Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rzeczywiście działa. Jeśli nic się nie zesra, to za pół godziny wpadnie platyna :D

Po wysłaniu wyzwania pojawia się o tym notka ze szczegółami w zakładce "Co nowego" w menu PS4. Fajne to.

Edit: :platinum::)

Mały protip: żeby dostać pucharki za wygranie wyzwań ta druga osoba musi w nie zagrać. Nie wystarczy tylko wysłać i czekać aż się czas skończy.

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

super te wyzwania, bedzie co szlifowac z ekolegami, szkoda ze lamie w wyscigi ale chetnie przyjme kazde wyzwania, na razie nie dziala to idealnie bo czasem nieskonczenie wczytuje liste wyzwan ale nie ma zle

btw do pucharka zlotego wystarczy samo rzucenie 5 wyzwan czy jeszcze w tych wyzwaniach przeciwnik musi wziac udzial w sensie, ze przynajmniej raz przejechac okrazenie i miec gorszy czas?

Opublikowano (edytowane)

o kurde przeczytałem, wbijam do gry, od razu łączy i 7 wyzwań wisi

piękny dzień, nie wierzyłem :D

i jeszcze pogoda w grudniu :D

edit:   widać, że nie jest jeszcze do końca tak jak powinno być, rozłaczyło mnie teraz raz w wejściu w wyzwania, ale dość sprawnie już to działa jak na pierwszy dzień

jest dobrze!

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Rzeczywiście działa. Jeśli nic się nie zesra, to za pół godziny wpadnie platyna :D

Po wysłaniu wyzwania pojawia się o tym notka ze szczegółami w zakładce "Co nowego" w menu PS4. Fajne to.

Edit: :platinum::)

Mały protip: żeby dostać pucharki za wygranie wyzwań ta druga osoba musi w nie zagrać. Nie wystarczy tylko wysłać i czekać aż się czas skończy.

Jak zrobić puchar za wygranie 5 wyzwań? Bo ni cholery nie wiem. 

Opublikowano (edytowane)

Musisz wysłać do kogoś (np. na swoje drugie konto) 5 wyzwań. Ta osoba wtedy musi w nie zagrać i mieć wynik gorszy od Twojego, a potem czekasz aż się skończy czas wyzwania i gotowe.

Mam  :platinum:  :nyam2:

Edytowane przez ussr
Opublikowano

W grze masz różne kategorie. Np.

• Wyścigi,
  • Time Trial
  • Drifft,
  • producenci,
  • Kategorie Aut jak Sport czy Hyper

I w tym trofeum chodzi o że musisz wymaksować cztery dowolne. 

Mi to wpadło bo robiłem Level 50 na jednej trasie, jednym autem jednego producenta więc nakumulowało się za Wyscigi + Wymaksowanie Auta + Wymaksowanie Producenta i Coś tam było jeszcze chyba za Kraj albo Trasę. W sumie Game mode + Game Play + Event + Vehicle zrobiłem tym sposobem. 

• Plusik 1
Opublikowano

też jezdziłem wczoraj troche online, chciałem sprawdzić czy coś sie zmieniło i jest dużo lepiej

łączy szybciej i nie było dropów, choć w którymś wyścigu jeszcze miałem duchy innych

teraz jeszcze niech prywatne lobby zrobią

Opublikowano

w ogole to jakies ninja wlaczenie tych wyzwan bo nawet do teraz sie tym nie pochwalili na facebooku, a tam od jakiegos czasu jako pierwsi udzielaja najswiezszych info