Opublikowano 1 listopada 201410 l ja tam rozegrałem wyścig, ładowanie tak samo cholernie długie jak przed, i po jednym wyścigu mnie wywaliło.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Jest i tak o niebo lepiej niż było na początku. Coś tam się da pograć. Jeszcze daleka droga przed nimi zanim to wszystko ogarną. Inna sprawa że chciałbym już zobaczyć te warunki pogodowe...
Opublikowano 1 listopada 201410 l dzis 1 listopada wiec do listy gruszek na wierzbie dokladamy darmowa trase, ktora mielismy dostac w pazdzierniku, teraz ciekawe z czego nie wywiaza sie w tym miesiacu:
Opublikowano 1 listopada 201410 l a ja nie chce żadnych warunków pogodowych zanim nie będzie 100% tego co na premiere powiem wam, że grafika dalej mnie zachwyca, jezdze sobie spokojnie gwiazdki i czasami po prostu jestem zauroczony, dziś na Norwegii trasa poznym popołudniem pod górke, słonko, śnieg, coś pięknego, mam dopiero 120*** komuś zwrócili kase http://www.reddit.com/r/PS4/comments/2kw8bv/got_refunded_for_driveclub_digital_purchase/
Opublikowano 1 listopada 201410 l ja poczekam az wszystko zacznie normalnie dzialac, musze jeszcze cien mordoru skonczyc, a od wczoraj sunset overdrive ogrywam.
Opublikowano 2 listopada 201410 l Ja mam 110 gwiazdek no i gra jest rewelacyjna jak dla mnie. Niestety nonstop problemy z leaderboardsami i inne pierdoły trochę psują ogólne wrażenie. Może za pół roku sobie kupię swoją kopię.
Opublikowano 3 listopada 201410 l No niektóre trasy rano lub wieczorem oczarowują. Choć przy wipeout'owatych prędkościach trzeba mieć trasę na pamięć obrytą co do metra :-) Ja im daje czas do premiery gta na czwórkę. No może ciut dłużej :-)
Opublikowano 3 listopada 201410 l Każdym wozem jest nieco inaczej. Tzn dotyczy to prędkości, momentu zaciągnięcia ręcznego (niektórymi wozami wystarczy zarzucić i gaz) i czasu jego wciśnięcia (raz wystarczy musnąć innym razem trzeba nieco dłuższego czasu). Pamietaj by wchodzić szeroko (po zewnętrznej) i starać się być po wewnętrznej u szczytu zakrętu (sytuacja komplikuje się jak masz zakręt zacieśniający się lub szerszy na wyjściu). Kiedy wejdziesz już w poślizg dozuj gaz (zacznij od pulsacyjnego), szczególnie w silniejszych wozach. W autach z wysokim paskiem drift nie musisz nawet zaciągać ręcznego wystarczy że zarzucisz masą auta czyli wprowadzisz auto w małe wachadełko na prostej przed docelowym zakrętem. Na początek polecam auta o, w miarę, niewielkiej wadze i niezbyt astronomicznej mocy. M3 myślę będzie w sam raz. Dobierz wóz pod siebie, taki z ktorym najlepiej sobie radzisz i ćwicz, jak je wymasterujesz, inne auta będą jedynie wymagały, krótkiego wyczucia masy i mocy by czesać slajdy jak Ken Block hehe
Opublikowano 3 listopada 201410 l Jakieś rady co to driftowania? Za cholere mi to nie idzie. Ogólnie naliczanie punktów za drift nie ma nic wspólnego z ogólnymi zasadami dotyczącymi driftu, najwięcej punktów dostaniesz gdy samochód obróci Ci o 180 stopni w przeciwnym kierunku do kierunku w którym się kierujesz....
Opublikowano 3 listopada 201410 l No ten drift to średnio lubię w tej grze. Auta zachowują się jak na zbyt dobrych oponach, trudno jest je przełamać, a i to naliczanie punktów faktycznie jest trochę śmieszne.Najwięcej punktów nabijesz za drift przy mozliwie najwyższej prędkości. Jeśli zmieścisz się na trasie i zachowasz duży kąt poślizgu, to możesz nabić nawet kilka tysięcy punktów i to szczegół jeśli nawet pod koniec sekcji obróci cię o 180 stopni.
Opublikowano 4 listopada 201410 l ciekawe czy fotomontaz czy nie jesli ta nowa miejscowka to faktycznie japonia to ciekawe czy trasy miejskie czy dalej scigamy sie pomiedzy flora i fauna
Opublikowano 4 listopada 201410 l To chyba nie fotomontaż : http://www.videogamer.com/ps4/driveclub/news/driveclub_japan_dlc_leaked_in_new_video.html Edytowane 4 listopada 201410 l przez Ma_niek
Opublikowano 4 listopada 201410 l Japońskie widoczki raczej. Chyba nie zrobią nagle miejskich tras (jeśli w ogóle okaże się to prawdą). Edytowane 4 listopada 201410 l przez Hendrix
Opublikowano 4 listopada 201410 l w kazdym badz razie dalej jest szansa na kolorowe wybrzeza, w tle fuji - fajnie, tylko niech wreszcie daja ta trase bo juz z jedna z padziernika maja zaleglosc, a w tym miechu wg pierwotnej rozpiski mialy wskoczyc kolejne dwie gaf juz podrzuca propozycje:
Opublikowano 4 listopada 201410 l A jeśli chodzi o nowy kraj, to co byście chcieli? Dla mnie może być Japonia No i mam co chciałem
Opublikowano 4 listopada 201410 l na filmiku widac tez nowa trase(niedostepna w pokazywanej wersji) w norwegii - kolejna z gatunku z punktu A do B
Opublikowano 4 listopada 201410 l Panie i panowie, Koledzy gracze. Zapraszam do turnieju. http://www.psxextreme.info/topic/108319-turniej-driveclub/
Opublikowano 4 listopada 201410 l a tu te video o którym mowa, nie widziałem tego wcześniej szkoda, że światła nie zgasili od 10.50 fajnie deszczyk pada Edytowane 4 listopada 201410 l przez Fanek
Opublikowano 5 listopada 201410 l chcialem dzis wyprobowac multi, na 10 prob zagralem 2 razy, 8 nieudawanych to rozlaczenia z serwerem przy dolaczaniu do lobby albo w samym lobby - jeden wyscig fajny skonczylemd drugi, drugi wyscig to juz desctruction derby i skonczylem 10 bez prywatnych lobby temu trybowi podziekuje
Opublikowano 5 listopada 201410 l Prawda jest taka że nic się nie zmienia w tej kwestii, kod sieciowy jest spi.erdol.ony, albo dostaniemy parogigowego patcha za parę miesięcy rozwiazujący problem, albo gra zapisze się jako najwiekszy fail w historii wirtualnej rozrywki, bardzo mnie to smuci, bo miód z ekranu wylewa się litrami, świetna baza do cześci drugiej a tu taki fail
Opublikowano 5 listopada 201410 l jeszcze jak wlacza wyzwania to widze duzy sens w takiej podrobie autologu z nfs od criterion - bedzie miodnie pobijac czasy i wyniki znajomych i rywalizowac multi na chwile obecna jest niegrywalne bo nie dosc ze nie ma preywatnego lobby to jeszcze nie zawsze laczy do wyscigu, a rankingi czasow w singlu dzialaja jak chca - raz zapisuje nasz czas, raz nie nawet pomimo podlaczenia
Opublikowano 5 listopada 201410 l z takim multi jak w tej chwili gry nie uratuje nawet dynamiczna pogoda jeśli do końca listopada tego nie ogarną to raczej można zapomnieć o naprawionym multi