Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie tam multi jakos nie jara wiec az tak na niego nie czekam ale wyzwania i zmienna pogode chce jak najszybciej

ehhhh evo evo, ciekawe co z wami bedzie jak skonczy sie w maju season pass - sa juz jakies przecieki co sony zamierza?

Opublikowano

Dev jest spoko, korzeń gry jest mega dopracowany i mało która gra może się pochwalić tak miodna oprawą, fizyką i dbałością o detale. Podejrzewam że to Sony poszkodowało kasy na większą ilość porządnych serwerów i dzisiaj gra się dusi bo serwery są przeciążone ilością graczy i danych. <-- tak właściwe problem opisali Evo na swoim twitterze, oczywiście bez obwiniania Sony))

Opublikowano

Rustchynsky kiedy jeszcze byl aktywny na twicie od poczatku pisal, ze wina nie sa serwery, zreszta jakby wina byla "poszkodowanie kasy na większą ilość porządnych serwerów" to juz dawno by sie uporali po przez ich dokupienie, a nie wydawali juz 7 latek w 1,5 miesiaca, ktore dalej nawet nie ruszyly wyzwan, a reszte nie naprawily do zadowalajacego poziomu

Opublikowano

kup na gwiazdke/poczatek 2015 - do tego czasu moze zadziala wreszcie glowny trzon gry czyli wyzwania i beda juz warunki atmosferyczne, dojda jeszcze nowe tory w grudniu (w listopadzie dali 3) i bedziesz juz mogl czerpac radosc z gry w miare w pelni :P

Opublikowano (edytowane)

@pawelgr5

przecież wersja ze zniżką dla plusowiczów jest cały czas dostępna.

Hmmm myslalem ze zakup rozszerzenia do pelnej wersji dodaje tylko to czego brakuje w demku dla PS+. Jezeli jest wszystko to cena spoko. Nadal jednak twierdze ze przy obecnych cenach lepiej juz inwestowac w pudelko.

Edytowane przez pawelgr5
Opublikowano

Wczoraj Taapaca w Chile wywolala u mnie efekt *_* graficznie, nierownosciami, zwezeniami i szerokosciami.. Przemiodna gierka no i przepiekna. Warto dac szansę.

Opublikowano

Tylko w sumie szkoda ze dali duzo tych szaro-burych tras jak dla mnie. Takie Indie, czy wlasnie niektore sloneczne pokazuja za(pipi)isty power graficzny tej gry. Serio, zagapilem sie wczoraj na horyzont i powiedzialem sobie ze po raz drugi w tej generacji, po kilku momentach w Ryse, mam wrazenie fotorealistycznej grafy.

Opublikowano

indie, norwegia czy kanada szarobure przeciez nie sa

szarobure sa tylko szkocja i chile ale tam tez przy odpowiedniej pogodzie potrafi byc slicznie kolorowo

Opublikowano

No i te sniezne takie smutne trasy. Chyba ze calkiem ciemno sie zrobi to juz kól

Opublikowano

Rustchynsky kiedy jeszcze byl aktywny na twicie od poczatku pisal, ze wina nie sa serwery, zreszta jakby wina byla "poszkodowanie kasy na większą ilość porządnych serwerów" to juz dawno by sie uporali po przez ich dokupienie, a nie wydawali juz 7 latek w 1,5 miesiaca, ktore dalej nawet nie ruszyly wyzwan, a reszte nie naprawily do zadowalajacego poziomu

Widzisz, a ja czytałem coś zupełnie innego. Przy okazji zapowiedzi ostatniej aktualizacji, jeden z użytkowników, jakiś projektant i dziennikarz growy, pociągnął devów za język i stali się oni bardziej rozmowni, problem z online opisali w taki sposób - servers can't handle the amount and complexity of data. Oczywiście "podczas testów wszystko działało".

W dalszej części dyskusji ich rozmówca wysnuł przypuszczenie, że skoro teraz nie działają jak należy, to serwery są zbyt słabe na premierowe realia, a stress-testy jakie przeprowadzili przed premierą były zbyt "liberalne" (pewno z użyciem botów i garstki recenzentów testujących w tym czasie grę) i nie pozwoliły im poprawnie ocenić wydajności, pod obciążeniem setek tysięcy połączeń różnej - dobrej i fatalnej jakości z całego świata.

Dev do powyższego już się nie ustosunkował, ale mnie się wydaje, że gość trafił w sedno, skoro wdali się z nim w taką dyskusję.

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć w Driveclubie Bugatti Veyron, LaFerrari, Nissan GT-R, Porsche 918. Bo ta gra jest już tak napakowana świetnymi autami że ciężko jest zażyczyć sobie coś sensownego. Nawet Audi RS6 Avant dali.  :good:

Opublikowano

ja bym sobie zyczyl japonskich fur...skoro ponoc ta 6 lokacja to Japonia to nie wyobrazam sobie by nie dali aut z tego rejonu, do tego chetnie przyjalbym jakis nowy tryb za wytkiem 3 obecnych - np jakis eliminator

Opublikowano

trasy deklu masz od tygodnia dostepne w grze i innych w tym miesiacu juz nie bedzie  :D :D

nowe auta i nowe nalepki i mala kampania z trofeami bedzie jutro wraz z aktualizacja sklepu - od poczatku tak mialo byc

• Plusik 1