darkos 4 339 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Zwracają do portfela, więc i tak musisz wydać w sklepie. Ale pozytywne że zwracają. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Mi dzisiaj kasa wpłynęła z reklamacji, dodano do portfela. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 btw ten tor w szkocji nowy taki troche horizonowy hahaha....z 200metrow jedziemy po burakach i gdzies tam w tle pociag sobie jedzie...ciekawe czy dali to specjalnie Cytuj
Moldar 2 271 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Mi dzisiaj kasa wpłynęła z reklamacji, dodano do portfela.A jak turniej dokończysz? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 Mi dzisiaj kasa wpłynęła z reklamacji, dodano do portfela.A jak turniej dokończysz? DriveClub działa 1 Cytuj
Moldar 2 271 Opublikowano 18 listopada 2014 Opublikowano 18 listopada 2014 (edytowane) Lol, no to nieźle to rozwiązują widzę ewentualnie wam po prostu zablokują grę za jakiś czas. Edytowane 19 listopada 2014 przez Moldar Cytuj
DaN3000 80 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Prawdopodobnie zablokuje się po użyciu opcji odnowienia licencji z poziomu konsoli. Pytanie czy Sony co jakiś czas samo ich nie sprawdza gdy jest się podpiętym online - wtedy nie znasz dnia ani godziny kiedy zablokują Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Mi dzisiaj kasa wpłynęła z reklamacji, dodano do portfela.A jak turniej dokończysz? DriveClub działa Hmm szkoda będzie stracić tak wartościowego zawodnika w naszym turnieju. Mam nadzieję ze nie zablokują ci gry. ^_^ Cytuj
danielpes5 3 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Z cyklu "Never Ending Story" : Kiedy DriveClub pojawi się w PS+ ? 1 Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Never End of story 2 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Tez mam taka nadzieje. Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) Długo trwało ale dostałem zwrot za driveclub Jak będę w domu sprawdzę czy gra została zdezaktywowana Edytowane 20 listopada 2014 przez Wojtas1986 Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 20 listopada 2014 Autor Opublikowano 20 listopada 2014 Czy osoba nie zainteresowana zbytnio rywalizacją online będzie miała co robić w tej grze? Ile czasu zajmuje przejście wyścigów dla "single player" ? Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) Ok 15h, razem z gwiazdkami. Edytowane 20 listopada 2014 przez mattaman Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Czy osoba nie zainteresowana zbytnio rywalizacją online będzie miała co robić w tej grze? Ile czasu zajmuje przejście wyścigów dla "single player" ? Gra jest tak dobra, że nie ma się co zastanawiać i sugerować ocenami, które są niskie, bo np. multi jeszcze do końca niesprawne czy też jeszcze kilka opcji w grze nieczynne itd. Samo sedno ścigałki, czyli miód płynący z pokonywania zakrętów i pobijanie swoich czasów (czy też zdobywanie gwiazdek w singlu) jest tu na najwyższym poziomie. I mówi to osoba, która ma w znajomych mistrza arcade, Tiducha (co z nim, BTW?). Poza tym już dodali kolejne dwa "toury" singlowe (tylko są jeszcze zamknięte, kiedy je otworzą, wie kto?) i z tego co widzę, to będzie ich w przyszłości jeszcze 4, więc kupa singlowego grania. No i grafika miażdży kotlety Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Zdecydowanie warto. Mnie tez sciganie sie online malo kreci, a lubie sobie odpalic DC i jak juz rusze to mozna sie mocno wkrecic w wykrecanie wynikow na gwiazdki. No i rankingi do porownywania swoich czasow z friendsami oraz wyzwania w trakcie wyscigow daja rade. Grafa kozacka, model jazdy kozacki, kluby tez i trasy oraz wyzwania tez. Zamiast sugerowac sie opiniami ludzi, ktorzy nie zagrali warto dac szanse. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 Poza tym już dodali kolejne dwa "toury" singlowe (tylko są jeszcze zamknięte, kiedy je otworzą, wie kto?) i z tego co widzę, to będzie ich w przyszłości jeszcze 4, więc kupa singlowego grania.W najbliższy wtorek/środę ma wyjść dlc z nowymi autami i odblokują oba toury. Cytuj
Emtebe 2 575 Opublikowano 20 listopada 2014 Autor Opublikowano 20 listopada 2014 No to chyba łykam wersję PS+ za 169 zł. Miałem sprawdzić wersję PS+ za free, ale chyba się nie doczekam. Chyba, że ktoś na PT rzuci pudełko Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 (edytowane) Jak Ci sie nie spieszy to poczekaj na spadek ceny pudelka. Bundle sa w sklepach wiec jak zawsze w takim przypadku ceny szybko spadna. Edytowane 20 listopada 2014 przez pawelgr5 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 pudełka ludzie sprzedaja teraz po 160zł, nawet na forumku po przejściu single nie ma w tej grze co robić, multi olbrzymi fun, działa troche lepiej, ale jeszcze nie jest 100% ok wyzwania dalej off Cytuj
GoltaR 42 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 pudełka ludzie sprzedaja teraz po 160zł, nawet na forumku po przejściu single nie ma w tej grze co robić, multi olbrzymi fun, działa troche lepiej, ale jeszcze nie jest 100% ok wyzwania dalej off Jak nie ma co robić, wystarczy wkręcić się w forumowy turniej i brakuje czasu na inne gry 1 Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 pudełka ludzie sprzedaja teraz po 160zł, nawet na forumku po przejściu single nie ma w tej grze co robić, multi olbrzymi fun, działa troche lepiej, ale jeszcze nie jest 100% ok wyzwania dalej off Jak nie ma co robić, wystarczy wkręcić się w forumowy turniej i brakuje czasu na inne gry No i przy takich cenach pudelek bez sensu jest kupic wersje dla PS+ i czekac cholera wie ile zeby ja dostac (stawiam ze w tym roku (pipi) dostaniemy). Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 @pawelgr5 przecież wersja ze zniżką dla plusowiczów jest cały czas dostępna. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 listopada 2014 Opublikowano 20 listopada 2014 z fejsa z komentarzy: - pogoda w grudniu The fully dynamic weather system will be added in a free game update this year as we have always promised. You can already play around with the time of day and the cloud cover when you create an event in Solo Events. When challenges are up and running for everybody, you'll be able to use this to create events to share with your friends as well as for your own fun against the AI or your best score. - mają też poprawić te kosmiczne wyniki np. speed średni 1500km/h That's a drift score getting mixed up with a speed score. We're working to fix it. - o duchach, ostatnio ich coraz mniej wiecj jest poprawa Thanks for sharing. The ghosted cars you can see are caused by lag from a low quality connection between you and the other players in the race. - ps+ edition raczej w 2015 Yes and we're doing everything we can to get over the server issues and release the PS+ Edition as soon as possible. - replays Coming in a future update to the game. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi