_daras_ 725 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 Najbardziej mi się podoba w DC, że każdy następny wyścig jest kompletnie inny od poprzedniego. Każde cacko ma zupełnie różny model jazdy. Każda trasa jest inna (w tym smaczki graficzne). To samo tyczy się gwiazdek, zaliczając nową, nie ma mowy o nudzie, bo jeszcze wiele w grze nie widzieliśmy. Jechałem dziś tym Renault Dizer, normalnie dźwięk jak w samolocie . Ja pitole, twórcy sie konretnie napracowali, czuć to na każdym kroku. To gra na kilka lat, niczym KRÓł WHD. Kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 Ja zaraz wy(pipi)e TV przez okno przez ten wyscig Renaultem w Ignition o ile Time Trial byl jeszcze ok bo wszystko zalezalo odemnie to Demolition Derby tym samochodem z tymi debilami AI to jakis koszmar edit: zaliczone ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 Wez tam czasem jakims wyzwaniem rzuc a nie Chcesz wyzwanie ode mnie? To pewnie w rewanżu za to, co nie ? Ok wyśle ci coś żebyś miał okazję na 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 Oczywiście statystyki klubu nie działają? Żadna podkategoria się nie wczytuje. Wiecznie kręcąc się kółko wczytywania. Lekkie urwy juz lecą pod adresem tej gry. Co mi po pogodzie jak otoczka sieciowa nadal leży i kwiczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 Oczywiście statystyki klubu nie działają? Żadna podkategoria się nie wczytuje. Wiecznie kręcąc się kółko wczytywania. Lekkie urwy juz lecą pod adresem tej gry. Co mi po pogodzie jak otoczka sieciowa nadal leży i kwiczy.Sprzedaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 Wez tam czasem jakims wyzwaniem rzuc a nie Chcesz wyzwanie ode mnie? To pewnie w rewanżu za to, co nie ? Ok wyśle ci coś żebyś miał okazję na 1:1 Wydaje mi sie ze pozniej dosyc mocno poprawilem, ale tak - musze sie odegrac za to Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 kosmiczna jest dla mnie ta gra po patchu - wreszcie wszystko dziala, multi bez lagow, co dziennie ktos rzuci wyzwanie, pogoda to w ogole miazdzyciel, no oderwac oczu nie mozna od tego co sie dzieje, te nierownosci toru, smaczki, fakt, ze kazde auto prowadzi sie faktycznie diametralnie inaczej, dynamika, kamera z zderzaka, wylaczony hud - no mistrzostwo swiata i galaktyk - totalnie zawladnela mna ta gra, do lipca az skonczy sie season pass nie bedzie tygodnia bym nie rozegral paru godzin w ta gre, mam 4 platyny w zyciu w tym jedna w grze gdzie wystarczylo ja skonczyc ale w DC musze miec kolejna Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 11 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 Wszystko działa? No bez jaj. Funkcje sieciowe nadal potrafią przestać działać. Multi może i bangla, ale ja u siebie nie mogę nawet sprawdzić statystyk klubów. Co kilka wyścigów w tour zamiast rankingów mam info, że jestem offline. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 jedynie co ja mam to czasem dluzej laczy z serwerem przy pobieraniu wynikow - w tour raz dwa, czesciej przy wyzwaniach sie gubi, w multi raz na ruski rok wywali w lobby ale procz tego lag free, jedyne co teraz jako tako dziala to lista aktualnych wyzwan i tych co rzucil gracz - dosc czesto nie zczyta wszystkich jakie faktycznie mamy i dostalismy Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 11 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 grudnia 2014 Mnie te multi ta wciągnęło, że chyba nigdy nie skończe toura. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 (edytowane) Wlasnie dzisiaj skonczylem wszyskie zadania w Tourze robic plus wszystkie gwiazdki w 2 dodatkach, troche sobie musze odpoczac graja w Infamous ;p Nawiasem mowiac to zawiodlem sie na McLaren P1, te DRS i KES to dla mnie dziwne jest, jezdzac na kierownicy na manualu nie mam czasu wciskac tego guziczka, zreszta czy tak samo jest w realu jezdzac tym autem? Niech ktos powie, ktory mial okazje nim jezdzic Edytowane 12 grudnia 2014 przez Redmitsu Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 12 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 A na ekranie wyboru państwa, w singlu, na tych kafelkach z nazwami też bezustannie kręcą się Wam kółka wczytywania? Co tam powinno być? Jakieś wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 ilosc exp jaka zdobyles lacznie w danym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 12 grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 (edytowane) A wyświetla się to u Was, czy tylko mi nie bangla? Edytowane 12 grudnia 2014 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 btw wiadomo coś o premierze aplikacji mobilnej ? całkowicie zarzucili ten pomysł, czy czekają na pełną stabilność usług sieciowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 Nawiasem mowiac to zawiodlem sie na McLaren P1, te DRS i KES to dla mnie dziwne jest, jezdzac na kierownicy na manualu nie mam czasu wciskac tego guziczka, zreszta czy tak samo jest w realu jezdzac tym autem? Niech ktos powie, ktory mial okazje nim jezdzic To auto jest genialne, w tym momencie moje ulubione w DC. Mega czucie dla prowadzącego i dodatkowo KERS włączam A najgorsze do prowadzenia to dla mnie Zonda R, nigdy nie obczaję tego wozu, już go znienawidziłem w Shift 1 i reszcie sandboxowych NFS'ach, widzę że to się tutaj nie zmieni. Oraz zna ktoś dokłądną datę grudniową nowych tour'ów? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 No cóż. Nie będę się z tym krył, ale jestem słabym człowiekiem. Wasze ożywione dyskusje, zdjęcia i filmiki zmusiły, tak zmusiły mnie, do kupna DC przed momentem. Jednak pierwszy szpil chyba dopiero we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 Oraz zna ktoś dokłądną datę grudniową nowych tour'ów? Na liście trofeów pojawiły się już pucharki związane z nowymi eventami, więc pewnie lada chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza
LwiaNerka 3 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 czy jak season passa kupię po premierze tych nowych eventów to będą one również dostępne czy trzeba je będzie osobno kupić? Zwlekam z passem bo chcę zobaczyć ile poszczególne eventy będą kosztować. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 Wlasnie dzisiaj skonczylem wszyskie zadania w Tourze robic plus wszystkie gwiazdki w 2 dodatkach, troche sobie musze odpoczac graja w Infamous ;p Nawiasem mowiac to zawiodlem sie na McLaren P1, te DRS i KES to dla mnie dziwne jest, jezdzac na kierownicy na manualu nie mam czasu wciskac tego guziczka, zreszta czy tak samo jest w realu jezdzac tym autem? Niech ktos powie, ktory mial okazje nim jezdzic L1 - DRS (prędkość) :Cross18x18: - KERS (przyśpieszenie) W MP1 włączam DRS tylko na prostych i gdy auto osiągnie 180 km/h. Bo można łatwo stracić tył auta i lecisz ganc sztorc bokiem. A KERS pod :Cross18x18: to już wedle uznania ale generalnie też na prostych. Tylko potem droga hamowania do zakręty jest odpowiednio dłuższa więc trzeba brać poprawkę na to że wcześniej hamujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 Polecam otworzyć DRS na prostej z dużymi hopkami. Wrażenia gwarantowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
milypan 1 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 Może mi ktos wytłumaczyć gdzie wybiera sie więcej rodzajów malowań? Po każdym wyścigu mi się jakies lakiery odblokowały ale caly czas mam do wyboru tylko 4 niestandardowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 296 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 W menu głównym masz na dole Garaż, wchodzisz tam i tworzysz swoje malowanie. Potem można je wybrać obok tych standardowych i klubowego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milypan 1 Opublikowano 12 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2014 Rzeczywiście.. Dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi