Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

17.15 w dniu premiery działały mu wyzwania, można zobaczyć co tam jest, ani razu jeszcze nie byłem w tej zakładce :D

w 25.15 są wyzwania klubowe, jak to możliwe w ogóle, że mu to działało, byliście kiedyś w tych menu?

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

pojezdziłem dziś troche giwazdki i zauważyłem, że na trasie mam coraz wiecej wyzwań od innych graczy, nieraz choćby średnia prędkość 60km/h a ja robie powiedzmy 200km/h

co znaczyło, że są osoby którym gra działa normalnie, dziś pełno było tych wyzwań, może jeszcze jest nadzieja jak myślicie?

komuś działają wyzwania lub chociaż czasami działają?

tu jakiś rusek wsio mu działa,  przewińcie do 6.20min, na oczy tego jeszcze nie widziałem :D

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Ex4ct trafiłem teraz jezdzac na gwiazdki na Twoje wyzwanie na torze :D

średnia prędkość, udało Ci wejść w tą zakładke wiec? czy jak to zrobiłeś?

Opublikowano

Wyzwanie dla innych graczy pojawia się kiedy uda ci się pokonać aktualnie najlepszy wynik danej próby (średnia prędkość itp.) i może trafić na nie kazdy również znajomy. Takich wyzwania od znajomych trafiają się bardzo często sam niekiedy na trasie mam kilka od ludzi z friendlisty.

Opublikowano

Ten plus, że leaderbordy od jakiegoś czasu normalnie działają, każdy mój przejazd zapisuje się.  W Multi też nie wywaliło mnie od ostatniego patcha.
Chociaż nigdy wielkim fanem multi w wyścigach nie byłem (time trial > multi).

Opublikowano

Ja mam 45 lvl, ale tak od 40 lvl, gram sporadycznie, czekam na te wyzwania.

Gra jest naprawde fajna ale chyba wole grac np , probujac pobic czyjs czas  niz scigac sie online z randomami.

Zdobede 50 lvl i poczekam na wyzwania.

Opublikowano

W klubie nie mogę zrobić własne logo ani kolorów, tzn zrobie ale chcąc zapisać na serwer to kółko ładowanie kręci się a nawet jak czekam maksymalnie to wywala.

bo jest to powiązane z serwerami, a jak one prawie nie działają od paru dni to nic nie poradzisz 

Opublikowano

Coś się kroi.

Parę osób ma platynę, zdobili te trzy trofea on line za wysyłanie challenge jak my spaliśmy. 

z Twoich znajomych na psn czy tak gdzieś na necie widziałeś profil?