Daffy 10 582 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 nawet jak za pol roku kupisz season pass to bediesz mial dostep do calosci zawartosci - to nie ps plus Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 (edytowane) Jest to drugi pakiet dodatkowów, a bedzie siedem. 33x7= 231zł Dodatków będzie osiem. Listopadowe dali za darmo, więc Season Pass przedłużyli o miesiąc. Edytowane 17 grudnia 2014 przez SzczurekPB Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Fanek, nic ci nie przepadnie, mozesz kupić w styczniu. Blantman, przepraszam Czerpie z tej gry masę funu, dawno nie bawiłem sie w żaden tytuł tak dobrze, grałem w wiele gier wyścigowych, ale ta mi sprawia masę frajdy modelem jazdy, nierównościami na drodze, budowa tras, tym jak samochody sa nadsterowne i podsterowne, sprawia mi frajdę transfer masy pojazdu i czysta rywalizacja ponieważ żadne skróty nie sa dozwolone a jazda po bandach nie pomaga, i chodź plusy jakie wymieniłem sa głównymi atutami gier o charakterze symulacyjnym to ta gra z symulacja ma mało wspólnego ale na swój sposób przedstawia realizm w nieco innym świetle. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Dla mnie DC to najlepszy arcadeowy racer od czasów PGRa, którego uwielbiam. Oprawa niszczy, krajobrazy, zmienna pora dnia, nie wspominając o deszczu Model mazdy wymagajacy a przy tym dający mega frajdę z jazdy. Nie mogę sie zdecydować z jakiej kamery jeździć, każda ma jakieś zalety: - ze zderzaka/maski to mega uczucie prędkości - zza auta to podziwianie modelu auta, deszcz w tym ujęciu wyglada nieziemsko - środek to w szybszych klasach hardcore, do tego te kropelki na szybie, pracujące wycieraczki Na każdej kamerze jeździ sie mega. Chyba rownież wezmę tego season passa. Niech dają jeszcze te prywatne lobby. Na plus dobry kod sieciowy, brak lagow, teleportow i nie jest łatwo zepchnąć kogoś z trasy, nawet jak ktoś nas uderzy to nie obraca nas o 180 stopni. 2 Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 (edytowane) Dobra, zagrajcie ostatni wyscig w campanii Elements. Noc sieg napierdala tak ze nic nie widac i samochody hyper. Przyznam ze narazie najtrudniejszy wyscig. I hot lap 2 tez jest dobre ale chyba latwiejsze niz to pierwsze na suchym. Wlasnie skonczylem elements. Edytowane 17 grudnia 2014 przez Welna Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 dzieki za odpowiedzi, chyba nie ma co sie zastanawiać i biore teraz ten dzwiek ! Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 ijeeee, jak beda mial chwile to ci wysle jakies wyzwanie cwaniaku ja tez poprosze ogolnie to sciga sie ktos w sieci czy tylko wyzwania gracie?? Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 Zagrałem dopiero 2 wyścigi w Elements: czasówkę Mazzanti i wyścig M5 - napiszę tylko <3 <3 <3 Jadę z szeroko otwartymi oczami i uśmiechem na ryju a nie widziałem jeszcze reszty, ciężko będzie skończyć Redline przed Elemnts Jak już wypuszczą wszystkie dodatki to niech zrobią nie wiem jak to nazwać "Mirror Tour" z podstawki tylko z dynamiczną pogodą, niech to będzie osobny Tour cokolwiek, niech tylko pozwolą mi zdobyć na nowo 225* z dynamiczną pogodą, nawet im mogę zapłacić za to osobno oprócz season passa Cytuj
