Marcin_wawa 449 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Mi się nie udało, ale jezus maria jakie to by było piękne sprawdzać w pracy, czy ktoś pobił nasz czas w wyzwaniu. I to wyczekiwanie na powrót do domu, żeby poprawić swój czas. 2 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 apka ruszy razem z wersja dla ps plus, w obu przypadkach powod ten sam - poki nie beda mieli pewnosci, ze po odblokowaniu znowu nie powtorzy sie sytuacja z premiery poty nie ruszy Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 19 grudnia 2014 Autor Opublikowano 19 grudnia 2014 O kufa, zaszkliły mi się oczy na myśl o dzieciństwie i oglądaniu Gigi'ego. Gdzieś mam jeszcze stos VHSów z ponagrywanymi odcinkami. Dobry av Ficu. To lipa, że apka zależna od wersji na PS+, znaczy się pewnie z tych samych serwerów będzie korzystać. Zatem pewnie nigdy się nie doczekamy. Ja za to myślę teraz o season passie, wciągnęła mnie ta giereczka. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Ja niestety nie dam rady zrobić podstawowej kampanii na 100% nie mam skilla a cierpliwość gierkowa to cecha utracona u mnie za kajtka. Dobrze, że jestem właścicielem klubu więc nikt mnie z niego nie wyrzuci Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 To lipa, że apka zależna od wersji na PS+, znaczy się pewnie z tych samych serwerów będzie korzystać. Zatem pewnie nigdy się nie doczekamy. Ja za to myślę teraz o season passie, wciągnęła mnie ta giereczka. no tak tak, apka korzysta z tych samych serwerow co gra stad problem i obawa, ze jesli udostepnia wersja z ps plus i apke i nagle pelno ludzi zacznie na raz z niej korzystac, lawinowo wzrosnie liczba operacji na serwerze i bach znowu calosc sie rozleci, a jak dobrze wiesz nawet teraz przy obecnej bazie uzytkownikow czasem serwery potrafia zamulic przy pobieraniu jakis danych i czasow Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Ja niestety nie dam rady zrobić podstawowej kampanii na 100% nie mam skilla a cierpliwość gierkowa to cecha utracona u mnie za kajtka. Dobrze, że jestem właścicielem klubu więc nikt mnie z niego nie wyrzuci A długo już grasz, że stwierdzasz, że nie dasz rady przejść kampanii, bo brak ci skilla? Ja również nie jestem jakimś wyścigowym wymiataczem, ale po 10h grania, jestem mniej więcej w połowie, więc wydaje mi się, że nie tak źle. Co do klubu to ja jestem w jeszcze lepszej sytuacji. Jestem w klubie, który założył kolega-kolegi, ale gość ma...2 lvl i go nie widziałem w grze od kiedy gram, czyli soboty. Kolega przeszedł do innego klubu, a ja sam nabijam lvl klubu, w którym się znalazłem. Zaczynaliśmy, ups, ja zaczynałem od 2 lvl, a teraz już jestem na 7. To mój jednoosobowy klub i duch założyciela. Hehe. Szkoda mi teraz z niego odchodzić, bo trofik za 10 lvl jest na wyciągnięcie ręki, a na domiar złego straciłbym wszystkie przejechane kilometry na rzecz klubu, których potrzeba, chyba 1600 do trofika. Tak trochę po trophywhore'owemu to zabrzmiało. Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Zmianiaj , bo zanim zrobisz 50 lvl potrzebny do innego trophy to spokojnie przejedziesz 1600km jeszcze 2 razy Cytuj
Emtebe 2 554 Opublikowano 19 grudnia 2014 Autor Opublikowano 19 grudnia 2014 To lipa, że apka zależna od wersji na PS+, znaczy się pewnie z tych samych serwerów będzie korzystać. Zatem pewnie nigdy się nie doczekamy. Ja za to myślę teraz o season passie, wciągnęła mnie ta giereczka. no tak tak, apka korzysta z tych samych serwerow co gra stad problem i obawa, ze jesli udostepnia wersja z ps plus i apke i nagle pelno ludzi zacznie na raz z niej korzystac, lawinowo wzrosnie liczba operacji na serwerze i bach znowu calosc sie rozleci, a jak dobrze wiesz nawet teraz przy obecnej bazie uzytkownikow czasem serwery potrafia zamulic przy pobieraniu jakis danych i czasow No okej, ale czy problemem są serwery? Co z nimi nie tak? Skoro jest za duży ruch, to nie mogą zwiększyć liczby serwerów? Co oni tam naprawiają? Bo jakoś nie mogę tego pojąć. Fakt, że coś tam można zoptymalizować, by serwera nie obciążyło zbytnio. Ale skoro nadal się sypią, to niech zwiększą ich ilość. Ciekawe czy doczekam dnia kiedy wszystko zadziała jak trzeba. I wyzwania, i statystyki klubów oraz wszelkie inne. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 (edytowane) Ja niestety nie dam rady zrobić podstawowej kampanii na 100% nie mam skilla a cierpliwość gierkowa to cecha utracona u mnie za kajtka. Dobrze, że jestem właścicielem klubu więc nikt mnie z niego nie wyrzuci A długo już grasz, że stwierdzasz, że nie dasz rady przejść kampanii, bo brak ci skilla? Ja również nie jestem jakimś wyścigowym wymiataczem, ale po 10h grania, jestem mniej więcej w połowie, więc wydaje mi się, że nie tak źle. Co do klubu to ja jestem w jeszcze lepszej sytuacji. Jestem w klubie, który założył kolega-kolegi, ale gość ma...2 lvl i go nie widziałem w grze od kiedy gram, czyli soboty. Kolega przeszedł do innego klubu, a ja sam nabijam lvl klubu, w którym się znalazłem. Zaczynaliśmy, ups, ja zaczynałem od 2 lvl, a teraz już jestem na 7. To mój jednoosobowy klub i duch założyciela. Hehe. Szkoda mi teraz z niego odchodzić, bo trofik za 10 lvl jest na wyciągnięcie ręki, a na domiar złego straciłbym wszystkie przejechane kilometry na rzecz klubu, których potrzeba, chyba 1600 do trofika. Tak trochę po trophywhore'owemu to zabrzmiało. Ja mam DC od premiery ale miałem przerwę z 1,5 miesiąca. Przegrane mam ok 20 h z tego z 5 h multi. To tak 150 gwiazdek było okey ale teraz mam jakoś 160 i jakoś nie widzę perspektyw na kolejne Co do klubu to luz bo mam tam niezłych tuzów a ja dorzucam pkt. z multi w którym trochę pkt. wlatuje Edytowane 19 grudnia 2014 przez balon Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Mam 23 level, a chcę odblokować Audi A6 Avant. Czytałem, że powyżej 25 wbijanie leveli mocno zwalnia. Ile trzeba punktów żeby wbić 26 z 25? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 dobra wiadomość, Evolution żyje i szykuja sie do nowej gry 1 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Oby to był nowy Motorstorm a pózniej DC2 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Ja dołączyłem do klubu w którym są same wysokie lvl po 40 a ja 10 Dopiero zacząłem grac i boję się że mnie wyrzucą bo skill żaden Ostatnia gra wyścigowa w którą grałem dłużej to pgr4 Nie poddam się jednak tak łatwo na razie postaram się jak najwięcej gwiazdek porobić a jak już się przyblokuje gdzieś to lecę multi Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Ja dołączyłem do klubu w którym są same wysokie lvl po 40 a ja 10 Dopiero zacząłem grac i boję się że mnie wyrzucą bo skill żaden Ostatnia gra wyścigowa w którą grałem dłużej to pgr4 Nie poddam się jednak tak łatwo na razie postaram się jak najwięcej gwiazdek porobić a jak już się przyblokuje gdzieś to lecę multi Czy widzisz w grze podobieństwa do PGR? Cytuj
Karas 433 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 dobra wiadomość, Evolution żyje i szykuja sie do nowej gry 2016 nowy MS , 2018 DC2 tak to widzę 2 Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Oby to był nowy Motorstorm a pózniej DC2 poproszę o cameo Pacific Rift z deszczem z DriveCluba. no i bardziej uczciwe SI tym razem.... Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 19 grudnia 2014 Opublikowano 19 grudnia 2014 Czy widzisz w grze podobieństwa do PGR? Hmmm no nawet kilka. Ten system punktacji wciąga jak kiedyś kudosy w pgr. Ja naprawdę nie lubię symulacji a z arcade też mało grywałem. TDU, Ridge Racer 6, PGR2 ,PGR3, PGR4 i Forza Horizon - to jedyne gry wyścigowe w jakie grałem z przyjemnością na ostatniej generacji Drive Club przypomniał mi ten fun Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Wczoraj, razem z ostatnim wyścigiem dodatkowej kampanii REDLINE - wpadło mi platynowe trofeum. Jestem z siebie dumny 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Jak wpadła ci ta (pipi)a platyna ? u mnie i Koli za chiny nie chce wpaść Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Nie no normalnie, Ostatnie Trophy złote za te tryby gry itd. Przejechałem ostatni wyścig i normalnie wpadła. 4 trophy wpadły na raz. Za przejechanie Turnieju w Redline, za wszystkie gwiazdki w Redline, za Tryby gry i ostatnia Platyna Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 przed chwilą pobrało mi patch 1.09 - w notes: poprawia stabilność wyzwań Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Generalnie to bedzie gra z najwieksza iloscia dodatkowych trofek jak przyleca wszystkie DLC Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 i chyba cos kolo 1000 gwiazdek ostatecznie bedzie do zdobycia Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Evolution nie odpuszcza: - game update 1.09 is now live (Approx 200mb). Featuring stability improvements, audio updates & leaderboard fixes. - We're working on some AI changes for a future update and we're also working on private games too. - The focus for this audio update was weather. ( chyba deszcz na szybie innych dzwiek wydaje teraz) Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 20 grudnia 2014 Opublikowano 20 grudnia 2014 Do tych co chca nowego Motorstorma to raczej nie liczyl bym na to bo ostatnie czesci miały fatalna sprzedaz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi