Opublikowano 12 marca 201510 l Czy dobrze zrozumiałem, że teraz pobocze będzie nas mniej wyhamowywać, to akurat nie najlepsza zmiana.
Opublikowano 12 marca 201510 l Czy dobrze zrozumiałem, że teraz pobocze będzie nas mniej wyhamowywać, to akurat nie najlepsza zmiana. tak dokładnie, wiadomo kiedy to wychodzi? wybaczcie jeśli było gdzieś podane troche zalatany jestem edit: 24marca, jestem ślepy Edytowane 12 marca 201510 l przez Fanek
Opublikowano 12 marca 201510 l i naucz sie angielskiego - patch wychodzi w nastepnym tygodniu, 25 marca dlc z season pass w rejonach eu
Opublikowano 12 marca 201510 l Panowie na szybko ,bo temat ma tyle stron,czy idzie wyłączyć kontrole trakcji w autach ?? Bo ślepy jestem albo nie ma
Opublikowano 12 marca 201510 l to jest arcade przeciez i jak w kazdym arcade trakcje czy abs czy inne bajery sa po prostu niedostepne
Opublikowano 13 marca 201510 l super ale po cichu liczylem, ze jednak ten trailer z lambo byl z photo mode
Opublikowano 16 marca 201510 l to jest przeciez buggy z motorstroma ciekawe czy przypadkiem jpn ps blog nie ujawnil auta z przyszlych dlc
Opublikowano 16 marca 201510 l zazdroszcze tym co maja dobre kina domowe jak sobie zrobia wlasny seeting, przeciez te silniki juz obecnie nie mialy sobie rownych, co dopiero teraz
Opublikowano 16 marca 201510 l Dobra. Na sucho jeden przejazd i replay. Jest super ale dupy nie urwalo. Wciaz niedoscigniona w tym temacie seria GT. Edytowane 16 marca 201510 l przez KoBik
Opublikowano 16 marca 201510 l Otarcia o bande, dzowny i inne takie naprawili tak jak pisali? Sa za to odpowiednie "kary" ?