Marcin_wawa 449 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 nawet im mogę zapłacić za to osobno oprócz season passa Powściągnij konie towarzyszu! Ja gram głównie wyzwania i wracając z pracy nie mogę się doczekać czyj czas będę śrubował. Chociaż online też wciąga... Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 17 grudnia 2014 Opublikowano 17 grudnia 2014 nawet im mogę zapłacić za to osobno oprócz season passa Powściągnij konie towarzyszu! Ja gram głównie wyzwania i wracając z pracy nie mogę się doczekać czyj czas będę śrubował. Chociaż online też wciąga... Wiem przegiąłem Ok niech nam sprawią Tour z podstawki z pogodą w season passie Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 zdupcy.li po calosci z tym ze podstawowy tour na zawsze bedzie bez pogody, ta kampania elements miazdzy suty - trasy sa ustawione przy takiej porze dnia i pogodzie ze kopara opada i nie idzie sie skupic na jezdzie cudowna gra, ostatnio nawet wkrecilem sie w robienie fotek czego owoce wkleilem do tematu zdjeciowego, nawet jestem blisko platyny, wiem ze dla niektorych nic ale dla mnie - osoby, ktora z 287 gier zrobila 4 platyny z czego jedna z walking dead ewentualna platyna w driveclub to bedzie wielkie wydarzenie Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 zdupcy.li po calosci z tym ze podstawowy tour na zawsze bedzie bez pogody, ta kampania elements miazdzy suty - trasy sa ustawione przy takiej porze dnia i pogodzie ze kopara opada i nie idzie sie skupic na jezdzie cudowna gra, ostatnio nawet wkrecilem sie w robienie fotek czego owoce wkleilem do tematu zdjeciowego, nawet jestem blisko platyny, wiem ze dla niektorych nic ale dla mnie - osoby, ktora z 287 gier zrobila 4 platyny z czego jedna z walking dead ewentualna platyna w driveclub to bedzie wielkie wydarzenie Hahaha Ficuś, platyna z TWD była akurat mega i z tego co się orientuję to tak samo to rozwiązali z 2 sezonem i z The Wolf Among Us. Skąd ta pewność, że podstawowy tour będzie zawsze bez zmiennej pogody? Wystarczy zrobić stosownego patcha. Jasne, że osoby bez internetów będą wtedy najbardziej poszkodowane, ale teoretycznie da się to wynagrodzić w edycji GOTY, bo że taka w 2015 wejdzie na rynek to chyba każdy wie, przy takiej ilości DLC jakie są planowane. Nie rozważałem jeszcze zakupu season passa do tej gry, ale jeżeli faktycznie ma się pojawić 7 czy 8 dlc to warto go łyknąć. Póki co i tak jestem dopiero w podstawowej "kampanii" więc jeszcze sporo jeżdżenia przede mną. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 raczej na 100% nie bedzie pogody w podstawowej kampanii bo zmienic by musieli tez limity (czasy, punkty itp) na gwiazdki bo w deszczu model jazdy jest inny i jezdzi sie wolniej, cale leaderboardsy tez by szlag trafil zbyt duzo roboty i komplikacji wg mnie Cytuj
elvis004 297 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Ale nie musza zmieniac wcale Tour z podstawki! Niech wypuszcza DLC, gdzie wszystkie wyscigi z podstawki pojawia w sie w menu jako osobny tour z dynamiczna pogoda, nowymi gwiazdkami, czasami i leaderbordsami, tak jak teraz dostajemy dodatki Roboty by chyba przy tym nie mieli za wiele Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Olewam reaktywacje tego challange bo ktos pobil mnie przed jego wygasnieciem o 0.2 i 0.8 sec ;d Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 (edytowane) kupiłem Season Pass, fajna ta nowa Renówka choć ciężko opanować na zakrętach, Corvetta taka sobie po paru przejazdach największe wrażenie po 1h gry zrobił na mnie póki co wyścic BMW M5 Elementals na nowej trasie w górach, na początku słonko, łagodny deszczyk, robi sie mokro wszystko sie ślizga, pozniej znowu wychodzi słonko i wszystko zaczyna schnąć, coś przepięknego w ogóle niesamowicie zachowuje sie te BMW na śliskiej nawierzchni, na zakrętach nie trzeba nawet hamulca, a samo lata bokiem ciągle jestem pełen podziwu jak to wszystko udało im sie tak za(pipi)iście zgrać Edytowane 18 grudnia 2014 przez Fanek Cytuj
