Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ta burza u Marka na filmiku miazged :D

pokażcie coś ze śniegiem, w opcjach przed wyścigiem coś sie zmieniło odnośnie pogody?

są też bardziej intensywne opady ?

fps stable przy 12 autach?

Edytowane przez Fanek
Opublikowano (edytowane)

w opcjach przed wyścigiem coś sie zmieniło odnośnie pogody?

Tak, można ustawić żeby było sucho, lekkie opady, duże i dynamiczne. Zmieniając też porę dnia i zachmurzenie od razu jest podgląd jak to wygląda.

Edytowane przez SzczurekPB
  • Plusik 1
Opublikowano

A kiedy replaye?! Takie akcje są podczas wyścigów ze chciało by się to zobaczyć :-)

beda na 100%, daty jednak nie okreslili, chyba tylko replaye i prywatne lobby z takich obiecanych rzeczy im zostaly, w miedzy czasie dalej walka by serwery dzialaly na tyle by opublikowac wersje dla plusowcow i na nowo aplikacje na smartfony

Opublikowano (edytowane)

B4U51jwIcAAQf4s.jpg

wszystkie te dodatki są za free czy to już część płatnego season passa?

Na szybko chwilę tylko przejechałem, ale jazda z kamerą w środku to jest po prostu MAGIA i jak dla mnie nie do ogarnięcia samochód, 

Zielu to co od dziś wracamy do DC? :)

na tym video strasznie słabo prowadziłeś, tak rzuca na śliskiej nawierzchni czy po prostu jechałeś na szybko?

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Przejechałem pięć wyścigów, różnego rodzaju opady, mocne, słabe, zmienne, deszcz, śnieg... uwaga moje recenzje tego patchu.

19731uz623fi5gif.gif

Nadkonsola jest tylko jedna! Mózg roz(pipi)any i szczena trzy pietra niżej!

• Plusik 1
Opublikowano

Kupiłem SP , Masakra,

Czy pogoda wpływa na model jazdy? Tz czy deszcz powoduje gorsze prowadzenie auta(nie tylko widoczność)

Na moim pracowym lapku wygląda to obłednie a dzisiaj sprawdze na 50" :D

Opublikowano (edytowane)

wygląda obłędnie, czy to sie dzieje na prawde :D

nagrajcie coś jeszcze, do 17 w pracy

wtf :D

lrktms.gif

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

na kazdej obecnej i kazdej ktora dojdzie w darmowych patchach

Noooo. To chyba wreszcie czas się nią zainteresować albo poczekać na GOTY edition. Szkoda, że trwało to tak długo, bo hype mocno już na tę pozycję opadł.

Opublikowano

miazga

jaki geniusz w sony wpadł na pomysl - "ok dawajcie to co macie, pogode im dorobimy w paczu"? skoro przy zmiennej pogodzie ta gra zyskuje w chuy immersji?