Opublikowano 26 stycznia 201510 l Jeszcze bym widział w DriveClub taki WRC pack:-P model jazdy potrafią zrobić za(pipi)isty, do tego odcinki specjalne, rajdówki i jestem w niebie. :-P Odcinek specjalny w tym deszczu, chyba bym się obesrał na miętowo. Sony tylko musiało by wyłożyć kasę na licencję WRC. :-P Edytowane 26 stycznia 201510 l przez Wooyek
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Nie mogą za długo wspierać gry nowymi dodatkami, bo to będzie nieopłacalne. Z biegiem czasu zainteresowanie spada, więc też mniej osób kupuje DLC. No bo co, zapowiedzą drugi Season Pass, kupi go 10 tys osób i studio ma się z tego utrzymać przez najbliższe lata? Edytowane 26 stycznia 201510 l przez SzczurekPB
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Nie no, jakąś tam inną grę niech sobie klepią, ale w ramach wolnego czasu jakieś fajne DLC co jakiś czas. :-)
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Autor Co robię nie tak, że nie wpada mi trofeum za wygranie 5 wyzwań, po wysłaniu ich do przynajmniej jednej osoby? Wysłałem z 7 czy 8 wyzwań na drugie konto. Tam uzyskałem gorsze czasy, bądź mniejszą punktacje w driftach. Wyzwania się zakończyły, ale trofeum na moim koncie nie wpadło. O co chodzi? Ktoś wie?
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Ustaw wyzwanie na 30min o ile sie da na tyle chyba tak. Jak juz przejedziesz swoim 2 kontem te 5 wyzwan (kazde musi byc inne - inna fura i najlepiej inna trasa, sa 2-3, plus ich reversy, gdzie kolko zajmuje nie cala minute) to zaloguj sie na swoje glowne konto i czekaj jak skonczy sie czas wyzwan, mi tak wpadlo, kazda inna proba zaliczenia tego nie dawala zadnych rezultatow. Edytowane 26 stycznia 201510 l przez elvis004
Opublikowano 26 stycznia 201510 l wy serio wierzycie ze po tym season pass bedzie kolejny i gra bedzie wspierana latami? nie ma na to szans, juz przeciez rekrutuja do nastepnego projektu, ktory oczywiscie jest kolejnym racerem - pytanie tylko czy dc2,nowy motorstorm czy znowu nowe ip
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Mają już tyle zrobionych tras i aut, że marnotrawstwem by było to wyrzucić i robić jakieś nowe IP/Motorstorm. Dorobić drugie tyle (tym razem dać trasy miejskie), wrzucić to co już jest i mamy DriveClub 2 A w DC2 obowiązkowo dać Lazurowe Wybrzeże Edytowane 26 stycznia 201510 l przez SzczurekPB
Opublikowano 26 stycznia 201510 l W dniu 26.01.2015 o 22:13, SzczurekPB napisał(a): Mają już tyle zrobionych tras i aut, że marnotrawstwem by było to wyrzucić i robić jakieś nowe IP/Motorstorm. Czemu by nie ? zrobili by nowego MS w międzyczasie wyselekcjonowana ekipa dłubała by już wstępnie nad DC2 na podwalinach pierwszej części Edytowane 26 stycznia 201510 l przez Karas
Opublikowano 26 stycznia 201510 l Oni serio chcą obniżyć poziom w tej grze? Niech dadzą chociaz jakis wybór, a nie ze ogolnie obniza bo przeciez to jakis totalny absurd jestem cos kolo 110 gwiazdki i chyba wiecej niz 5 razy nie powtarzalem wyscigu
Opublikowano 26 stycznia 201510 l W dniu 26.01.2015 o 23:00, Krzysztof Tomczak napisał(a): Oni serio chcą obniżyć poziom w tej grze? Niech dadzą chociaz jakis wybór, a nie ze ogolnie obniza bo przeciez to jakis totalny absurd jestem cos kolo 110 gwiazdki i chyba wiecej niz 5 razy nie powtarzalem wyscigu Było już o tym na poprzedniej stronie , a konkretnie Ficuś wyjaśnił całe zamieszanie Edytowane 26 stycznia 201510 l przez Karas
Opublikowano 26 stycznia 201510 l W dniu 26.01.2015 o 23:02, Karas napisał(a): W dniu 26.01.2015 o 23:00, Krzysztof Tomczak napisał(a): Oni serio chcą obniżyć poziom w tej grze? Niech dadzą chociaz jakis wybór, a nie ze ogolnie obniza bo przeciez to jakis totalny absurd jestem cos kolo 110 gwiazdki i chyba wiecej niz 5 razy nie powtarzalem wyscigu Było już o tym na poprzedniej stronie , a konkretnie Ficuś wyjaśnił całe zamieszanie To dzieki za info, bo juz sie wystraszylem, dalbym plusa ale sie skonczyly
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Na nowe IP od EVO bym nie liczył. DriveClub to ich trzecia seria wyścigowa po WRC i Motorstormie. Chłopaki twardo się trzymają swoich produkcji klepiąc kolejne części. Także na bank jeszcze na tej generacji z dwie części DC zobaczymy. Osobiście wolał bym dalsze rozwijanie pierwowzoru ale wiadomo, że kasa z tego dużo mniejsza. Stawiam, że po SP wyjdą jeszcze płatne dodatki i tak prędko dwójki nie zobaczymy.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Gracie w to jeszcze? jest sens kupować teraz? będzie z kim walczyć o czasy przejazdów?
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Tylko jesli chcesz rywalizowac w drugiej edycji turnieju DC i lutowych wyzwaniach forumkowych. A po nich marcowych wyzwaniach. Kwietniowych. Majowych....... juz widzisz gdzie to zmierza?
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Rywalizacja w wyzwaniach napędza tą grę. Warto ją wyhaczyć, tym bardziej teraz za około stówkę. W miarę sprawny online i warunki pogodowe. Brać i grać!
Opublikowano 27 stycznia 201510 l W dniu 27.01.2015 o 14:53, Szejdj napisał(a): Gracie w to jeszcze? jest sens kupować teraz? będzie z kim walczyć o czasy przejazdów? Huehuehue, zajrzyj do rywalizacji forumkowej.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l W dniu 27.01.2015 o 14:53, Szejdj napisał(a): Gracie w to jeszcze? jest sens kupować teraz? będzie z kim walczyć o czasy przejazdów? Bierz!
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Ja zrobiłem to trofeum tak: - na podstawowym koncie zrobiłem słabiutki czas/drift i wysłałem wyzwanie na 2 konto - wylogowałem się, włączyłem grę na 2-gim koncie i odrobine poprawiłem to słabe wyzwanie -wylogowałem się, włączyłem grę na ponownie podstawowym koncie i spokojnie poprawiłem to wyzwanie. I tak z 5 różnymi wyzwaniami (no na wszelki wypadek dałem więcej). I wpadło. Aaaa, i przez pomyłkę dałem czas trwania 1 dzień zamiast 1h.
Opublikowano 27 stycznia 201510 l Tylko nowa czesc Motorstorma...piekna rajska wyspa jak w drugiej czesci i progres graficzny wystrczylby cos pieknego
Opublikowano 28 stycznia 201510 l Wszedłem rano do gry, pobrałem odblokowanie nowych (Apex i Sakura) tourów z SP, wchodze w nowy event z nowym autem a tam napis "kup i odblokuj w ps store" wchodze i dodatek zakupiony lecz dalej nie moge odblokowac pojazdu, ktos tez tak miał?
Opublikowano 28 stycznia 201510 l pewnie dopiero wrzucaja na serwery wszystko, sprobuj za pare godzin
Opublikowano 28 stycznia 201510 l No obys mial racje ;c Edit: Chociaz na tweeterze widziałem ze ktos z forumka (tak mi sie wydaje, to ty Exact?) pisał ze ma ten sam problem, przywrocenie licencji nie pomoglo, sciagam od nowa gre. Edytowane 28 stycznia 201510 l przez Redmitsu
Opublikowano 28 stycznia 201510 l W dniu 28.01.2015 o 07:23, Redmitsu napisał(a): Wszedłem rano do gry, pobrałem odblokowanie nowych (Apex i Sakura) tourów z SP, wchodze w nowy event z nowym autem a tam napis "kup i odblokuj w ps store" wchodze i dodatek zakupiony lecz dalej nie moge odblokowac pojazdu, ktos tez tak miał? Mam ten sam problem, nie pozostaje nic innego tylko czekać...