SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 (edytowane) Rzeczywiście działa. Jeśli nic się nie zesra, to za pół godziny wpadnie platyna Po wysłaniu wyzwania pojawia się o tym notka ze szczegółami w zakładce "Co nowego" w menu PS4. Fajne to. Edit: Mały protip: żeby dostać pucharki za wygranie wyzwań ta druga osoba musi w nie zagrać. Nie wystarczy tylko wysłać i czekać aż się czas skończy. Edytowane 4 grudnia 2014 przez SzczurekPB Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 kurde, szybko do domu klepnąć platyne Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 super te wyzwania, bedzie co szlifowac z ekolegami, szkoda ze lamie w wyscigi ale chetnie przyjme kazde wyzwania, na razie nie dziala to idealnie bo czasem nieskonczenie wczytuje liste wyzwan ale nie ma zle btw do pucharka zlotego wystarczy samo rzucenie 5 wyzwan czy jeszcze w tych wyzwaniach przeciwnik musi wziac udzial w sensie, ze przynajmniej raz przejechac okrazenie i miec gorszy czas? Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 (edytowane) o kurde przeczytałem, wbijam do gry, od razu łączy i 7 wyzwań wisi piękny dzień, nie wierzyłem i jeszcze pogoda w grudniu edit: widać, że nie jest jeszcze do końca tak jak powinno być, rozłaczyło mnie teraz raz w wejściu w wyzwania, ale dość sprawnie już to działa jak na pierwszy dzień jest dobrze! Edytowane 4 grudnia 2014 przez Fanek Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 jak to jest z wyzwaniami, za wygranie jakiegoś dostaje sie punkty? rozkminił ktoś zasady? Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Tak punkty, im więcej ludzi weźmie udział w wyzwaniu tym więcej punktów wpadnie. Nie tylko zwycięzca zgarnia punkty Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Dzięki Krayzie, było ciężko ale po 1h się udało wygrać 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 moze bedzie ustawiac jakies wyzwania forumkowe? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Zostawią już te wyzwania czy mam się spieszyć? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Rzeczywiście działa. Jeśli nic się nie zesra, to za pół godziny wpadnie platyna Po wysłaniu wyzwania pojawia się o tym notka ze szczegółami w zakładce "Co nowego" w menu PS4. Fajne to. Edit: Mały protip: żeby dostać pucharki za wygranie wyzwań ta druga osoba musi w nie zagrać. Nie wystarczy tylko wysłać i czekać aż się czas skończy. Jak zrobić puchar za wygranie 5 wyzwań? Bo ni cholery nie wiem. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 (edytowane) Musisz wysłać do kogoś (np. na swoje drugie konto) 5 wyzwań. Ta osoba wtedy musi w nie zagrać i mieć wynik gorszy od Twojego, a potem czekasz aż się skończy czas wyzwania i gotowe. Edytowane 4 grudnia 2014 przez SzczurekPB Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 (edytowane) Musisz wysłać do kogoś (np. na swoje drugie konto) 5 wyzwań. Ta osoba wtedy musi w nie zagrać i mieć wynik gorszy od Twojego, a potem czekasz aż się skończy czas wyzwania i gotowe. Mam Edytowane 4 grudnia 2014 przez ussr Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 A o co chodzi z tym osiągnieciem max poziomu jednego z wyróżnień w kazdej kategorii? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 W grze masz różne kategorie. Np. Wyścigi, Time Trial Drifft, producenci, Kategorie Aut jak Sport czy Hyper I w tym trofeum chodzi o że musisz wymaksować cztery dowolne. Mi to wpadło bo robiłem Level 50 na jednej trasie, jednym autem jednego producenta więc nakumulowało się za Wyscigi + Wymaksowanie Auta + Wymaksowanie Producenta i Coś tam było jeszcze chyba za Kraj albo Trasę. W sumie Game mode + Game Play + Event + Vehicle zrobiłem tym sposobem. 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 grudnia 2014 Opublikowano 4 grudnia 2014 Wyzwania działają elegancko, fajnie się rywalizuje pomiędzy klubami Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Ja w koncu moglem poscigac sie normalnie online. Trzeba zapisac wczorajszy dzien w kalendarzu-great succes! Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 też jezdziłem wczoraj troche online, chciałem sprawdzić czy coś sie zmieniło i jest dużo lepiej łączy szybciej i nie było dropów, choć w którymś wyścigu jeszcze miałem duchy innych teraz jeszcze niech prywatne lobby zrobią Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Mi juz przestały działać prawidłowo wyzwania, pobiłem wyzwanie klubowe 2x i oczywiście nie zapisalo Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 w ogole to jakies ninja wlaczenie tych wyzwan bo nawet do teraz sie tym nie pochwalili na facebooku, a tam od jakiegos czasu jako pierwsi udzielaja najswiezszych info Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Bo to jeszcze jest w fazie testów, dlatego się nie chwalili. A i ponoć deszcz ma być w przyszłym tygodniu. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Kuba, wyniki się trochę wieszają, ale wpadają po pewnym czasie Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Bo to jeszcze jest w fazie testów, dlatego się nie chwalili. A i ponoć deszcz ma być w przyszłym tygodniu. skad info? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Z gafa, a skąd Jego poprzednie info o photomode i 3 trasach w listopadzie się sprawdziło, więc chyba coś wie. Mówił też, że jedna z nowych tras w grudniu masakruje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi