SzczurekPB 2 254 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Albo ta trasa z Norwegii: Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 rzucaj no linkami, cytatami nie chce mi sie grzebac na gafie - a ta trasa to jakis leak czy jedno z miliona zdjec najbardziej cudacznych tras w realu, ktora swego czasu wrzucali na gafie jak daja patch z deszczem, wszystko bedzie pico bello to rozwaze na powaznie kupno tego season pass Cytuj
YETI 11 003 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Te wyzwania mi tylko uświadomiły jakimi cyborgami są niektórzy gracze . Świetna sprawa. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Wystarczyło dodać Challenges żeby Najlepsza gra Wyścigowa roku stała sie jeszcze lepszą Najlepsza grą wyścigowa roku. Wczoraj u mi sie posiedzieć tylko przy jednym wyzwaniu ale i tak było super. Lepiej wyglądają wyzwania klubowe ponieważ każdy kto jest w klubie może wspomagać swoja drużynę. Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Nie mogę wyzwań solo przeglądać, mogę do wyzwań tylko z zaproszenia wejść. Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 tez tak wczoraj mialem przez jakis czas, jeszcze nie wszystko dziala jak trzeba Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Szef europejskiego oddziału PlayStation – Jim Ryan – wypowiedział się na temat sytuacji DriveClub „Musimy przyznać, że problemy były i jest nam naprawdę przykro z powodu każdego gracza, który ucierpiał przez te niedogodności. To nie powinno się zdarzyć. Jednak w świecie, który staje się coraz to bardziej złożony technicznie, coraz trudniej jest dostarczyć takie projekty. To nie jest wymówka, ponieważ nie powinniśmy wydać produkcji, zanim była gotowa. Popełniliśmy błąd i przepraszamy.” „Czy to zmniejszyło nasze tempo? Nie. Czy to nadszarpnęło naszą reputację? Nie sądzę. Ludzie rozumieją, że błędy mogą się pojawiać tak długo jak będziesz za nie przepraszał i starał się je naprawić. To jest najważniejsze.” „Kiedy wydajesz 50/60 funtów na grę masz prawo oczekiwać, że tytuł będzie działał. Jeśli my lub ktokolwiek inny w branży popełni błąd, musi się do niego przyznać i naprawić go tak szybko jak to możliwe.” http://m.ppe.pl/news-32550-jim_ryan_przeprasza_za_problemy_z_driveclub.html Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Ciekawi mnie jak ci gracze ucierpieli z powodu nie działających serwerów on line i nie dostępnych challenges. Co ręce im po odpadały?? 1 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 5 grudnia 2014 Opublikowano 5 grudnia 2014 Kupili Produkt za który zapłacili pełna cene w momencie gdy nie działało 50% gry Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Ale ja kupiłem taką samą wersję a nawet gorszą no bez płyty i pudełka I pomimo tego jakos nie poczułem strasznych cierpień Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Ja tez kupiłem płytke i dla mnie gra jest rewelacyjna. Co nie zmienia faktu ze niektórzy mogli się w(pipi)ic. Nie możemy jako gracze pozwolić aby gry w takiej formie osiągały sukces i nic nie mowic. To musi być piętnowane. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 skusiłem się na drive club, bo w końcu działa znośnie. No model jazdy bardzo przyjemny, graficzka momentami potrafi zachwycić, ale na litość boską, ząbkowanie w 2014 roku na 4 serii play station to jest wstyd dla całego świata gier. Dlaczego oni zrobili konsolę budżetową. Ja chętnie bym 500 zł dopłacił, żeby już tych ząbków nie oglądać. Mam przez następne 5 lat znów patrzeć na ząbki w grach ?! Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 to juz raczej problem evo - shadow fall, a szcegolnie second son obraz maja jak zyleta, ogolnie z wszystkich gier na ps4 jakie gralem to tylko driveclub tak przecietnie sie z tym radzi Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 fifa 15 też sobie nie radzi. A powinny wszystkie bez wyjątku, inaczej nie powinny opuszczać "deski kreślarskiej" Cytuj
