Figaro 8 300 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Evo już motorstormach dawało takie si,które się w tańcu nie (pipi). Czyli oszukujące. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 No nie wlasnie. Nie ma kretynskiego handicapa i to widac. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Nie no SI oszukuje.. jedziesz szybszą furą, a Ci na prostej przelatują obok jakby mieli nitro. Poza tym to nie jest walka o pozycje tylko destruction derby są też fajne momenty gdzie SI daje radę, ale na razie jestem sceptycznie nastawiony Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 No w tej noga z gazu to ostatecznosc. Ciagle skupienie. Wczoraj cisnalem to widzialem tylko waski tunel i nic poza tym. Moc jak cholera. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Nie no SI oszukuje.. jedziesz szybszą furą, a Ci na prostej przelatują obok jakby mieli nitro. Poza tym to nie jest walka o pozycje tylko destruction derby są też fajne momenty gdzie SI daje radę, ale na razie jestem sceptycznie nastawiony Wole SI, ktore jest w Driveclubie agresywne niz te sieroty z GT jadace po sznurku w kazdym wyscigu tak samo. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 jak dlugo bedziemy jeszcze czekac na nowe sezony ? Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 od tygodnia wiadomo ze beda w srode 1 Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 w koncu ! czuje ze po 60h z Horizon 2 bede mocno lamil Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Nie no SI oszukuje.. jedziesz szybszą furą, a Ci na prostej przelatują obok jakby mieli nitro. Ty,ale oni po prostu draftują za tobą tak jak ty często za nimi i stąd ten boost do prędkości.Polecam czasem spojrzeć do tyłu. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Tylko, że takiego boosta to ja nigdy nie mam. To nie jest dobre SI.. hamuje do zakrętu a przeciwnik zamiast zahamować/wyminąć mnie to wali mi bezceremonialnie w dupe. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Tylko, że takiego boosta to ja nigdy nie mam. To nie jest dobre SI.. hamuje do zakrętu a przeciwnik zamiast zahamować/wyminąć mnie to wali mi bezceremonialnie w dupe.widocznie moze nie powinieneś w tym miejscu hamować....Ja rowniez wole takie agresywne AI niz sznurkowe. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 (edytowane) Ech. Dobra, Forza mnie za bardzo rozpieściła Edytowane 26 stycznia 2015 przez orion50 Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Oj w niedobrą stronę to zmierza. Nooby pożaliły się mamusiom, że za ciężko wygrać, a jak wiadomo, Evolution Studio słucha graczy... http://www.ppe.pl/news-33536-driveclub_bedzie_latwiejsze_i_do_gry_trafia_samochody_z_calego_swiata.html Chyba tym bardziej nie ma co liczyć na powrót do starego systemu kar za kolizję - ewentualnie może być jeszcze łatwiej. Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 jelopy zle przetlumaczyli sens jego twiitta, koles sie zapytal czy przyszle kampanie w dlc beda latwiejsze - rushy mu odpisal ze beda bo zredukowany drafting (ktory juz przeciez wprowadzili w tym ostatnim patchu) sprawi, ze bedzie latwiej, do tego zmniejsza liczbe gwiazdek potrzebnych do odblokowania eventu (dotychczas w kazdej kampani z season passa finalowy wyscig odblokowywal sie przy 27 gwiazdkach, teraz ma byc potrzebna mniejsza ilosc), nawet slowem nie pisneli ze beda dalej zmniejszac poziom trudnosci gry 2 Cytuj
Mathiu 180 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Ahahaha, to widzę że pro-redaktorzy wypuszczają niusy na PPE Wobec tego sorry za zamieszanie - nie śledziłem oficjalnego Twittera. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Dodatki RedLine i Elements są opisane jako "już wkrótce" - a wczoraj były do kupienia, o co chodzi? Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 (edytowane) Dwa tematy. Dojdą replaye takie jakie obiecują i gra ideał, bo bardzo mi ich brakuje, a te potraktowane po macoszemu w Horizon 2 przemilczę. Takiej zapchajdziury to ja nie chcę. Temat drugi - imo mogliby usunąć krople deszczu z kamery tpp. Serio, nie chodzi o widoczność, byłaby jeszcze lepsza możliwość fapowania. Ogólnie, generalnie, podsumowując, mając 17level - DriveClub rządzi, z piedestału może go zrzucić tylko sequel. Rzekłem. Edytowane 26 stycznia 2015 przez KoBik 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 repy jak repy, ale prywatne lobby bedzie goty Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Ostatnio słyszałem, że sequel nie jest przewidziany, tylko wsparcie na lata. Nie wiem ile w tym prawdy, ale mi by pasowało, bo w sumie co tu zmieniać? wystarczy że będą nowe trasy, auta, lokacje i żyć nie umierać. No i samo działanie gry doprowadzić do porządku. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 repy jak repy, ale prywatne lobby bedzie goty No nie właśnie. Ja tam lubię pofapowac po za(pipi)istym przejeździe. Cytuj
Marcin_wawa 452 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Jakby dali replaye i możliwość zmiany kamer, to powstały by takie montaże, że szok. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Ostatnio słyszałem, że sequel nie jest przewidziany, tylko wsparcie na lata. Nie wiem ile w tym prawdy, ale mi by pasowało, bo w sumie co tu zmieniać? wystarczy że będą nowe trasy, auta, lokacje i żyć nie umierać. No i samo działanie gry doprowadzić do porządku. Takie pier.dolenie, dlaczego by nie wydac GOTY 2 Racera, z poprawiona grafika, z nowa trybem kariery, z wieksza iloscia modyfikacji i zarobic przy tym znacznie wiecej niz przy 1 czesci? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Troche obawiam sie o Drivecluba 2, bo PR od premiery to nie byla jego mocna strona, choc teraz jest lepiej niz na poczatku. Coraz wiecej bardzo dobrych opinii, ale recenzje nie oddaja produktu, ktory mamy dzisiaj, a tym bardziej tego, ktory bedzie powiedzmy do 2-och miesiecy. Za ciaglym wsparciem jestem jak najbardziej, choc jak skoncza sie DLC z Season Passa to co dalej? Season Pass 2? To kolejna rzecz, ktora by im zepsula PR. Ciekaw jestem jaka jest sprzedaz na dzien dzisiejszy. Na taka jak z Gran Turismo nie ma co liczyc, ale jakby byly 2 banki to moznaby na sequel liczyc. A Driveclub 2 to dla mnie bylby zakup Day-1! Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 (edytowane) To wszystko można wydać w patchu, a grafikę to ja mam w d... obecna jest dla mnie wystarczająca. Byle by gameplay był na najwyższym poziomie. A czy im wyjdzie sequel lepiej niż część pierwsza, z tym też różnie może być. CoD4 też był super, mieli wszystko żeby kolejna część była jeszcze lepsza, co z tego wyszło wszyscy wiemy. Tak jak mówiłem, mi by pasował taki rozwój tej gry, Tobie nie musi, jak i wielu innym. @ Voytec Dla mnie kolejny Season Pass z nowymi lokacjami, autami, trasami by był jak najbardziej okej, za tą grę i ten gameplay, na prawdę chcę płacić. Edytowane 26 stycznia 2015 przez Wooyek Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 To wszystko można wydać w patchu, a grafikę to ja mam w d... obecna jest dla mnie wystarczająca. Byle by gameplay był na najwyższym poziomie. A czy im wyjdzie sequel lepiej niż część pierwsza, z tym też różnie może być. CoD4 też był super, mieli wszystko żeby kolejna część była jeszcze lepsza, co z tego wyszło wszyscy wiemy. Tak jak mówiłem, mi by pasował taki rozwój tej gry, Tobie nie musi, jak i wielu innym. @ Voytec Dla mnie kolejny Season Pass z nowymi lokacjami, autami, trasami by był jak najbardziej okej, za tą grę i ten gameplay, na prawdę chcę płacić. Jak najdłuższe wspieranie DC jest dla mnie jak najbardziej ok. Jeżeli zapowiedzą nowy Season Pass, w którym dadzą nowe lokacje i samochody to mnie mają w kieszeni. To najlepszy racer w jaki grałem od lat i cieszy mnie fakt, że kupiłem cyfrową wersje z SP. Evolution za tą grę należy się pełne wsparcie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi