Daffy 10 585 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Easye - mylisz sie,nie oprocz 11 tras nowa lokacja lecz w tych 11 trasach ma byc tez nowa lokacja - 11 to liczba nowych tras lacznie patch z pogoda jest niewiarygodny - dynamiczne warunki, zaczynamy w sloncu, by zaraz rozpetalo sie pieklo, burza, ulewa ze nic nie widac, po chwili slonce zaczyna sie przebijac zza chmur, deszcz ustepuje, slonce odbija sie od kaluz na drodze, wszystko powoli zaczyna schnac - no (pipi)a to jest absolutnie niewiarygodne a smaczki masakruja - deszcz scieka po felgach, ma wlasna fizyke co tu pokazywaliscie, na trasach ze sniegiem obadajcie drzewa - snieg (pipi)a mac sie na lisciach osadza, no mindblowing czemu oni (pipi)a nie poczekali i nie dali tego bajeru od poczatku i podstawowa kampanie nie zbudowali w oparciu o build z deszczem.....debilizm, nagroda darvina normalnie Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) A na moim filmiku z przejazdem ferrarri po Chile widać jak płyną strumyki z woda pomiędzy pagórkami od ulewy :-D 53sekunda filmiku, z prawej strony trasy Mózg roz(pipi)any Edytowane 9 grudnia 2014 przez eX4cT_PL Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Easye - mylisz sie,nie oprocz 11 tras nowa lokacja lecz w tych 11 trasach ma byc tez nowa lokacja - 11 to liczba nowych tras lacznie Smuteczek w takim razie... Dobrze, ze kazda z tych tras jest dodatkowo odwrocona. Czyli tak jak pisal Szymek - SP daje w zasadzie jedynie pare samochodow i nowe eventy, a chcialoby sie bardzo zobaczyc jeszcze dodatkowa lokalizacje ! Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 no od poczatku tak mialo byc - season pass to nowe kampanie, nowe samochody i nowe malowania do fur za darmo mamy - 11 nowych tras (w tym kilka bedzie w nowej lokalizacji), zawartosc naprawiajaca i rozszerzajaca gre jak dynamiczna pogoda czy photo mode i co miesiac gratis jakies tam 2 samochody (inne niz te z platnej przepustki) Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Dla mnie te dodatkowe eventy i zaliczanie ich na 3 gwiazdki to masa dodatkowej zabawy, wiec i tak sie pewnie skusze. Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 ja juz wczoraj kupilem glownie z racji tego, ze to jedyna okazja by w zmiennej pogodzie pojezdzic dla gwiazdek Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Na początku było po 11 tras (włączając w tym odwrócone) w pięciu lokacjach = 55 tras total. Do tej pory dodali po 1 trasie (+ wersja odwrócona) na każdą lokację = + 10, czyli 65 total. Czyli wydawać się musi że te zapowiedziane 11 dodatkowych to w rzeczywistości 11+11 odwróconych. Bo inaczej już tylko 1 trasa by miała dojść. Swoja drogą takie cięcie kontentu, to jest rak jak to tu mówicie.... Ale co zrobić skoro gra resetuje mózg pod każdym względem. Jedyna wtopa to po stronie Sony: brak wsparcia dla G25/G27. Ja drugiej kiery nie kupię po tym jak wydałem kiedyś górę kasy na G25 i stojak . Cytuj
Sylvan Wielki 4 628 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Usunąłem co prawda DC już z dysku, ale przyznam, że na jakiś czas znowu tę grę zainstaluję, chociażby po to by sprawdzić te warunki pogodowe. Prezentują się zjawiskowo, zapewne windując wizualia, jak i podbijając frajdę płynącą (dosłownie z rozrywki. Szkoda, że trzeba było czekać na to tyle tygodni.Co za czasy, że twórcy wydają betę za 240zł, a gra zyskuje szlify na długo po premierze. Zaczęło się od BF4, a kolejne pozycje ochoczo podążają tą ścieżką. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) No ale T100 podobno działa z DC, wiec jest dobrze. Gra nie kosztuje 240zl Edytowane 9 grudnia 2014 przez eX4cT_PL Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) T100 niby działa, ale i tak wolałbym kupić jakas dedykowana do PS4, z Share buttonem, wejsciem na headseta, obsluga menu konsoli, a tutaj niestety wyboru brak, bo placic za T80 450zl jakos mi sie nie usmiecha, zwlaszcza ze to kasztan bez FF (ta kierownica nie powinna kosztowac wiecej niz 150 zl...) Edytowane 9 grudnia 2014 przez easye Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Więc myślę że jak już szaleć i tyle kasy wydać to lepiej 500tkę niż 300. Ja zdecydowanie biorę w styczniu 500 T300 ma gwarancje 100% kompatybilności z grami na ps4. W przypadku T500 takiej gwarancji już nie masz. Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 I tak swoja drogą to rywalizacja w DC trwa w najlepsze. W zeszłym tygodniu byłem jakoś 1810 w indywidualnym rankingu. Potem nic nie grałem (żona zrzędzi ), i teraz włączam, zachwycam się pogodą, a moje miejsce to już ponad 5000..... PS. Gdy pobawiłem się Photo mode z deszczem, porobiłem zbliżenia na auto, deszcz na karoserii, itp. to Gran Turismo 7 niech się lepiej dobrze nad sobą zastanowi, ze swoimi drzewami 2D, standardami, dźwiękiem, pustawymi trasami. Bo te archaizmy już na pewno w 2015 lub później nie przejdą. Co zaczęła pokazywać już sprzedaż GT6, he he he 1 Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 duzo ludzi sie smieje, ze o ile Kaz nie oprzytomnial i nie zwieli sie za engine w GT to serio powinien zabookowac przelot do evolution, turn5 zreszta tez bo kolejna forza bez kropli deszczu juz nie przejdzie, evo niebotycznie podnioslo poprzeczne jesli chodzi o oswietlenie i efekty pogodowe w racerach Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) Więc myślę że jak już szaleć i tyle kasy wydać to lepiej 500tkę niż 300. Ja zdecydowanie biorę w styczniu 500 T300 ma gwarancje 100% kompatybilności z grami na ps4. W przypadku T500 takiej gwarancji już nie masz. Jest mozliwosc podlaczenia headsdsetu do T300 ? Edytowane 9 grudnia 2014 przez easye Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Nie ma. Osobiście mam goldy od Sony. Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Strasznie drogo to wychodzi, T300+Stojak+GOLDy Moze przy premierze C.A.R.S pojawi sie jakas nowa kierownica ze sredniej polki. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Thrustmaster się ceni niestety. Logitech olał sprawę, więc na kiere za 500-600zł raczej bym nie liczył. Zresztą nie ma się co pałować, FF w Driveclub jest mocno średni i dla tej gry nie warto wydawać takiej kasy. Ja T300 kupiłem z myślą o pCARS i obecnego ścigania w GT6. Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Pozostaje liczyć na domorosłych elektroników pasjonatów, co by przejściówkę USB pod Logitecha wymiodzili.... Albo mocno cisnąć Sony, żeby udostępnili drivery/otwarli system ? Przy PS3 wsparcie dla G25/G27 tez przyszło po czasie i naciskach graczy. Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Tutaj sytuacja trochę inaczej wygląda. A te przejściówki to przeważnie tylko nędzna namiastka. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 Przecież ussr swojego czasu miał jakaś przejściówkę która pozwalała wszystko podpiąć pod PS4, pada od Xboxa One rowniez Cytuj
mrynk 110 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) Tu znalazłem petycję i już wysłałem https://www.change.org/p/sony-add-logitech-and-fanatec-wheel-support-to-ps4 trzeba jeszcze ok 860 osób Wg informacji na tej stronie to wg Logitecha, sprawa kompatybilności leży po stronie wyłącznie Sony. Oczywiście nowe funkcje z PS4 typu Share nie mogą być kompatybilne z G25/27, ale po cholerę to - od tego jest pad. Kierownica ma działać w grze: FF, skręt, gaz, hamulec, sprzęgło, biegi. I TYLE !!! Także ludzie podpisujcie petycję.....nawet jeśli nie macie Logitecha Edytowane 9 grudnia 2014 przez mrynk Cytuj
Marcin_wawa 450 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 (edytowane) @eX4cT Tylko z tego co pamietam, poprawcie mnie jesli sie myle ale symulowalo to wychylenie galki pada, i nie mialo nic wspolnego z naturalnym ruchem kierownicy. Konsola myslala, ze kierownica jest padem. No i oczywiscie brak ff. Edytowane 9 grudnia 2014 przez Marcin_wawa Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 @eX4cT Tylko z tego co pamietam, poprawcie mnie jesli sie myle ale symulowalo to wychylenie galki pada, i nie mialo nic wspolnego z naturalnym ruchem kierownicy. Konsola myslala, ze kierownica jest padem. No i oczywiscie brak ff.A to chyba ze tak Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 grudnia 2014 Opublikowano 9 grudnia 2014 czy jest możliwość wyłączenia całkowicie HUD? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi