Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale w drugim jest tylko do pobrania te nowe auto darmowe, ktore tez mi sie pobralo bez problemu. 

Natomiast pobierajac dodatek jest tam wyraznie napisane ze on zawiera 5 aut, no to jak mam juz to zakupione to jak mam pobrac nowe auta? ;p

Opublikowano

rushy wlasnie na twicie napisal by nie panikowac, po prostu jeszcze auta nie sa w sieci bo update sklepiku sie jeszcze dzisiaj nie zakonczyl

SVnmECj.png

• Plusik 1
Opublikowano

u nas był mały problemik przy transferze Rezoka do nas, wysłałem mu inv on przyjął i go nie dodało

dopiero on wysłał zapytanie o dołączenie, ja odebrałem i było ok

upewnij sie w swoim profilu czy na pewno jesteś w klubie

Opublikowano

Jestem, jestem w klubie. Dostalem powiadomienie z gry na PS4, przenioslo mnie do DC, zaakceptowalem zaproszenie i dupa. W glownym meny mam swoj profil i profil swojego klubu, natomiast to czego nie mam to trofeum!

Opublikowano (edytowane)

jeszcze nie pobiera aut, przed chwilą sprawdzałem, pobrałem najpierw wszystkie nowe rzeczy z ps store mam SP, a w garażu przenosi do ps store ale już zakupione

policzyłem z ciekawości, z dzisiejszymi jest 74 auta

Edytowane przez Fanek
Opublikowano

Jest kilka darmowych dodatków jak pierwsze DLC i kilka aut w ramach zadość uczynienia za niedziałające serwery i challenges. Kolejne są już płatne i w pakiecie season pass. Naprawdę warto zainwestować w passa. 

Opublikowano

Co z kara za kolizje i otarcia ? Odniesli sie jakos do tego, maja zamiar cos w tej kwestii zrobic ?