Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rzucaj no linkami, cytatami :P nie chce mi sie grzebac na gafie - a ta trasa to jakis leak czy jedno z miliona zdjec najbardziej cudacznych tras w realu, ktora swego czasu wrzucali na gafie

jak daja patch z deszczem, wszystko bedzie pico bello to rozwaze na powaznie kupno tego season pass

Opublikowano

Wystarczyło dodać Challenges żeby Najlepsza gra Wyścigowa roku stała sie jeszcze lepszą Najlepsza grą wyścigowa roku.

Wczoraj u mi sie posiedzieć tylko przy jednym wyzwaniu ale i tak było super.

Lepiej wyglądają wyzwania klubowe ponieważ każdy kto jest w klubie może wspomagać swoja drużynę.

Opublikowano

Szef europejskiego oddziału PlayStation – Jim Ryan – wypowiedział się na temat sytuacji DriveClub

„Musimy przyznać, że problemy były i jest nam naprawdę przykro z powodu każdego gracza, który ucierpiał przez te niedogodności. To nie powinno się zdarzyć. Jednak w świecie, który staje się coraz to bardziej złożony technicznie, coraz trudniej jest dostarczyć takie projekty. To nie jest wymówka, ponieważ nie powinniśmy wydać produkcji, zanim była gotowa. Popełniliśmy błąd i przepraszamy.”

„Czy to zmniejszyło nasze tempo? Nie. Czy to nadszarpnęło naszą reputację? Nie sądzę. Ludzie rozumieją, że błędy mogą się pojawiać tak długo jak będziesz za nie przepraszał i starał się je naprawić. To jest najważniejsze.”

„Kiedy wydajesz 50/60 funtów na grę masz prawo oczekiwać, że tytuł będzie działał. Jeśli my lub ktokolwiek inny w branży popełni błąd, musi się do niego przyznać i naprawić go tak szybko jak to możliwe.”

http://m.ppe.pl/news-32550-jim_ryan_przeprasza_za_problemy_z_driveclub.html

Opublikowano

Ja tez kupiłem płytke i dla mnie gra jest rewelacyjna. Co nie zmienia faktu ze niektórzy mogli się w(pipi)ic. Nie możemy jako gracze pozwolić aby gry w takiej formie osiągały sukces i nic nie mowic. To musi być piętnowane.

Opublikowano

skusiłem się na drive club, bo w końcu działa znośnie. No model jazdy bardzo przyjemny, graficzka momentami potrafi zachwycić, ale na litość boską, ząbkowanie w 2014 roku na 4 serii play station to jest wstyd dla całego świata gier. Dlaczego oni zrobili konsolę budżetową. Ja chętnie bym 500 zł dopłacił, żeby już tych ząbków nie oglądać. Mam przez następne 5 lat znów patrzeć na ząbki w grach ?!

Opublikowano

to juz raczej problem evo - shadow fall, a szcegolnie second son obraz maja jak zyleta, ogolnie z wszystkich gier na ps4 jakie gralem to tylko driveclub tak przecietnie sie z tym radzi

Opublikowano (edytowane)
Ale ja kupiłem taką samą wersję a nawet gorszą no bez płyty i pudełka
I pomimo tego jakos nie poczułem strasznych cierpień  :)

Też kupiłem wersję cyfrową i nie rozumiem jak można zadawać takie pytania... Kupując grę nastawioną na rywalizację ze znajomymi, człowiek oczekuje, że te funkcje będą działały - online, leaderboards i wyzwania. Skoro nie działały, to po (pipi) mi ta gra? Przeszedłem Tour w kilka wieczorów i koniec, nuda. Po jakimś czasie online jako tako działał, to próbowałem wiele razy się łączyć, ale w pewnym momencie nie wytrzymałem ciągłego rozłączania. Wstałem w(pipi)iony i pojechałem po xbona z Forzą horizon 2. Denerwowało to dlatego, że oczekiwałem pełnoprawnego produktu oraz dlatego, że potencjał gry był ogromny - rewelacyjny model jazdy, w grze nastawionej na szlifowanie wyników. Wyników, których nie było sensu ustanawiać na początku...

Teraz powoli wstają wyzwania i zrozumiałem jaka za(pipi)ista jest to gra (mimo, że zawsze mi się podobała), jak jej potencjał się marnował.

Edytowane przez Marcin_wawa
Opublikowano

Musisz wysłać do kogoś (np. na swoje drugie konto) 5 wyzwań. Ta osoba wtedy musi w nie zagrać i mieć wynik gorszy od Twojego, a potem czekasz aż się skończy czas wyzwania i gotowe.

Mam  :platinum:  :nyam2:

A czy osoba chcąca dostać trofeum też musi zagrać w te wyzwania? Bo wysłałem do kolegi, kolega zagrał (oczywiście miał gorszy wynik) i trofeum nie wpadło. Z tym, że ja w nie nie zagrałem, ale byłem na liście z wynikiem... I czy muszę mieć włączoną grę kiedy kończy się czas wyzwania (tak jak w tym brązowym trofeum) czy wystarczy, że grę włączę jutro i po uruchomieniu złoto wpadnie?

Opublikowano (edytowane)

W chwili gdy czas wyzwania upłynie, twój czas musi być lepszy od przeciwnika. Ty musisz być zwycięzcą po zakończeniu wyzwania.

I kumpel musi w nie zagrać. Nie może olać bo wówczas wyzwanie nie zaliczy się do trofeum. Gracze piszą że czasami wpada po 8 challenges. Nie po 5 więc wyślij jeszcze kilka i wpadnie na 100%.

Edytowane przez ussr
Opublikowano

W chwili gdy czas wyzwania upłynie, twój czas musi być lepszy od przeciwnika.

OK tylko nie muszę mieć wtedy włączonej gry? Bo w trofeum "Zwycięzca" trzeba mieć włączoną grę gdy upływa czas z tego co wiem (tak mi wpadło).

Opublikowano

Wydaje mi się że trofeum wpadnie nawet jak włączysz grę a czas wyzwań dobiegnie końca. Ale na 100% nie jestem pewien, mi wpadły dwa ostatnie gdy miałem grę włączoną i gapiłem się jak czas upływa bo ustawiłem czas wyzwać na 30 minut i z kumplem zrobiliśmy ja jego a on moje.

Opublikowano

no ja wczoraj z easye sie bawilem to mi wpadlo bez problemu, a mu dopiero jak chyba z 10 wyzwan od niego przejechalem

btw mega uzalezniajace te wyzwania, mega fajnie sie rywalizuje jak jakis ziom rzuci ci wyzwanie i ty je zaakceptujesz i chcesz je pobic by potem nie bylo siary, ubolewam tylko nad faktem, ze sporo ziomkow co mam na psn i wysylaja mi te wyzwania to jakies cyborgi jesli chodzi o czasy jakie kreca

mega hiper podoba mi sie ten tytul ale i tak karne kutasy dla evolution, miala ta gra miec premiere teraz a nie te 2 miechy temu

Opublikowano

to jest randomowe bo po prostu serwery jak to maja w zwyczaju w tej grze raz dobrze, raz z opoznieniem a raz wcale przesylaja dane o wyzwaniach