Łebi 311 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Dla mnie mogliby zrobić Motorstorm Pacific Rim HD edyszyn w takiej oprawie i był rżał jak źrebak z radochy. Czaicie te kraksy i rozwałkę... Echhh Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 przeciez odliczanie zostalo dodane tylko i wylacznie dlatego by gracze nie oszukiwali z czasami i by leaderbordsy byly jak najbardziej uczciwe bez skracania tras, ciecia zakretow, czy odbijania sie byle urwac sekundy Pamiętam że za scinanie zakrętów odłączano mi czasowo gaz, więc wydawawało mi się że gra wystarczająco już karze za oszukiwanie. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Pogralem troche w DC i moim zdaniem odliczanie 3 sec nie jest niczym zlym w tej grze. Jesli wyjechales na pobocze i chcesz tam zostac dluzej niz 1-2 sec to rownie dobrze mozesz zostac tam do konca wyscigu. Gra jest mega wymagajaca i dzieki temu to najlepszy racer w jakiego gralem. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Oho następny dla którego brak odliczania = chęć jazdy polami xD Seriously? Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 No generalnie to faktycznie nie musieli dawac tego odliczania bo w sumie jak juz ci sie wyswietla odliczanie to znaczy ze za(pipi)iscie zbladziles i wtedy zostaje options -> restart. Wracajac samemu z powaznego zjechania z asfaltu (bo tylko wtedy zaczyna sie odliczanie) na trase jest bez sensu, chyba ze lubisz sobie pojezdzic rekreacyjnie 60/h podziwiajac widoki i wdychajac spaliny oponentow. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 to jest przeciw scinaniu zakretow zeby urwac sekundy, z glowy moge wymienic co najmniej z 4-5 miejsc na trasach gdzie gdyby nie kary 3sekund i odjecia gazu to kazdy wynik w czolowce leaderbords bylby o taka zagrywke oparty Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Moim zdaniem jako zabezpieczenie przed ścinaniem zakrętów powinna być tylko paru sekundowa redukcja gazu. I to wszystko. Brak tego ficzera byłby w sam raz, nie podczas Wyzwań, a przeciwko walce z 11-stoma innymi oponentami na trasie. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 Moim zdaniem jako zabezpieczenie przed ścinaniem zakrętów powinna być tylko paru sekundowa redukcja gazu. I to wszystko. Brak tego ficzera byłby w sam raz, nie podczas Wyzwań, a przeciwko walce z 11-stoma innymi oponentami na trasie. nobodylikeyou, ale to tylko Twoja opinia, to co jest w tej grze obecnie sprawdza sie perfekcyjnie wiec po co kombinowac? Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 (edytowane) No ale przeciez scinanie zakretu trwa sekunde i wlasnie tylko paliwo odcina, nie ma mowy o zadnym odliczaniu. Edytowane 15 grudnia 2014 przez smallv86 Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 The expansion pack will be available to download from PlayStation Store on December 17 in Europe, Australia and New Zealand, and on December 23 in America. To jest ten pack na nowe tour'y? Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 15 grudnia 2014 Opublikowano 15 grudnia 2014 @expert no dla mnie zwyczajnie lepiej mieć wybór niż go nie mieć. przynajmniej podczas wyścigów z AI, czy jedenastką żywych oponentów. That's all. 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 te smaczki jak piorun przywali w linie wysokiego napiecia 3 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 16 grudnia 2014 Opublikowano 16 grudnia 2014 no, pokazywałem już to na wideo, fajny smaczek, raz nawet piorun obok mnie uderzył. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 (edytowane) Dobra mam grę od poniedziałku ale dopiero wczoraj patcha ściągnąłem i pograłem chwilkę. Sezony na razie to zzzzzzz... ale jak uruchomilem sobie szkocję w deszczu podczas burzy. Ja pierdziele jak to wygląda! Dziś rano wsiadając do samochodu (w oln padało) auromatycznie porownywałem 'grafikę' do tej z ps4. Po raz pierwszy w wyścigach grafika jest tak blisko realizmu! Ostatni raz wrażenie grafiką zrobił na mnie pgr4 kilka lat temu. Dla mnie to kolejny skok w ewolucji grafiki w wyścigach. Po mario kart 8 najlepsze wyścigi tego roku. Edytowane 17 grudnia 2014 przez blantman Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 dajcie znac jak w ps store pojawia sie do odblokowania te dwie nowe kampanie z season pass przy okazji wczoraj pojawilo sie ogloszenie o naborze nowych pracownikow do evolution wiec chyba oficjalnie mozna ogloscic, ze sony ich oszczedzilo, alleluja i czekam na motorstorma na next genach Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Blantman, tylko pierwszy sezon jest taki, później już od początku do końca kosa! Za każdym razem jak odpale ta grę, to oderwać się nie mogę i zarywam noce. Czy sa w planach prywatne pokoje i jeżeli tak to kiedy? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 maja w planach prywatne lobby, replaye juz sie robia, po nowym roku nowa lokacja, ma byc wiecej tras z punktu A do B, przyszle patche maja dac mozliwosc odpalania photo mode bezposrednio z kierownicy - tyle na szybko z twittera rustchynsky'iego Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Funcka odpalania photo mode z kiery przydałaby mi sie, tylko pytanie, pod ktorym przyciskiem to zaimplementuja? Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 (edytowane) Wczoraj popykałem 2h z czego chyba 30 minut (pipi)...się z trasą w Norwegii? (tam gdzie jest tunel oświetlony na żółto-fioletowo). Gram w tę grę już kilka godzin - dokładnie to 5 - ale takiej mordęgi jak na tamtej trasie to jeszcze nie miałem. Był to wyścig samych Audi z cholernie dużą ilością prostych, długich odcinków do 50% trasy i sporą ilością restartów zawodów z mojej strony. Albo ja zahaczałem o coś w tunelu albo ktoś mnie trącił albo wybił. Gdzieś za 20 próbą udało się w końcu zaliczyć zawody, ale kolejne przejazdy tą trasą będą powodować u mnie traumę. Swoją drogą AI w tej grze stoi na zatrważająco wysokim poziomie. To co konsola kombinuje, jak stara się wyprzedzać, zajeżdżać i blokować robi wrażenie - wolałem AI z Gran Turismo czy PGR, hie hie hie. Tak jeszcze dodając, ktoś tutaj pisał, że to gra o rywalizacji do ostatnich metrów. Potwierdzam. To czysta rywalizacja do ostatnich milimetrów, kiedy raz pokonałem konsolę o 1 tysięczna, a innym razem ona mnie pokonała o tyle samo. Co za emocje, co za emocje! Edytowane 17 grudnia 2014 przez marcinwks 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Pobil ktos ten moj 5 czas na swiecie z klubow do ktorych tego Challange wyslalem? Widzialem ze Ficus sie meczyl ale ostatecznie olal sprawe ;f Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 ale po pierwszych dwoch zakrecach jestem lepszy niz twoj duch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogolnie mega czas, ale czy serio taki kozacki to niech sie wypowiedza wyjadacze - taki szczurek, welna, dar-kos czy ex4ct jak mi cos wysylaja to z reguly jest to do mnie nieosiagalne Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 (edytowane) Dzisiaj Cie pobije, Zrobiłem 4 przejazdy (jeśli dobrze kojarze wyzwanie) i masz niecała 1 sekundę przewagi. A tam się da wyrwac 3 mieciutko Edytowane 17 grudnia 2014 przez Welna Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 szkocja, ta nowa trasa z ruinami, zaczyna sie cos chyba 7 rano z kompresja czasu x60, w deszczu - o to wyzwanie chodzi Ukyo Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 A to nie , myślałem ze ta nawa trasa w Norwegii z tymi mostami, ktoś dał wyzwanie i mi brakuje do niego 0,8 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 (edytowane) ale po pierwszych dwoch zakrecach jestem lepszy niz twoj duch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogolnie mega czas, ale czy serio taki kozacki to niech sie wypowiedza wyjadacze - taki szczurek, welna, dar-kos czy ex4ct jak mi cos wysylaja to z reguly jest to do mnie nieosiagalne Ficuś, nie nazywaj mnie wyjadaczem. Ja np. w porównaniu do ex4cta jestem cienki bolek (w jednym wyzwaniu miałem czas gorszy o 18 sekund ), a ogólnie to najwyżej przeciętny. Po prostu Ty jesteś jeszcze większym leszczem Edytowane 17 grudnia 2014 przez SzczurekPB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi