Moldar 2 260 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 Ehh jak oni nie mogli powtórek dodać od razu przy premierze. No nic, miejmy nadzieję, że te nowe ficzery ogarną jakoś do końca roku. Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 14 listopada 2014 Opublikowano 14 listopada 2014 pewnie pogode dodardzą 6 grudnia Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Coś się zaczyna dziać. Wczoraj duchy innych widać było w time atack. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Coś się zaczyna dziać. Wczoraj duchy innych widać było w time atack. To już mam od paru dni Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano 15 listopada 2014 Opublikowano 15 listopada 2014 Przez kilka dni nie jeździłem time atack i dopiero wczoraj zauważyłem w nocy. Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 16 listopada 2014 Opublikowano 16 listopada 2014 Czy mam to info od Evolution rozumieć w ten sposób, że jak kupię grę teraz (do 25 listopada) to dostanę darmo te zapowiadane dodatki? jeśli tak to klikam zamów PS4 white +driveclub za 1699:) Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 dzis 3 nowe trasy czekam niecierpliwie tym bardziej, ze evo z tego co sie orientuje nawet nie dal ich zajawki w postaci chociazby jednej foty Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 A Patch z DLC nie ma byc 26.11 ? Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 mylisz pojecia: patch - 3 nowe trasy, photo mode, usprawienia do multi - dzisiaj dlc - nowe auta, wyzwania i trofea - 26.11 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Jak oni pipipipi moga wydawać dlc przed naprawieniem wyzwań ??? Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 bo dodanie nowych tras i aut, ktore pewnie i tak juz byly od jakiegos czasu gotowe(a najpewniej projektowano je rownolegle do podstawowej zawartosci gry) jest latwiejsze niz naprawienie czegos co nawet swego czasu ich dyrektor pisal ze nie maja pojecia czemu nie dziala Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Evolution Studios po wcześniejszych zapowiedział wypuściło łatkę do Driveclub (PS4) oznaczoną wersją 1.07. Co nowego poza trybem Photo doszło do gry? Dosyć sporo, poniżej lista nowości i zmian. Dodano tryb Photo By go aktywować w trakcie gry wciśnij prawą część touch pada. Dodano 3 nowe trasy włącznie z wersją odwróconą: Yedapalli w Indiach, Los Pelambres w Chile i Wester Ross w Szkocji. Dodano wsparcie dla darmowego DLC w postaci pojazdów Renault DeZir DRIVECLUB™ Edition i BMW M5, 2013 Dodano wsparcie dla darmowego DLC Ignition Expansion Pack, które zawiera co następujące; 5 samochodów: W Motors Lykan Hypersport, Caterham SP/ 300.R, KTM X-Bow R, BMW M4, Renault Twin'Run Concept. Oprócz tego 11 eventów i 5 trofeów. DLC The Photo-Finish Tour Pack dodaje 11 eventów i 5 trofeów Zmiany w karnach za ścinanie zakrętów i kolizji. Poprawki w funkcjonalności ogłoszeń serwera. Dodano opcję ręcznego reetu samochodu na tor (lewa strona touch pada). Dodano opcję podejrzenia tego, co odblokowaliśmy w klubie. Integracja graczy i klubowych kart w opcjach menu. Dodano opcję ukrycia wyników gracza po wyścigu. Dodano listę najnowszych klubów w adresatach wyzwań. Dodano opcjęwyszukiwania nazwy klubu w trakcie wysyłania wyzwań. Mnóstwo poprawek błędów, wydajności i użytkowania gry. http://www.pssite.com/news-37825-tryb_photo_w_driveclub_juz_dostepny__jakie_nowosci_w_latce_.html Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Dodano listę najnowszych klubów w adresatach wyzwań. Dodano opcjęwyszukiwania nazwy klubu w trakcie wysyłania wyzwań. ale wyzwania dalej nie działają? sprawdzi ktoś, o 18 dopiero w domu bede Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 ile wzy latka? jak nowe trasy? photo mode jak sie prezentuje? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 łatka 1.08 GB coś koło tego Wyzwania dalej nie działają Cytuj
doLu82 1 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 działają u kogoś te nowe eventy - niby je wyświetla, ale nie mogę w nie wejść Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 ciekawe czy da sie tak jak kiedys sie chwalili: 1 Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 (edytowane) Chetnie to dzisiaj sprawdze ale pewnie nie bedzie sie dalo, tak czy siak wyglada to fenomenalnie Edytowane 18 listopada 2014 przez Redmitsu Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 gaf juz pisze ze sie nie da :P przy okazji standardowo w trybach foto czy to gran turismo, forza czy teraz driveclub - gotowa fota ma podbite AA i ogolna jakosc (góra z share, dol obroniony po photo mode) Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 nowe trasy bez szalu, zakladka wyzwan dalej nie dziala, za to super szybko wczytuje wszystkie rankingi i rzuca na tor zadania do pobicia dosc regularnie, photo mode super choc bajeru ze nie mozna tak wysoko do gory podniesc kamery nie wybacze Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Dostłem DriveClub do konsoli i szczerze to nie spodziewałem się, że mi się to spodoba bo w wyścigi za bardzo nie grywam. Poprzednia generacja pod tym względem mnie zawiodła cholernie i tylko w Wipeouta HD pograłem dłużej (jeszcze Burnouta miło wspominam a resztę ogrywałem dosłownie chwile). Ograłem kilka wyścigów, zdobyłem 9 level i strasznie mi się to podoba Dawno nie grałem w wyścigi w których zwykła jazda sprawia mi taką przyjemność. Czuję się jak w czasach gdzie odpalałem pierwsze Gran Turismo na PSX'a cieszą mordę, że wszystkie samochody wyglądają tak realistycznie Fajnie, że trasy to nie ciągle te same prawdziwe tory tylko coś co jest tak za(pipi)iste, że aż mnie trzęsie że to nie prawdziwe i nigdy nie przejadę się tymi ulicami. Wożę dupę zeby tylko patrzeć na milion drzew i ciesze się, że samochody się tak super prowadzi. Online mam w (pipi)e (w każdej grze) ale skoro to taka niby ważna część tej gry to może sprawdzę jak serwery wstaną Miałem DC potraktować jak marny bonus do konsoli a zapowiada się, że troche godzin na torach spędzę 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 pojezdziliśmy z 1h multi i ciężko powiedzieć o drastycznej poprawie, może czasami szybciej szykuje, sama rozgrywka już sprawniej chodzi, ale po 3 czy 4 wyścigach nastąpił drop kary za kolizje w multi dalej zdaje sie nie działają Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 w multi zdecyowanie ciezej zrobic baczka jak ktos w nas uderzy - teraz nasze auto jakby przyspawane do jezdni jest przy kolizji z przeciwnikiem i dalej jedzie twardo przed siebie Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 w multi zdecyowanie ciezej zrobic baczka jak ktos w nas uderzy - teraz nasze auto jakby przyspawane do jezdni jest przy kolizji z przeciwnikiem i dalej jedzie twardo przed siebie Tego się najbardziej obawiałem. Ciężko było to fakt, ale tak zazwyczaj się kończą tego typu manewry na torze i trzeba było jeździć ostrożnie, wyprzedzać na łatwiejszych odcinkach. Nie wiem czy to co zrobili teraz to taka dobra decyzja, sam nie mam możliwości sprawdzenia, ale z powyższego opisu to na myśl przychodzi mi seria GT i jazda z AI, które w żaden sposób nie daje się zepchnąć ze swoich szyn...jeśli tak teraz wygląda multi w DC, to Evo, proszę, nie słuchajcie więcej graczy Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 (edytowane) jakby cos to dzwonilem do Sony i kase za gre beda mi zwracac na porfel cieszy mnie to Edytowane 18 listopada 2014 przez Szymek_PL_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi