Opublikowano 20 stycznia 201510 l Czekam na 23 jak będzie zniżka 10proc na wszystkie zakupy i biorę season passa no ja chyba też wezmę bo mimo, że gra jest genialna to karny kutas dla developerów za ilość contentu w podstawce:/ podstawowe TOUR jest żenująco krótkie, jeszcze jak nie działały serwery to nie dziwią mnie oceny jakie ta gra dostała. Naprawdę zmarnowany potencjał bo jakby wszystko od początku grało i singiel miał swoją długość to byłyby najlepsze arcadowe wyścigi ever.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l najlepiej wydane 104ziko w tym kwartale ! to samo, a jakims fanem racerow nie jestem taki "janusz". gram juz 3 dzien i sie oderwac nie moge hah na 6 do roboty o 4 pobudka a ja zarywam nocke i spie po 2h, a zelda ww jeszcze czeka
Opublikowano 20 stycznia 201510 l oby te ocieranie naprawili jak dawniej bo faktycznie jest kiepsko ktoś pisał ma fejsie lub twicie, był jakiś odzew ze strony Evo?
Opublikowano 20 stycznia 201510 l dalej skill decyduje o tym kto wygrywa ale szczegolnie podstawowy tour i toury z season pass zrobia sie przez to latwiejsze, bo latwiej dogonic auta jak sie ociera o otoczenie nowy tryb super, no jak w eliminacjach do formuly1, z ta roznica ze przerywaja ci okrazenie jak sie skonczy czas
Opublikowano 20 stycznia 201510 l dalej skill decyduje o tym kto wygrywa ale szczegolnie podstawowy tour i toury z season pass zrobia sie przez to latwiejsze, bo latwiej dogonic auta jak sie ociera o otoczenie Kilkakrotnie bylem swiadkiem podczas wyscigow multi ze mnie rywal wyprzedzil tylko dlatego ze ja hamowalem przed "czerwonymi" haragiewkami a on pojechal bez hamowania odbijajac sie od band. Gdzie tu skill.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l jesli tak faktczynie bylo to tragizm i pozostaje trzymanie kciukow by evo w nasteonym patchu to naprawilo
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Ta cena 104 zl majac Plusa jest stala? To jest rozumiem upgrade do pelnej wersji, ale darmowego plusowego dema dalej nie ma? Edytowane 20 stycznia 201510 l przez Voytec
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Ta cena 104 zl majac Plusa jest stala? To jest rozumiem upgrade do pelnej wersji, ale darmowego plusowego dema dalej nie ma? CHYBA nie, ta promocja obowiązuję tylko w styczniowej promocji
Opublikowano 20 stycznia 201510 l http://www.twitch.tv/poli_x gdyby ktoś chciał zobaczyć nowy tryb w akcji, mi się bardzo podoba \ ogólnie mówiac, serwery Drivecluba są w tej chwili w tej samej du.pie co przy premierze Edytowane 20 stycznia 201510 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Wlasnie chcialem poogladac tuz przed snem, a tu dupa zbita. Zal na to patrzec
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Ta cena 104 zl majac Plusa jest stala? To jest rozumiem upgrade do pelnej wersji, ale darmowego plusowego dema dalej nie ma? plusowego dema nie ma, a ten upgrade zawiera pelna wersje gry, a nie tylko unlock. sam tak kupilem bo to grzech nie kupic za taka cene nawet dla samego deszczu
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Kurde ten nowy tryb multi jest za(pipi)isty! Niesamowite emocje i walka (nie licząc chybionej zmiany przy otarciach barierek) w 100% fair play. Nawet nie wiem kiedy godzina z grą minęła. Naprawdę człowiek się czuje prawie jak na kwalifikacjach f1. A najlepsze jak pogoda zaczyna się od deszczu i później tor przesycha i co okrążenie każdy poprawia czasy nawet o 1-2 sekundy. Emocje, emocje, emocje. @Exact - co się działo, że ciągle Cię wyrzucało? Najpierw dwa razy ze wspólnej sesji, a później trafiliśmy na siebie w poczekalni i też mi zniknąłeś. A już się cieszyłem, że będzie większe wyzwanie. Edytowane 20 stycznia 201510 l przez Marcin_wawa
Opublikowano 20 stycznia 201510 l cały czas mnie wywalało, nie mogłem podłączyć się pod żadną grę.... też sie ucieszyłem jak Cie zobaczyłem a tu ch.uj Ty grałeś bez problemu?
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Nowy tryb bardzo pozytywne zaskoczenie. Odpaliłem z zamiarem sprawdzenie, a spędziłem ponad godzinę. Liczy sie tylko nasz skill, zero taranowania itp. PS. Gdyby ta gra na premierę wyglądała tak jak teraz, to średnia na poziomie 85-90% pewna. PS2. Grałem około 21:30 i nie było żadnych problemów. Edytowane 20 stycznia 201510 l przez YETI
Opublikowano 20 stycznia 201510 l Tak ja grałem bez problemu, wręcz od momentu wyszukania graczy, do wyboru samochodu czekałem znacznie krócej niż zazwyczaj.
Opublikowano 20 stycznia 201510 l to chyba byl u mnie problem, zrestartowalem router, ustawilem MTU na 1500 tak jak bylo przed problemami z networkiem i działa.
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Kto ze mną zrobi ten pucharek za 5 wygranych wyzwań? Nie umiem trafić żeby konsola była włączona wtedy jak się jakieś kończy nawet jak wygrywam
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Możesz zrobić sam ze sobą, jeśli masz drugie konto (np. US). Ja tak zrobiłem platynkę
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Autor A o co tam dokładnie chodzi? Wysyłam 5 wyzwań do znajomego i ja muszę być w nich lepszy od niego?
Opublikowano 21 stycznia 201510 l musisz byc pierwszy, a znajomy musi wziac udział w tym wyzwaniu (przejechac przynajmniej raz)
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Ta cena 104 zl majac Plusa jest stala? To jest rozumiem upgrade do pelnej wersji, ale darmowego plusowego dema dalej nie ma? plusowego dema nie ma, a ten upgrade zawiera pelna wersje gry, a nie tylko unlock. sam tak kupilem bo to grzech nie kupic za taka cene nawet dla samego deszczu Cena kusi cholernie, szczegolnie ze w weekend bedzie promocja na wszystko 10% i moze sie polaczy razem z tym. Przy wszystkich promocjach styczniowych jest napisane do kiedy ta promocja trwa z wyjatkiem Driveclubu. Tutaj jest po prostu cena 104 i nie jest opisane ograniczenie czasowe. Boje sie jednak tego, ze szybko mi sie znudzi i odrzuce gre na bok, a juz sprzedac nie bede mogl. Bardzo lubie wyscigi ale mam do nich slomiany zapal. Edytowane 21 stycznia 201510 l przez Voytec
Opublikowano 21 stycznia 201510 l Ustawilem pobieranie Drivecluba - 17.5 GB. No trudno, dzisiaj nie zagram. Po chwili jednak zmienilo sie to na niecale 3 GB. O co chodzi? To ta nowa funkcja, ze pobiera sie tylko czesc, a reszta sciaga sie w tle, kiedy gre mozna juz odpalic?
Opublikowano 21 stycznia 201510 l tak pozniej mozesz wybrac jaki event, trase itp ma sciagac jako pierwsze w kolejnosci Edytowane 21 stycznia 201510 l przez dApo