Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak to po tym patchu dalej bedzie w betonowych 30fps i bedzie wygladac tak jak na tych gifach to jutro zaklepuje season pass

bez kitu ale teraz dopiero wiadomo czemu ta gra ma od czasu do czasu tak srednie tekstury w okol trasy - ten build od poczatku byl przygotowany pod te warunki pogodowe, armagedon jak to wyglada

Opublikowano

pogoda zasloni troche niedciagniecia graficzne gry

betonowe 30fps na pewno bedzie, musieli to wziac pod uwage podczas projektowania gry, nawet gdy zdecydowali sie na pogode w trakcie

Opublikowano

oby oby bo jak pisalem  final build jest ciut brzydszy niz wczesniejsze buildy gdzie np trasy w norwegii mialy kaluzy od sniegu, ale wtedy tamte wersje nie mialy uwzglednione, ze kiedys bedzie deszcz w tej grze

Opublikowano

Takie atrakcje w grze, a ja do świąt pewnie nie odpale konsoli z braku czasu :/ fajnie, że nawet szybko ten patch wyszedł, muszą nadrabiać z wizerunkiem bardzo mocno. Szkoda tych wszystkich problemów, bo zrobili świetne wyścigi, najlepsze w jakie grałem od lat.

Opublikowano

Jak będą te warunki pogodowe to wracam do grania. One będą normalnie w "karierze" z gwiazkami?

Teraz mi jeszcze powiedzcie gdzie wyłączyć te pedalskie alerty z DC? Jestem codziennie spamowany dziesiątkami zaproszeń itp. atrakcji.

Jak będą te warunki pogodowe to wracam do grania. One będą normalnie w "karierze" z gwiazkami?

Teraz mi jeszcze powiedzcie gdzie wyłączyć te pedalskie alerty z DC? Jestem codziennie spamowany dziesiątkami zaproszeń itp. atrakcji.

Opublikowano

raczej na 100% nie beda, jak sobie wyobrazasz dotychczasowa kampanie z podstawki i czasy do pobicia jak nagle zaczalby na trasach padac deszcz, ktory zmienia model jazdy?

deszczu nie bedzie w dotychczasowym tour, tylko w singlowych eventach, multi i wyzwaniach jak oczywiscie bedziesz je robic po trasach w deszczu, chcesz kampanie w deszczu - kup dlc

Opublikowano

Nie, ale będą w wyzwaniach, a to jest lepsze od kariery. Ta gra z tym trybem dostała drugie, znacznie lepsze życie.
Opublikowano (edytowane)

chyba pierwszy raz w życiu dam się skusić na przepustkę sezonową do jakiejś gry, bo model jazdy wciągnął mnie bez reszty, mimo, że to nie symulacja, to chce się poprawiać czasy o te parę setnych i uczyć tras na pamięć. Ależ to jest kaplica, że nie ma sensownej kierownicy w sensownej cenie do tego

Edytowane przez ścierpła mi noga
Opublikowano

To prawda, gra wciąga jak bagno, kawał świetnego kodu.

A jakbyś porównał do Forzy Horizon 2? (bo widze, że grasz)

A jeśli chodzi o złote trophy (strona wcześniej)- wpadło w końcu i potwierdzam, trzeba mieć odpaloną grę w momencie kończenia czasu wyzwania.