Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja rada na Venoma , zreszta to moja rada na wszsytkie trasy. Nie jedz "poslizgiem" lepiej zwolnic i nie stracic przyczepnosci w zakrecie niz wjechac szybko i potem probowac utrzymac sie na torze. Czasami wolniej znaczy szybciej

Opublikowano

Moja rada na Venoma , zreszta to moja rada na wszsytkie trasy. Nie jedz "poslizgiem" lepiej zwolnic i nie stracic przyczepnosci w zakrecie niz wjechac szybko i potem probowac utrzymac sie na torze. Czasami wolniej znaczy szybciej

Tylko jak zwolnić skoro ten duch z 1 czasem nie jedzie, tylko lata... Czego bym nie robił to i tak jedzie tak, że wącham spaliny i udało mi się zejść maksymalnie do 1.17 z setnymi... masakra jakaś a jak widzę na yt jak koleś robi nieco ponad 1:14 to po prostu nie dowierzam. Jeździłem już wieloma autami ale Venoma prowadzi się fatalnie.

Opublikowano

sluchaj kolegow wyzej. wszystkich aut w tej grze idzie sie nauczyc. ja tez tego nie ogarnialem ale teraz juz nie mam wiekszych problemow, ale poswiecam tej grze duzo czasu. zapodaj nazwe eventu, bo az jestem ciekawy i sobie przejade :)

Opublikowano

Hej, od niedawna gram w Drivecluba i nie rozumiem pewnej rzeczy - dlaczego pula samochodów w multiplayerze (np. klasa wyczynowa) 

jest znacznie mniejsza od tego co mam odblokowane w garażu? Mam już 20lvl, sporo odblokowanych aut, którymi ani razu nie miałem 
okazji jeździć w multi bo gra ogranicza wybór do 10 aut z danej klasy. Trochę to dziwne moim zdaniem. 
Opublikowano

sluchaj kolegow wyzej. wszystkich aut w tej grze idzie sie nauczyc. ja tez tego nie ogarnialem ale teraz juz nie mam wiekszych problemow, ale poswiecam tej grze duzo czasu. zapodaj nazwe eventu, bo az jestem ciekawy i sobie przejade :)

Probowales? :>

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Hej, od niedawna gram w Drivecluba i nie rozumiem pewnej rzeczy - dlaczego pula samochodów w multiplayerze (np. klasa wyczynowa) 

jest znacznie mniejsza od tego co mam odblokowane w garażu? Mam już 20lvl, sporo odblokowanych aut, którymi ani razu nie miałem 
okazji jeździć w multi bo gra ogranicza wybór do 10 aut z danej klasy. Trochę to dziwne moim zdaniem. 

To jest jedna z wielu głupot trybu multiplayer, na czele z narzuconymi eventami.

Opublikowano

Probowales? :>

tak i nie tylko ja :D Welna wykrecil bodajze 1:13,8XX, ja mam narazie 1:15,4XX wiec da sie tylko trzeba zwalniac a nie zapieprac na zlamanie karku bo i tak sie da, ale w ten sposob duzo czasu sie najczesciej traci. unikaj poslizgu opon i dymu a dasz rade.

Opublikowano

Z racji tego, ze sie nie znam mam jeszcze jedno glupie pytanie :) czy kupujac Season Passa do DC wykupuje tez wszystkie platne auta czy tylko dlc w postaci zawodow, mapy itp a do aut jest oddzielna "przepustka samochodowa"? / nie bijcie.

Opublikowano

Mam wrażenie że oni trzymają tego Veyrona na sam sam koniec. Będzie moc. Taki szach mat w ostatnim DLC. A póki co wrzucają jakieś mało ekscytujące autka i unikają Japończyków. Więc wierzę że w ostatnim DLC dostaniemy same wisienki.  ^_^

Opublikowano

Dzisiaj odpaliłem pierwszy raz Venom Lap i przy czwartym okrążeniu miałem prawie złoto. Kilkanaście minut później wpadły trzy gwiazdki :D Jeszcze ostatnie zawody i Tour będzie wymaksowany.

Opublikowano

Ostatnie zawody za pierwszym razem wygrane, Tour 225/225 gwiazdek :) W zasadzie wszystkie wyścigi łatwe, przy kilku spędziłem tylko więcej czasu.

Możliwe, że kiedyś wezmę SP, ale na chwilę obecną jeszcze nie. Bardziej jak już wyjdą wszystkie dodatki.