nathandrake1 0 Opublikowano 18 grudnia 2014 Opublikowano 18 grudnia 2014 Witam Wszystkich! To mój pierwszy post, więc wypada się przywitać Za parę dni dostanę w swoje łapy Drivecluba Jak wiemy, ta gra najlepiej smakuje w doborowym towarzystwie, dlaczego liczę na wspólne ściganie i tworzenie klubów. Dodawajcie do znajomych na PSN i oczekujcie na zaproszenia ode mnie Moje PSN ID : slawek1996 Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Eee dziwna sprawa. Gram sobie, gram - cały czas podstawowy tour i uważam, że gra oszukuje. Tak oszukuje. Jaki jest sens jechać włoski wyścig na poziomie semi-pro Maseratti skoro jadą ze mną Ferrari FF, a na domiar złego trasa ma w cholerę długich prostych. FF dostępne dopiero od 30 lvl, a ja jestem na 21 czy 22. Trochę to dziwaczne. Wiem, że do zawodów można wracać kiedy się chcę, ale to chyba trochę dziwaczne rozwiązanie. Podobnie ma się sprawa z nocno-porannym wyścigiem w Chile. Mogę wybrać tylko Bentleya, a konsola jedzie jakimiś rakietami. Tak samo nie kumam rzeczy, która tu była wielokrotnie wałkowana. Kary za ścięcie zakrętów, wyjechanie z trasy czy kraksę. No kur... jak ktoś we mnie wjedzie przy 250 km/h, obróci mnie, a ja wyjadę na trawę, to czemu mam...karę!? :O Poza tym nadal mi się gra podoba, hie hie hie. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 (edytowane) wiem o co Ci chodzi, ale te auta możesz odblokować nie tylko jezdzac kariere, w multi online, wyścigi z AI i inne tam tez dostajesz exp i lecą levele co do kar za ścinanie zakrętów chodzi o to aby nikt nie oszukiwał i czasy były porównywane wzg innych do najbardziej czystych możliwie przejazdów jak ktoś w Ciebie stuka to odlicza punkty z tym sie zgadzam, nie powinno tak być, ale są to małe punkty i idzie jeszcze przeżyć Edytowane 19 grudnia 2014 przez Fanek Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 ten wyscig w kampanii bentley kontra szybkie male furki na tej trasie w chile kolo obserwatorium jest wpyte przeciez Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 wiem o co Ci chodzi, ale te auta możesz odblokować nie tylko jezdzac kariere, w multi online, wyścigi z AI i inne tam tez dostajesz exp i lecą levele co do kar za ścinanie zakrętów chodzi o to aby nikt nie oszukiwał i czasy były porównywane wzg innych do najbardziej czystych możliwie przejazdów jak ktoś w Ciebie stuka to odlicza punkty z tym sie zgadzam, nie powinno tak być, ale są to małe punkty i idzie jeszcze przeżyć Wiem wiem, że multi, że wyzwania, itd. Natomiast ja bym chciał sobie pyknąć kampanię, a potem się bawić, ale widzę, że tak jest i będzie bardzo ciężko. Ficuś---> no w pytę, w pytę, mało pada nie rozpierd... na tym + włoskich autach + Brytania/Niemcy. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Pozatym ja wszystkie gwiazdki poza Venom Hot Lap zaliczalem za pierwszym maks drugim podejsciem. Zrobilem tym co mialem. Banalna jest kampania z podstawki dopiero DLC eventy potrafia czasami dac w dupe Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 kojarze te dwa eventy z ktorymi sie meczysz - bentley wymaksowalem jadac na styl czolgu taranujac na zakretach, ten drugi event z jakim masz problemy wymaksowalem dopiero jak mi wpadla lepsza fura btw taka rada to w eventach gdzie masz wybor fur przed ich wyborem zerknij na leaderboardy - obok wynikow masz tez jakim autem najlepsi to osiagneli, wybieraj takie same Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 kojarze te dwa eventy z ktorymi sie meczysz - bentley wymaksowalem jadac na styl czolgu taranujac na zakretach, ten drugi event z jakim masz problemy wymaksowalem dopiero jak mi wpadla lepsza fura btw taka rada to w eventach gdzie masz wybor fur przed ich wyborem zerknij na leaderboardy - obok wynikow masz tez jakim autem najlepsi to osiagneli, wybieraj takie same Ooo widzisz. Cenna rada. Dzięki. Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 19 grudnia 2014 Autor Opublikowano 19 grudnia 2014 Co z apką MyDRIVECLUB? Kiedy pojawi się ponownie do pobrania? Ktoś w ogóle zdążył pobrać zanim osunęli ją ze sklepu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi