darkos 4 317 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Pierwsza Trasa w Kanadzie na Sucho potem na Mokro Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Wszyscy będą teraz cisnąć w deszczu/śniegu mimo, że czasy na trasie będą gorsze Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 jak dwie rozne gry normalnie :D te oswietlenie, refleksy na drodze, widocznosc, krople deszczu na ekranie i na samochodach - jezusku ile tego ps4 musi wiecej przeliczac niz wczesniej, przed patchem to chyba ta konsola sie nawet nie pocila i engine z palcem w nosie to generowal Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Dla deszczu jest osobna tabela. Czasy są oddzielone więc będzie można zdobyć nowe rekordy świata ^_^ Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 miazga jak to wyglada serio i jak rzeczywiscie nie ma zadnych spadkow to rewelacja Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Spadków animacji jeszcze nie zauważyłem Teraz zrobie jakiś wyścig autem Hyper w pełnej stawce w Nocy w Deszczu z błyskawicami. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Gra na metacritic powinna byc jeszcze raz oceniona bo aktualnie ocena jest naprawde nie adekwatna do produktu ; ) Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Gra na metacritic powinna byc jeszcze raz oceniona bo aktualnie ocena jest naprawde nie adekwatna do produktu ; ) Nie powinna. Jak wypuszczają wybrakowany produkt na rynek to powinni ponieść konsekwencje. I jeszcze wyłudzanie zakupu zablokowaniem wersji ps+. Najgorsze jest to, że te praktyki już są forsowane (DC, MCC czy Lords of the Fallen) i pewnie niedługo będzie to standardem "dobra rysiek, wypuszczamy, a potem się najwyżej spat(pipi)e" 1 Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Ale mi panowie narobiliście smaku na tę grę. Chyba jutro czas wykorzystać kupon z Allegro i zamówić pudełkową wersję. Te filmy wyglądają bosko. Pytanie tylko czy opłaca się brać Season Pass.. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Gra wciąga jak bagno, ja z pewnością seasons pass kupuje, tylko muszę konsole odzyskać Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Kosmos! Biore przepustke sieciowa! Czy mi sie wydaje, czy w multi poki co nie ma warunkow pogodowych? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Masz strone wczesniej New Features:* Adds weather to the game, for online and offline play.* Adds two new tracks, both including reverse variants: Atlanterhavsvegen in Norway and Sinclair Pass in Canada. Cale szczescie nie kazdy jest tak nieogarniety Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Season pass też z pewnością kupię. Nowe auta dojdą w Pakiecie The Redline Car: Mercedes SLS AMG E-Drive, McLaren F1 LM, Renault Alpine A110-50, Ferrari 458 Speciale, Chevrolet Corvette Stingray No i w plusie darmowe Mazzanti Evantra Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) Willy, czytalem, tylko pokoi prywatnych wciaz nie ma, a jak wchodze w multiplayer i przegladam zawody to wszedzie wilgotnosc jest rowna 0, deszczu w zadnych zawodach online jeszcze nie uswiadczylem... Thrustmaster T100 dziala z DC. Piekna jest gra! Edytowane 8 grudnia 2014 przez easye Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Czy ktoś wie jak dobrać się do tego miodu ?? Zrobiłem już kilka wyścigów on line w klasie Hyper (wszystkie wygrane WTF ??) ale nie mogłem użyć tej słodkości. Cytuj
Vril_Dox 152 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Ściąga się, nawet piwa jeszcze nie otwieram. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 Mega mega mega, chociaz totalna sniezna zadyma wieczorem jest troche przegieta, bo tam naprawde nic nie widac Jestem chetny na season pass'a ale najpierw musze zobaczyc ile dodatki beda kosztowac osobno. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) tym nowym Ferrari nie da sie jeszcze jedzić nie ma go, w wyścigach multi nie ma jeszcze pogody, ale to pewnie kwestia kilku dni jestem po ponad 2h, ogromne wrażenie robi ta pogoda, gra nabrała zupełnie nowych kolorów, trase Indie w deszczu teraz coś pięknego duży śnieg w nocy masakra nic nie widać, na zamknietych torach można to jeszcze ogarnąć, ale na otwartych ciężko ta grafika! pierwszy raz widze coś takiego! zdecydowanie najładniejszy racer w tej chwili, Project Cars w wersji na PC może tego nawet nie przebić jest dużo lepiej niż sie spodziewałem w prowadzeniu aut jest spora różnica pomiedzy śniegiem, a deszczem, przynajmniej mam takie wrażenie, sporo trudniej teraz sie jezdzi, ale jest dobrze! co do kwestii technicznej to PS4 musi wykonoywać teraz sporo więcej obliczeń, ale nadal jest betonowe 30fps, nie odczułem ani przez chwile jakiegokolwiek zwolnienia a sama konsola nawet nie chodzi głośniej, wydaje sie tak samo jak wcześniej cicho, przynajmniej u mnie Edytowane 8 grudnia 2014 przez Fanek Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 U mnie też cisza. Konsola wcale nie wkręca się na wyższe obroty. Teraz będzie odkrywanie gry na nowo, ja pierniczę ale kozak. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) Willy, czytalem, tylko pokoi prywatnych wciaz nie ma, a jak wchodze w multiplayer i przegladam zawody to wszedzie wilgotnosc jest rowna 0, deszczu w zadnych zawodach online jeszcze nie uswiadczylem... Thrustmaster T100 dziala z DC. Piekna jest gra! czy to jest pewna informacja ? Z forcefeedback wszystko śmiga ? ponoć prawda, nie działa dashboardzie ps4, ale działa w grze. Kurde, przydało by się jakieś potwierdzenie, bo brałbym jeszcze przed świętami Edytowane 8 grudnia 2014 przez ścierpła mi noga Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 http://www.amazon.co.uk/Thrustmaster-Official-Force-Feedback-wheel/dp/B00NOJJPZU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1418069982&sr=8-1&keywords=thrustmaster+t300+rs chce to, troche drogo, ale święta idą, a prezent sobie sam zawsze kupuje. Tylko za to można kupić nowego klocka lub wii u z marianem. ehhhhh na stronie thrustmastera setka i pięćsetka napisane że nie działa z ps4 Cytuj
reverpl 0 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 A co daje nam ten Seson Pass? Nigdy z tego w żadnej grze nie skorzystałem? Gram od kliku godzin, mimo, że mam już wszystkie gwiazdki w głównym tourze i pobocznych, ale te efekty mega wciągają! W nocy burza + śnieżyca,w Norwegii to niezłe wyzwanie Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 (edytowane) T500RS działa z DC, tu na filmiku kierownica ma nakładkę Ferrari 458 Challenge Wheel Więc myślę że jak już szaleć i tyle kasy wydać to lepiej 500tkę niż 300. Ja zdecydowanie biorę w styczniu 500 Edytowane 8 grudnia 2014 przez ussr Cytuj
Emtebe 2 540 Opublikowano 8 grudnia 2014 Autor Opublikowano 8 grudnia 2014 Panowie! Dorwałem się wreszcie i do swojej kopii, by osobiście sprawdzić jak wypada DC w porównaniu do Forzy 5 i Forzy Horizon 2 (te dwie gry ograłem już wzdłuż i wszerz). Po kilku wyścigach stwierdzam, że model jazdy w DC robi bardzo dobre wrażenie. Przyjemnie się prowadzi auta. Wszelkie smaczki w postaci pobijania rekordów i innych rzeczy podczas wyścigu, czy rywalizacja z innymi, oraz klubami to bardzo genialny pomysł. Napędza do pobijania własnych rekordów. Graficznie mi na razie dupy nie urwało, tutaj wydaje mi się, że Forza ma przewagę. Ale poczekam jak rozegram więcej wyścigów i również tych ze zmienną pogodą. Co to za dziwna mgiełka podczas wybierania auta? Mam wrażenie, że momentami obraz traci ostrość (tekstury, wygląd auta). I szczerze Wam to pisze, bez hejtu. Ograłem dobrze Forze 5 i Horizon 2, tam od pierwszego wyścigu grafika mnie porwała a tutaj muszę się jeszcze tego doszukać. Wiem, że w DC co poniektórzy zachwycają się grafiką. Owszem prezentuje wysoki poziom. Ale powiedzcie mi, do jakich innych wyścigów macie odniesienie? Czy przypadkiem DC nie jest jedynym wyścigiem w jaki graliście na nowej generacji? A inne, takie jak Forza widzieliście tylko na YouTube czy na screenach? Albo, co gorsza zagraliście na standzie w markecie? Chętnie bym poznał w tej kwestii wypowiedz kogoś, kto jak ja miał okazję pograć w Forzy a potem w DC. Jakaś konstruktywna wypowiedź, a nie przepełniony nienawiścią tekst, bo ktoś podważa grafikę w DC Bez hejtu panowie. Jako fan ścigałek się wypowiadam i idę grać dalej. Wierzę, że z każdym wyścigiem, inna trasą i krajem będzie jeszcze ładniej. Aż w końcu szczęka mi opadnie. PS. Jakby co, zapraszam do klubu PSX Extreme PL Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 8 grudnia 2014 Opublikowano 8 grudnia 2014 a to juz sprawdzales zmienna pogode? bo pomimo dzisiejszego patcha stara podstawowa kampania na wieki wiekow zostanie bez pogody, w chwili obecnej jedynie w trybie singlowym lub multi mozna na nia tafic Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi