easye 3 379 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) ktorakolwiek. Zreszta - nawet bez deszczu po Forzy 5 powinienes miec kisiel w majtkach. Edytowane 22 grudnia 2014 przez easye Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 mnie najbardziej jaraja pory dnia okolo wschodu lub zachodu slonca, czyste niebo i deszcz na maksa - ekipcko wygladaja momenty gdy slonce w ulewie przedziera sie przez chmury, oslepia nas centralnie i jeszcze odbija sie od kaluz na trasie Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Dobra odpale cos w Kanadzie Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Potworną piz.dą jestem w tą gre. Widzę, że lepszych czasów nie wykręcę niż wy cyborgi Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 (edytowane) Atlanterhavsvegen w Norwegii, Sinclair Pass w Kanadzie lub którakolwiek w Indiach. Edytowane 22 grudnia 2014 przez SzczurekPB 1 Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 Atlanterhasvegen w Norwegii, Sinclair Pass w Kanadzie lub którakolwiek w Indiach. wpis ogolnie dwie nowe trasy z grudnia sa imo najladniejsze w grze, indie znowu najwiecej zyskaly po deszczu bo pieknie kontrastuja teraz te czerwone drzewa i soczysta zielen Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 pewnie pierze obsrane majtki Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 hmm spodziewalem sie czegos lepszego... a tak serio to miazgaaaaaaaaa ulewa + jazda ze srodka auta = <3 wiecej wrazen napisze jak bede chociaz w polowie kariery, ale poki co uczucie pedu imo jest wieksze w DC niz w forzie Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 22 grudnia 2014 Opublikowano 22 grudnia 2014 hmm spodziewalem sie czegos lepszego... a tak serio to miazgaaaaaaaaa ulewa + jazda ze srodka auta = <3 wiecej wrazen napisze jak bede chociaz w polowie kariery, ale poki co uczucie pedu imo jest wieksze w DC niz w forzie Polowa kariery to za mało, o tej grze można wypowiedzieć sie po ukończeniu kariery.A ogólnie to kariera Ci sie zacznie dopiero od eventu z Maseratti, pózniej to juz jest Cytuj
YETI 11 003 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Ja przez ten deszcz nie mogłem ukończyć kariery, bo jeździłem na wybranych trasach o różnych porach dniach i natężeniu opadów. Ostatnio jakoś się zebralem i pękła, teraz czas na eventy z dlc. Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 jak kubson nie narzeka na kampanie na samym jej poczatku to pozniej bedzie wrecz zakochany w tym tytule bo im dalej tym tylko duzo duzo lepiej mnie dalej nie nudzi odpalanie w single event tras o roznych porach i opadach i patrzenia jak sie wszystko dynamicznie zmienia na moich oczach Cytuj
YETI 11 003 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Dokładnie, zmienne warunki atmosferyczne lub burza, start o 15:00, zmiana czasu 60x i jest Co wyścig to inne ustawienie pogody czy godziny rozpoczęcia wyścigu, można tak się bawić i bawić. Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 (edytowane) Pytanie do wyjadaczy: niemalże dobrnąłem do 4 mistrzowskiego wyścigu, zostało mi jeszcze trochę gwiazdek i chciałbym się cofnąć do tyłu i pozdobywać te brakujące, w szczególności w dwóch pierwszych klasach wyścigowych gdzie mam wszystkie auta - lvl 26. Jak pany robicie okrążenia w wyścigach, gdzie na gwiazdkę np. trzeba czas 1 min, 2 min, itd.? Wczoraj próbowałem przechytrzyć konsolę, zatrzymałem się na trochę, auta odjechały mi gdzieś na 1/3 i zacząłem. Czas miałem dobry - chyba bym pobił 1:17 na kółku, ale wtem....dogoniłem peleton. WTF!? Jak zdobywaliście te gwiazdki to podobnie jak ja, czyli wypuszczaliście wszystkich przed siebie czy może jechaliście w tłumie, a może już wszystkich tak niszczyliście na 1 okrążeniu, że potem samotnie jechaliście na czole wyścigu? Edytowane 23 grudnia 2014 przez marcinwks Cytuj
Marcin_wawa 450 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Ja tam nigdy nie kombinowałem i pewnie większość też nie. Po prostu jedziesz jak najszybciej potrafisz i wpada. Gram na wyższym poziomie trudności i te gwiazdki za czas okrążenia wpadają nawet jak na danym okrążeniu jestem 2. lub 3. Po prostu popraw skilla Zawsze jak zostaje 3-4 z przed Tobą, to łatwiej ich wyprzedzić bez utraty szybkości, niż dziesięciu na starcie i raczej nie przeszkadzają w zrobieniu dobrego czasu. Cytuj
easye 3 379 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 dokladnie tak. Mi brakuje juz tylko 1 gwiazdki z podstawki - Venon Hot Lap na koncu kariery sprawia mi najwiekszy problem, poza tym wszystkie dodatki wymaksowalem. Chce wiecej i z niecierpliwoscia czekam na kolejny tour! Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Mi się zdarzało, że wypuszczałem wszystkich do przodu. Jeśli okrążenie miało 2 minuty to startowałem gdzieś dopiero po 1:50, wtedy miałem spokojnie czysty tor na 2 okrążenia. :-P Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 (...)Gram na wyższym poziomie trudności(...) Łot!? To to gdzieś można zmienić? Cytuj
Daffy 10 585 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 nie da sie zmieniac w kampanii, odgornie masz narzucony poziom trudnosci - jedynie w single event mozesz zmieniac Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 nie da sie zmieniac w kampanii, odgornie masz narzucony poziom trudnosci - jedynie w single event mozesz zmieniac No właśnie coś mnie to zdziwiło. Dzięki. Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 A nie macie wrażenia, że konsolowi gracze są tak ustawieni, żeby zapewnić maksymalny fun z gry? Jak właśnie odpuszczam gaz żeby zrobić sobie miejsce do czasu okrążenia (trochę problemów miałem z bentleyem na tej krótkiej trasie, gdzie trzeba 0,47 min zrobić) to choćbym czekał minutę czy dwie i tak w ciągu jednego max półtora okrążenia doganiam prawie wszystkich. z drugiej strony nie raz miałem sytuację, że jadę jak wariat, jestem na pierwszym miejscu i mimo braku błędów i tak mnie konsolowi gracze doganiają. Nie narzekam, bo w sumie powoduje to, że przez cały wyścig trzeba być bardzo skupionym. 1 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 No bo tak jest. Jak jedziesz wolno, to oni też zwalniają, a gdy jedziesz szybko to oni przyśpieszają. Ponoć pracują nad tym żeby trochę ograniczyć ich drafting i kolizje w kolejnym patchu. Cytuj
Emtebe 2 571 Opublikowano 23 grudnia 2014 Autor Opublikowano 23 grudnia 2014 Co z Was za leszcze? Wysłałem wyzwanie w drifcie, dwie osoby się podjęły ale z marnym wynikiem. A co z resztą? Boicie się? Moje lamerskie wyniki pobijecie z paluszkiem w pupce Cytuj
MichAelis 5 619 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Ja próbowałem, ale zablokowane masz wyzwanie Cytuj
Faranell 278 Opublikowano 23 grudnia 2014 Opublikowano 23 grudnia 2014 Co z Was za leszcze? Wysłałem wyzwanie w drifcie, dwie osoby się podjęły ale z marnym wynikiem. A co z resztą? Boicie się? Moje lamerskie wyniki pobijecie z paluszkiem w pupce Też nie mogę dołączyć do wyzwania;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi