Masorz 13 216 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Można jeszcze przyczitować z tymi driftami z karierze jeżeli patch się dopiero pobiera? Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 W singlu chyba tak. Online nie zagrasz dopóki pacz sie nie zassa Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Pograłem 2h na nowych trasach, wrażenia bardzo pozytywne, fajnie zaprojektowane, śliczne widoki, mosty, tunele, kwitnące wiśnie. Pięknie to wygląda graficznie, ciągłe kręcenie głową z niedowierzaniem. Nagrałem jeden filmik, słoneczko, świetnie oddana szybkość, model jazdy, te odgłosy silnika, ogólnie DC <3 i PS. Na yt wygląda to 10 razy gorzej 1 Cytuj
orion50 632 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Biorę tego must hewa na weekend. Co prawda nie jest to sim, ale grafika, super fury, wyzwania i przyjemny model jazdy robią z tej gry coś co muszę mieć. Jestem fanem wyścigów, a PS4 cierpi na brak dobrych racerów. Właściwie to racerów w o ogóle. Liczę na zapowiedź GT 7 na E3. Są jakieś fury za darmo ? Nie widzi mi się na razie kupować season passa. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 za free w tej chwili jest z 55 aut Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Nakasendo no po prostu miazdzaca trasa, te serpentyny sa boskie po prostu Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 (edytowane) Są jakieś fury za darmo ? Nie widzi mi się na razie kupować season passa. Tak, do ściągnięcia za free są: BMW M5 2013, Lykan Hypersport, Caterham SP/300.R, KTM X-Bow, BMW M4, Renault Twin'Run, Mercedes-AMG GT S, Mazzanti Evantra, Renault DeZir i w następną środę dojdzie Icona Vulcano. Edytowane 19 stycznia 2015 przez SzczurekPB Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 czyli zostala nam juz tylko jedna trasa ktora daja w lutym i koniec? wychodziloby ze to bedzie cos w japonii Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 czyli zostala nam juz tylko jedna trasa ktora daja w lutym i koniec? wychodziloby ze to bedzie cos w japonii czytam na pssite ze co miesiac do czerwca maja wrzucac dwie trasy ktore beda wchodzic w sklad passa...na gafie nic o tym nie pisza?? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 glupoty pisza na ps3site Cytuj
Gość kufir Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Poprawcie jesli sie myle. W liscie zmian po latce napisano ze zmieniono sposoby karania za otarcia sie o bandy itp. Drive Club byl swietny, wywazony model jazdy gdzie jeden maly blad, wjechanie kolem na pobocze, przytarcie o barierki skutkowalo strata cennych sekund i praktycznie trzeba bylo grac od nowa. Teraz przytarcie o barierki nawet nie redukuje nam predkosci, jedynie tylko tracisz sekundy aby wyjsc z poslizgu i wrocic na tor jazdy. Zachaczenie kolami o pobocze tez juz praktycznie nie ma znaczenia. Widzac grupke przeciwnikow przed soba juz nie musimy sie martwic jak ich wyprzedzic, najlepsze wyjscie tak po prostu, wjechac w nich na pelnym gazie bo i tak nie wiele stracimy a mozemy wiele zyskac bo przedrzemy sie przez rywali. Takie sa moje odczucia, gra jest teraz o wiele latwiejsza i niestety ale zabrala mi sporo frajdy. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Weź zatem udział w naszej forumkowej zabawie, a gwarantuje Ci ze otarcie o barierkę i zjechanie na pobocze nie pomoże ci w osiagnięciu dobrego czasu. Cytuj
Kosmos 2 742 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 No tour, to tylko rozgrzewka, esencją tej gry są wyzwania. Warto przejść jednak tour cały by mieć szanse na jakieś konkretne miejsce w wyzwaniach, mi się plus skończył ale i tak na razie gram tylko tour, więc kupię jak przejdę i jeżdżę dalej z Wami. Chociaż jeśli faktycznie ułatwili jazdę to trochę słabo. btw, do platyny potrzebne są trofea z płatnych dlc? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 wpiepszanie do innych to przeciez od premiery obowiazuje czy to w multi czy w singlu - nie ma uszkodzen mechanicznych wiec zawsze takie akcje bardziej nam pomagaja niz szkodza nie odczulem roznicy po patchu jesli chodzi o wyjezdzanie poza trase - dalej paskudnie to pogarsza wynik otarcia o bande hamuja pojazd ale zdecydowanie mniej niz wczesniej,wtedy to on baardzo zwalnial nowe AI jezdzi inaczej i nie wjezdza tak w pupe, czy jezdzi slabiej tego jeszcze nie wiem bo za malo gralem Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 btw, do platyny potrzebne są trofea z płatnych dlc? Trofea z DLC nigdy nie są potrzebne do platyny. Cytuj
LwiaNerka 3 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Weź zatem udział w naszej forumkowej zabawie, a gwarantuje Ci ze otarcie o barierkę i zjechanie na pobocze nie pomoże ci w osiagnięciu dobrego czasu. Może poza aktualnym eventem, gdzie wjechanie na pobocze na drugim zakręcie (ten długi w prawo) ewidentnie pomaga:) Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 ta szykana (bo zaraz za tym zakretem jest szybki w lewo) spedza mi sen z powiek, albo wychodze z tego za wolno albo jak chce szybciej to nie potrafie zrobic tego tak by mi pupskiem nie zarzucilo Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Niestey, ale kufir ma rację - patch zmienił system kar za kolizje znacząco, co potwierdził mój znajomy z pracy. Na jednym z for francuskich gość wrzucił nawet filmik z Japonii, na którym od początku do końca trasy ani na moment nie wciska hamulca i kończy 2. (wyścig vs 11 AI, poziom legendarny). Nie wiem czy będzie to miało znaczący wpływ na wyzwania lub turniej, ale nie wygląda to fajnie Już przed patchem w pierwszej rundzie turnieju oparcie się o barierkę dawało lepszy czas końcowy... Zresztą zobaczcie sami: https://www.youtube.com/watch?v=HmDXDKiCXnI Cytuj
REZOK 1 025 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 nie podoba mi sie taka zmiana Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 trzeba do evo pisac na fb i twitterze - oni mega bardzo sluchaja community, nawet na gafie maja konta i pisza z uzytkownikami - jak bedzie hejt to pewnie zainterweniuja i daja w patchu cos posredniego Cytuj
iDAK 44 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 No proszę, niech tylko nie robię z tego scigałki dla inwalidów. Będzie jeszcze większy armagedon w lobby. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 "* Adds a new online game mode: Multiplayer Time Trial" widział to ktoś gdzieś ? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 maja pojawic sie na serwerach w srode Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 (edytowane) Nasza Rywalizacja Forumkowa daje rade. Właczyłem online, Putre , Mclaren , 21 sekund przewagi nad drugim Pierwsza jazda(jedna proba) na tej nowej japonskiej trasie tej na N , z serpentynami , Mclaren - Pierwsze miejsce na świecie. Raczej nie jestesmy w stanie liderowac na kazdej trasie , ale tam gdzie forumek i samochody jestem pewien ze jestesmy w czołowkach Edytowane 20 stycznia 2015 przez Welna Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 co do odbic to jak community bedzie hejtowac to pewnie zmienia to w patchach - zreszta jak dotad kazda zmiana byla raczej uklonem w strone truegamingowcow, a nie januszy - jeden z pierwszych patchy wydluzyl drogi hamowania, jeszcze inny bardziej restrykcyjnie wprowadzil kary za scinanie zakretow itp, moze nie przywroca do stanu pierwotnego ale szansa by auto dalej zwalnialo po kontakcie z banda wg mnie jest trasa z serpentynami goty - jest absolutnie genialna ale juz reszta japonii mi jakos srednio sie podoba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi