Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 612,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

specjalnie tobie nie wyslalem tak samo jak np dar-kos czy ex4ct bo pewnie byscie z 5-6 sekund do poprawili :P :P

a na powaznie to wyzwanie to czas z eventu z grudniowego dlc w kampanii redline gdzie mamy czasowke ferrari w indiach na yadapalli

Opublikowano

dobra ide zobacze :D

Ile trzeba zrobic, włąsnie zrobiłem 1:17:800

Edit 1:16:200 - z moich znajomych nikt wyzej nie ma ;)

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Szczurek....1.18.033 leszczu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Opublikowano

Ficuś, szczurek możesz mi też czasami coś wysłać. Od zwierząt wyścigowych typu exact to nawet nie chcę :)

Ficuś, szczurek możesz mi też czasami coś wysłać. Od zwierząt wyścigowych typu exact to nawet nie chcę :)

Opublikowano

:obama:

Balon tez ci dzis wyslalem zaproszenie do tego wyzwania o ktorym pisze z Szczurkiem :P

Opublikowano

I gdzie to wyskakuje? W tych alertach tak?

Dziś akurat w FC4 i NSMBU grałem.

Jest to jakoś czasowo ograniczone ?

Opublikowano

w alertach w systemie i w samej grze w zakladce wyzwania - otrzymane, jest to czasowo ograniczone - rzucajacy okresla na jak dlugo od 30min do 7 dni

Ficus, nie wierze ze dałes mi minusa. Sprzedaje VITE!!

alez oczywiscie ze zasluzony minus za zniewage osiagnietym czasem, ciesz sie ze raport nie poszedl :P :P

Opublikowano

Fajna jest ta gra, nawet dla takiedo 20 minutowego posidzenia i kilku prob na trasie. I love it

Opublikowano

to teraz zobaczymy na co stac forumkowych kozakow

Opublikowano

Wyzwania znajomych i patrz na czasy, teraz na szczycie jest Szczurek z 1:17,520

Z chęcią bym się spróbował, ale season passa kupować nie zamierzam. Jakbyście coś mieli ciekawego to zapodawajcie.

Opublikowano

1:16,519, ale standardowo mnie juz ex4cT wyprzedzil.

Dobrze, ze Ins sprzedal swoja kopie, bo wtedy w ogole bysmy nie pograli !  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ja zrobilem 1:17:073 chyba ale wiedzialem ze to nie jest rewelacja bo zawsze moglem poprawic gdzies co Exact udowodnil

Edytowane przez Redmitsu

Opublikowano

B5aOU6WCYAEnjQe.jpg

chyba ich zaprosic po prostu

Yakubu - 88zl doladowanie na keye.pl, Season Pass wychodzi Ci jakies 12zl miesiecznie

Opublikowano

Jakas godzine temu zaprosilem do friendlisty i odrazu dodali, przyszla tez wiadomosc, ze sa juz 2 wyzwania nowe[emoji4]