Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeszcze bym widział w DriveClub taki WRC pack:-P model jazdy potrafią zrobić za(pipi)isty, do tego odcinki specjalne, rajdówki i jestem w niebie. :-P Odcinek specjalny w tym deszczu, chyba bym się obesrał na miętowo. :banderas:

Sony tylko musiało by wyłożyć kasę na licencję WRC. :-P

Edytowane przez Wooyek
Opublikowano (edytowane)

Nie mogą za długo wspierać gry nowymi dodatkami, bo to będzie nieopłacalne. Z biegiem czasu zainteresowanie spada, więc też mniej osób kupuje DLC.

No bo co, zapowiedzą drugi Season Pass, kupi go 10 tys osób i studio ma się z tego utrzymać przez najbliższe lata?

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Co robię nie tak, że nie wpada mi trofeum za wygranie 5 wyzwań, po wysłaniu ich do przynajmniej jednej osoby? Wysłałem z 7 czy 8 wyzwań na drugie konto. Tam uzyskałem gorsze czasy, bądź mniejszą punktacje w driftach. Wyzwania się zakończyły, ale trofeum na moim koncie nie wpadło. O co chodzi? Ktoś wie?

Opublikowano (edytowane)

Ustaw wyzwanie na 30min o ile sie da na tyle chyba tak. Jak juz przejedziesz swoim 2 kontem te 5 wyzwan (kazde musi byc inne - inna fura i najlepiej inna trasa, sa 2-3, plus ich reversy, gdzie kolko zajmuje nie cala minute) to zaloguj sie na swoje glowne konto i czekaj jak skonczy sie czas wyzwan, mi tak wpadlo, kazda inna proba zaliczenia tego nie dawala zadnych rezultatow.

Edytowane przez elvis004
Opublikowano

wy serio wierzycie ze po tym season pass  bedzie kolejny i gra bedzie wspierana latami? nie ma na to szans, juz przeciez rekrutuja do nastepnego projektu, ktory oczywiscie jest kolejnym racerem - pytanie tylko czy dc2,nowy motorstorm czy znowu nowe ip

Opublikowano (edytowane)

Mają już tyle zrobionych tras i aut, że marnotrawstwem by było to wyrzucić i robić jakieś nowe IP/Motorstorm. Dorobić drugie tyle (tym razem dać trasy miejskie), wrzucić to co już jest i mamy DriveClub 2 ;)

A w DC2 obowiązkowo dać Lazurowe Wybrzeże :banderas:

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano (edytowane)

Mają już tyle zrobionych tras i aut, że marnotrawstwem by było to wyrzucić i robić jakieś nowe IP/Motorstorm.

Czemu by nie ? zrobili by nowego MS w międzyczasie wyselekcjonowana ekipa dłubała by już wstępnie nad DC2 na podwalinach pierwszej części ;)

Edytowane przez Karas
Opublikowano (edytowane)

Oni serio chcą obniżyć poziom w tej grze? Niech dadzą chociaz jakis wybór, a nie ze ogolnie obniza bo przeciez to jakis totalny absurd jestem cos kolo 110 gwiazdki i chyba wiecej niz 5 razy nie powtarzalem wyscigu :/

Było już o tym na poprzedniej stronie , a konkretnie Ficuś wyjaśnił całe zamieszanie :)

Edytowane przez Karas
Opublikowano

Oni serio chcą obniżyć poziom w tej grze? Niech dadzą chociaz jakis wybór, a nie ze ogolnie obniza bo przeciez to jakis totalny absurd jestem cos kolo 110 gwiazdki i chyba wiecej niz 5 razy nie powtarzalem wyscigu :/

Było już o tym na poprzedniej stronie , a konkretnie Ficuś wyjaśnił całe zamieszanie :)

To dzieki za info, bo juz sie wystraszylem, dalbym plusa ale sie skonczyly :cool:  :lapka:

Opublikowano

Na nowe IP od EVO bym nie liczył. DriveClub to ich trzecia seria wyścigowa po WRC i Motorstormie. Chłopaki twardo się trzymają swoich produkcji klepiąc kolejne części. Także na bank jeszcze na tej generacji z dwie części DC zobaczymy. Osobiście wolał bym dalsze rozwijanie pierwowzoru ale wiadomo, że kasa z tego dużo mniejsza. Stawiam, że po SP wyjdą jeszcze płatne dodatki i tak prędko dwójki nie zobaczymy.

Opublikowano

Ja zrobiłem to trofeum tak:

- na podstawowym koncie zrobiłem słabiutki czas/drift i wysłałem wyzwanie na 2 konto

- wylogowałem się, włączyłem grę na 2-gim koncie i odrobine poprawiłem to słabe wyzwanie

-wylogowałem się, włączyłem grę na ponownie podstawowym koncie i spokojnie poprawiłem to wyzwanie.

I tak z 5 różnymi wyzwaniami (no na wszelki wypadek dałem więcej). I wpadło.

Aaaa, i przez pomyłkę dałem czas trwania 1 dzień zamiast 1h.

Opublikowano

Wszedłem rano do gry, pobrałem odblokowanie nowych (Apex i Sakura) tourów z SP, wchodze w nowy event z nowym autem a tam napis "kup i odblokuj w ps store" wchodze i dodatek zakupiony lecz dalej nie moge odblokowac pojazdu, ktos tez tak miał? 

Opublikowano (edytowane)

No obys mial racje ;c

Edit: Chociaz na tweeterze widziałem ze ktos z forumka (tak mi sie wydaje, to ty Exact?) pisał ze ma ten sam problem, przywrocenie licencji nie pomoglo, sciagam od nowa gre.

Edytowane przez Redmitsu
Opublikowano

Wszedłem rano do gry, pobrałem odblokowanie nowych (Apex i Sakura) tourów z SP, wchodze w nowy event z nowym autem a tam napis "kup i odblokuj w ps store" wchodze i dodatek zakupiony lecz dalej nie moge odblokowac pojazdu, ktos tez tak miał? 

Mam ten sam problem, nie pozostaje nic innego tylko czekać...