Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 610,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Czy dobrze zrozumiałem, że teraz pobocze będzie nas mniej wyhamowywać, to akurat nie najlepsza zmiana.

Opublikowano

nie mniej, a bardziej stopniowo, do tego znowu barierki beda zwalniac

Opublikowano

Czy dobrze zrozumiałem, że teraz pobocze będzie nas mniej wyhamowywać, to akurat nie najlepsza zmiana.

tak dokładnie, wiadomo kiedy to wychodzi?

wybaczcie jeśli było gdzieś podane troche zalatany jestem

edit: 24marca, jestem ślepy

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

i naucz sie angielskiego - patch wychodzi w nastepnym tygodniu, 25 marca dlc z season pass w rejonach eu ;)

Opublikowano

Panowie na szybko ,bo temat ma tyle stron,czy idzie wyłączyć kontrole trakcji w autach ?? Bo ślepy jestem albo nie ma ;)

Opublikowano

to jest arcade przeciez i jak w kazdym arcade trakcje czy abs czy inne bajery sa po prostu niedostepne

Opublikowano

super ale po cichu liczylem, ze jednak ten trailer z lambo byl z photo mode 

Opublikowano

to jest przeciez buggy z motorstroma :D ciekawe czy przypadkiem jpn ps blog nie ujawnil auta z przyszlych dlc :D

Opublikowano

CANi9B2VIAAyfWO.jpg

zazdroszcze tym co maja dobre kina domowe jak sobie zrobia wlasny seeting, przeciez te silniki juz obecnie nie mialy sobie rownych, co dopiero teraz

Opublikowano

Dobra. Na sucho jeden przejazd i replay. Jest super ale dupy nie urwalo. Wciaz niedoscigniona w tym temacie seria GT.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

Otarcia o bande, dzowny i inne takie naprawili tak jak pisali? Sa za to odpowiednie "kary" ?