Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Rzeczywiście działa. Jeśli nic się nie zesra, to za pół godziny wpadnie platyna :D

Po wysłaniu wyzwania pojawia się o tym notka ze szczegółami w zakładce "Co nowego" w menu PS4. Fajne to.

Edit: :platinum::)

Mały protip: żeby dostać pucharki za wygranie wyzwań ta druga osoba musi w nie zagrać. Nie wystarczy tylko wysłać i czekać aż się czas skończy.

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 610,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

super te wyzwania, bedzie co szlifowac z ekolegami, szkoda ze lamie w wyscigi ale chetnie przyjme kazde wyzwania, na razie nie dziala to idealnie bo czasem nieskonczenie wczytuje liste wyzwan ale nie ma zle

btw do pucharka zlotego wystarczy samo rzucenie 5 wyzwan czy jeszcze w tych wyzwaniach przeciwnik musi wziac udzial w sensie, ze przynajmniej raz przejechac okrazenie i miec gorszy czas?

Opublikowano

o kurde przeczytałem, wbijam do gry, od razu łączy i 7 wyzwań wisi

piękny dzień, nie wierzyłem :D

i jeszcze pogoda w grudniu :D

edit:   widać, że nie jest jeszcze do końca tak jak powinno być, rozłaczyło mnie teraz raz w wejściu w wyzwania, ale dość sprawnie już to działa jak na pierwszy dzień

jest dobrze!

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

jak to jest z wyzwaniami, za wygranie jakiegoś dostaje sie punkty?

rozkminił ktoś zasady?

Opublikowano

Tak punkty, im więcej ludzi weźmie udział w wyzwaniu tym więcej punktów wpadnie. Nie tylko zwycięzca zgarnia punkty

Opublikowano

moze bedzie ustawiac jakies wyzwania forumkowe?

Opublikowano

Rzeczywiście działa. Jeśli nic się nie zesra, to za pół godziny wpadnie platyna :D

Po wysłaniu wyzwania pojawia się o tym notka ze szczegółami w zakładce "Co nowego" w menu PS4. Fajne to.

Edit: :platinum::)

Mały protip: żeby dostać pucharki za wygranie wyzwań ta druga osoba musi w nie zagrać. Nie wystarczy tylko wysłać i czekać aż się czas skończy.

Jak zrobić puchar za wygranie 5 wyzwań? Bo ni cholery nie wiem. 

Opublikowano

Musisz wysłać do kogoś (np. na swoje drugie konto) 5 wyzwań. Ta osoba wtedy musi w nie zagrać i mieć wynik gorszy od Twojego, a potem czekasz aż się skończy czas wyzwania i gotowe.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Musisz wysłać do kogoś (np. na swoje drugie konto) 5 wyzwań. Ta osoba wtedy musi w nie zagrać i mieć wynik gorszy od Twojego, a potem czekasz aż się skończy czas wyzwania i gotowe.

Mam  :platinum:  :nyam2:

Edytowane przez ussr

Opublikowano

A o co chodzi z tym osiągnieciem max poziomu jednego z wyróżnień w kazdej kategorii?

Opublikowano

W grze masz różne kategorie. Np.

• Wyścigi,
  • Time Trial
  • Drifft,
  • producenci,
  • Kategorie Aut jak Sport czy Hyper

I w tym trofeum chodzi o że musisz wymaksować cztery dowolne. 

Mi to wpadło bo robiłem Level 50 na jednej trasie, jednym autem jednego producenta więc nakumulowało się za Wyscigi + Wymaksowanie Auta + Wymaksowanie Producenta i Coś tam było jeszcze chyba za Kraj albo Trasę. W sumie Game mode + Game Play + Event + Vehicle zrobiłem tym sposobem. 

Opublikowano

Ja w koncu moglem poscigac sie normalnie online.

Trzeba zapisac wczorajszy dzien w kalendarzu-great succes!

Opublikowano

też jezdziłem wczoraj troche online, chciałem sprawdzić czy coś sie zmieniło i jest dużo lepiej

łączy szybciej i nie było dropów, choć w którymś wyścigu jeszcze miałem duchy innych

teraz jeszcze niech prywatne lobby zrobią

Opublikowano

Mi juz przestały działać prawidłowo wyzwania, pobiłem wyzwanie klubowe 2x i oczywiście nie zapisalo[emoji36][emoji35]

Opublikowano

w ogole to jakies ninja wlaczenie tych wyzwan bo nawet do teraz sie tym nie pochwalili na facebooku, a tam od jakiegos czasu jako pierwsi udzielaja najswiezszych info

Opublikowano

Bo to jeszcze jest w fazie testów, dlatego się nie chwalili. A i ponoć deszcz ma być w przyszłym tygodniu.

skad info?

Opublikowano

Z gafa, a skąd ;) Jego poprzednie info o photomode i 3 trasach w listopadzie się sprawdziło, więc chyba coś wie. Mówił też, że jedna z nowych tras w grudniu masakruje.