Marcin_wawa 450 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) Ale ja kupiłem taką samą wersję a nawet gorszą no bez płyty i pudełkaI pomimo tego jakos nie poczułem strasznych cierpień Też kupiłem wersję cyfrową i nie rozumiem jak można zadawać takie pytania... Kupując grę nastawioną na rywalizację ze znajomymi, człowiek oczekuje, że te funkcje będą działały - online, leaderboards i wyzwania. Skoro nie działały, to po (pipi) mi ta gra? Przeszedłem Tour w kilka wieczorów i koniec, nuda. Po jakimś czasie online jako tako działał, to próbowałem wiele razy się łączyć, ale w pewnym momencie nie wytrzymałem ciągłego rozłączania. Wstałem w(pipi)iony i pojechałem po xbona z Forzą horizon 2. Denerwowało to dlatego, że oczekiwałem pełnoprawnego produktu oraz dlatego, że potencjał gry był ogromny - rewelacyjny model jazdy, w grze nastawionej na szlifowanie wyników. Wyników, których nie było sensu ustanawiać na początku... Teraz powoli wstają wyzwania i zrozumiałem jaka za(pipi)ista jest to gra (mimo, że zawsze mi się podobała), jak jej potencjał się marnował. Edytowane 6 grudnia 2014 przez Marcin_wawa Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Musisz wysłać do kogoś (np. na swoje drugie konto) 5 wyzwań. Ta osoba wtedy musi w nie zagrać i mieć wynik gorszy od Twojego, a potem czekasz aż się skończy czas wyzwania i gotowe. Mam A czy osoba chcąca dostać trofeum też musi zagrać w te wyzwania? Bo wysłałem do kolegi, kolega zagrał (oczywiście miał gorszy wynik) i trofeum nie wpadło. Z tym, że ja w nie nie zagrałem, ale byłem na liście z wynikiem... I czy muszę mieć włączoną grę kiedy kończy się czas wyzwania (tak jak w tym brązowym trofeum) czy wystarczy, że grę włączę jutro i po uruchomieniu złoto wpadnie? Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 (edytowane) W chwili gdy czas wyzwania upłynie, twój czas musi być lepszy od przeciwnika. Ty musisz być zwycięzcą po zakończeniu wyzwania. I kumpel musi w nie zagrać. Nie może olać bo wówczas wyzwanie nie zaliczy się do trofeum. Gracze piszą że czasami wpada po 8 challenges. Nie po 5 więc wyślij jeszcze kilka i wpadnie na 100%. Edytowane 6 grudnia 2014 przez ussr Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 W chwili gdy czas wyzwania upłynie, twój czas musi być lepszy od przeciwnika. OK tylko nie muszę mieć wtedy włączonej gry? Bo w trofeum "Zwycięzca" trzeba mieć włączoną grę gdy upływa czas z tego co wiem (tak mi wpadło). Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 6 grudnia 2014 Opublikowano 6 grudnia 2014 Wydaje mi się że trofeum wpadnie nawet jak włączysz grę a czas wyzwań dobiegnie końca. Ale na 100% nie jestem pewien, mi wpadły dwa ostatnie gdy miałem grę włączoną i gapiłem się jak czas upływa bo ustawiłem czas wyzwać na 30 minut i z kumplem zrobiliśmy ja jego a on moje. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 No niestety trofeum nie wpadło, a już wygrałem z 10 wyzwań. Fajna lipa Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 no ja wczoraj z easye sie bawilem to mi wpadlo bez problemu, a mu dopiero jak chyba z 10 wyzwan od niego przejechalem btw mega uzalezniajace te wyzwania, mega fajnie sie rywalizuje jak jakis ziom rzuci ci wyzwanie i ty je zaakceptujesz i chcesz je pobic by potem nie bylo siary, ubolewam tylko nad faktem, ze sporo ziomkow co mam na psn i wysylaja mi te wyzwania to jakies cyborgi jesli chodzi o czasy jakie kreca mega hiper podoba mi sie ten tytul ale i tak karne kutasy dla evolution, miala ta gra miec premiere teraz a nie te 2 miechy temu Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 Gdzieś przeczytałem, że trzeba mieć ustawienia "prywatne" i grać w grę w momencie kiedy czas wyzwań się kończy. Jestem ustawiony z kolegą na wieczór, dam znać czy działa. Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 to jest randomowe bo po prostu serwery jak to maja w zwyczaju w tej grze raz dobrze, raz z opoznieniem a raz wcale przesylaja dane o wyzwaniach Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 U mnie wpadło normalnie do skonczeniu czasu i wygraniu 5 wyzwań które wysłałem do znajomego. Wiadomo coś o grudniowym DLC data,zawartośc,cena? Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 7 grudnia 2014 Opublikowano 7 grudnia 2014 (edytowane) Jutro patch z warunkami pogodowymi: Edytowane 7 grudnia 2014 przez SzczurekPB 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi