrastrukturą sieciową od czasów PS3...a nie sory zrobili, teraz za granie on-line trzeba płacić .
Opublikowano 31 października 201410 l dziwnym trafem na ps4 gry z o wiele wiele wieksza baza graczy typu destiny, battlefield, diablo itp dziala po sieci i psn tez w tym czasie hula, nie bronie sony bo powinni wreszcie ogarnac te ciagle konserwacje i errory ale akurat serio tutaj to wina tylko i wylacznie kodu sieciowego tej gry
Opublikowano 31 października 201410 l dokładnie, gdyby chodziło o to, że serwery nie wyrabiają dostawili by x-ilość, przecież DC miał być flagowym racerem PS4
Opublikowano 31 października 201410 l dziwnym trafem na ps4 gry z o wiele wiele wieksza baza graczy typu destiny, battlefield, diablo itp dziala po sieci i psn tez w tym czasie hula, nie bronie sony bo powinni wreszcie ogarnac te ciagle konserwacje i errory ale akurat serio tutaj to wina tylko i wylacznie kodu sieciowego tej gry Odpowiedź jest bardzo prosta, Destiny, Diablo i Battlefield nie korzystają z infrastruktury serwerowej SONY tylko mają swoje własne dedykowane serwery.
Opublikowano 31 października 201410 l dziwnym trafem na ps4 gry z o wiele wiele wieksza baza graczy typu destiny, battlefield, diablo itp dziala po sieci i psn tez w tym czasie hula, nie bronie sony bo powinni wreszcie ogarnac te ciagle konserwacje i errory ale akurat serio tutaj to wina tylko i wylacznie kodu sieciowego tej gry ale destiny nie chodzi na serwerach sony przecież edit. xymek już wyjaśnił Edytowane 31 października 201410 l przez _Be_
Opublikowano 31 października 201410 l no to np shadow fall, juz poszlo 3mln sztuk, obstawiam w ciemno, ze byly okresy ze zamieszanie na serwerach w multi bylo wieksze niz w DC
Opublikowano 31 października 201410 l Ta gra jest naprawdę świetna i ma OGROMNY potencjał. Model jazdy jest zarąbisty (jak tylko w miarę nauczymy się grać). Grafika wypala gałki i mimo, że trzeba skupić się na trasie i nie oglądać zbytnio widoków, to kątem oka widzimy te piękne detale w tle... Tytuł stworzony przede wszystkim pod multi i zdobywanie tych gwiazdek w singlu to tylko przygotowanie do prawdziwej jazdy. Niestety w tym momencie serce gry jest w pełni niesprawne i nie dziwię się HIVowi i jego ocenie w nowym PE. E tam nie znacie sie, chlopaki w CW piszą co innego a gry na oczy nie widzieli.
Opublikowano 31 października 201410 l no to np shadow fall, juz poszlo 3mln sztuk, obstawiam w ciemno, ze byly okresy ze zamieszanie na serwerach w multi bylo wieksze niz w DC Niby racja, ale jednak opcjonalne multi a połączony singiel z multi w DriveClubie to być może za dużo dla sony i evolution, zresztą co tu dużo gadać, gra rok temu wróciła do drawing board więc robili jak najszybciej i być może coś zje.bali srogo w kodzie, że teraz cieżko im się wyplątać z tego a sony już pewnie troche naciskało i puscili to co mieli. Przykra sprawa, zwłaszcza, że gra sama w sobie jest dobra tak jak mówicie.
Opublikowano 31 października 201410 l Ja mam nadzieję, ze Evolution jakoś to przetrwa i dostaną jeszcze szansę, bo jeżeli chodzi o gameplay, to ich gry są bardzo dobre.
Opublikowano 31 października 201410 l jeśli do grudnia nie ogarną aby na 100% wszystko działało ludzie nie wybaczą
Opublikowano 31 października 201410 l Niedługo będzie miesiąc, to i tak wystarczająco długo. Cóż, to może być ostatnia gra od evolution.
Opublikowano 31 października 201410 l Od ostatniego patcha online działa u mniej jeszcze gorzej prawie grać nie mogę, rozłącza mnie co 2 min i łączy ponownie
Opublikowano 31 października 201410 l Zniszcz grę za 200 zł, postawię Ci browara za 5 zł. Propozycja na miarę Ojca Chrzestnego
Opublikowano 31 października 201410 l no to np shadow fall, juz poszlo 3mln sztuk, obstawiam w ciemno, ze byly okresy ze zamieszanie na serwerach w multi bylo wieksze niz w DC Niby racja, ale jednak opcjonalne multi a połączony singiel z multi w DriveClubie to być może za dużo dla sony i evolution, zresztą co tu dużo gadać, gra rok temu wróciła do drawing board więc robili jak najszybciej i być może coś zje.bali srogo w kodzie, że teraz cieżko im się wyplątać z tego a sony już pewnie troche naciskało i puscili to co mieli. Przykra sprawa, zwłaszcza, że gra sama w sobie jest dobra tak jak mówicie. sens jest spory w tym co piszesz ale zauwaz ze ten je.bany online w DC dziala jak chce i kiedy chce, jakby to byly serwery to bylyby dni i godziny (np wtorki 5 rano itp) gdzie dzialaloby to lepiej, a tu kompetnie nie ma reguly teoria, ze rok temu zaczeli robic ta gre od prawie zera od nowa jest bardzo realna, szczegolnie patrzac na to multi i niewyrobienie sie z taka zawartoscia w cale nie duzej grze, a poprzednie gry tego studia takich cyrkow w ogole nie mialy
Opublikowano 31 października 201410 l Zniszcz grę za 200 zł, postawię Ci browara za 5 zł. Propozycja na miarę Ojca Chrzestnego Lepszy rydz niż nic więc... ?
Opublikowano 31 października 201410 l właśnie pobiera mi patch 169mb, na początku nie chciało aż musiałem wymusić kilka razy zaraz stestuje czy coś poprawił
Opublikowano 31 października 201410 l Chyba kolejny. Ja mam co jakieś 5-10 wyścigów brak połączenia ale po chwili znowu wszystko działa. Jest poprawa wreszcie jakaś. Przez to nie mogę się oderwać od gry, bo online wciąga jak bagno.
Opublikowano 31 października 201410 l tak wczoraj i dziś kolejny, w party graliśmy teraz z Marcinem z Hussarya, dwa wyścigi ok a na trzecim drop jest raczej po staremu, może minimalnie szybciej wyszukuje w lobby
Opublikowano 1 listopada 201410 l Wyścigi już po wyborze aut zaczynają się znacznie szybciej niż wczoraj przed patchem.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Włączyłem PS4 Ściągnęło patcha (znowu!) Wszedłem do online Rozegrałem jeden wyścig, bez większych problemów. Idzie ku lepszemu, szkoda że w żółwim tempie. Ale idzie.
Opublikowano 1 listopada 201410 l to nawet nie jest zolwie tempo, dopuki nie wlacza wyzwan to dla mnie te patche to dreptanie w miejscu