Opublikowano 27 kwietnia 20159 l jak gra Ci sie podoba bierz śmiało już teraz, jest w tej chwili chyba już z 10 dodatkowych tour, będziesz miał co robić spokojnie przez miesiąc do Witchera no i pewnie z jakieś 50 aut przybywa
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Ja mam w co grać spokojnie do końca roku, a Ty mi tu z majem wyskakujesz Do zaliczenia mam te trzy darmowe toury jeszcze, a to zajmie chwilę. Jak będzie jakaś promocja na SP to chętnie wezmę.
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Na to też długo czekałem. Jego zapowiedź była chyba nawet na plakatach promujących Dodatki DLC jeszcze długo przed premierą gry.
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l do wbijania exp nadal najlepszy sposób indie, 1 kółko, legend, RUF - czy macie coś lepszego? po BB w końcu siadam do DC i dobije ten 50lvl do platyny
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Najszybciej leci chyba na drifcie. Przydałyby się jakieś nowe trasy/lokacje. Jak myślicie po zakończeniu Season Passa Evo będzie wspierać grę dalej, czy oleją ciepłym moczem?
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Nowe auta i eventy już są, ponadto dostaliśy jeden samochdów w gratisie o którym nic nie było mowy. Mowa samochodzie w klasie hiper na silnik elektryczny - Rinock czy jakoś tak dziwnie.
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Gra ciągle się rozwija, a mówili że Evolution ma tyle problemów. Zdecydowanie najlepsze wyścgi na rynku, jestem zaskoczony, że co jakiś czas jest tu coś nowego.
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Wczoraj pierwszy raz odpaliłem wyzwania no i oczywiście ambicja daje się we znaki, bo człowiek momentalnie powtarza eventy Zacząłem też Ignition i wydaje mi się, że jest tu wyższy poziom trudności jeżeli chodzi o wymasterowanie w porównaniu do zwykłego Tour.
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Jedne sa trudniejsze drugie łatwiejsze róźnie to bywa. Jednak zdobywanie gwiazdek wciaga tak ze jeszcze nie grałem w multi prawie nic a i wyzwania klubowe i indywidualne sa na drugim miejscu.
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Dodatek Turbochardged się nie aktywuje tak jak kiedyś chyba Sakura ...
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Czy dodatkowe malowania aut zdobywa się zdobywając wszystkie gwiazdki w trybach tour DLC ? Jeśli tak to za gwiazdkowe wymasowanie którego dodatku otrzymam nowe malowania ?
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l W dniu 29.04.2015 o 09:02, wet_willy napisał(a): Dodatek Turbochardged się nie aktywuje tak jak kiedyś chyba Sakura ... Może nie jest dostępny jeszcze na serwerze nikt nie może jeszcze odpalic tego tour,choć zakupić już można. LaFerrari wymiata w ostatnim evencie w Evolution ;-) Edytowane 29 kwietnia 20159 l przez zawiszakapy
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Ta kampania Startline - jest za(pipi)ista, od tego każdy powinien zacząć, pokazuje cały potencjał Driveclub
Opublikowano 1 maja 20159 l Wypadlem troche z tematu, ale... Ferrari LaFerrari jest dla posiadaczy SP platne?!
Opublikowano 1 maja 20159 l NIe , trzeba wymaksowac producenta Ferrari i wtedy wpada (Dla kazdego) lub kupic na skroty za 15 złociszy
Opublikowano 1 maja 20159 l A ja dzisiaj odpaliłem event Ferrari w Photo Finish i się zdziwiłem gdy miałem do wyboru wszystkie auta ze stajni z F40 na czele. Czy jeszcze w którychś wyścigach da się pośmigać jakimiś autami z SP?
Opublikowano 2 maja 20159 l Chce kupić PS4 wraz z 3 grami w zestawie (ten najbardziej popularny z DC, Las of Us i LBP3). Do tego PlayStation Plus na 12 miesięcy i dwie zdrapki PS Network za 100 zł. Odrazu kupuję Season Pack do DriveClub i tu pojawia się pytanie. Jak zdązyłem się rozeznać, SP pozwala na dostęp do tych wszystkich DLC itp itd "Przepustka jest aktywna w okresie od listopada 2014 do lipca 2015" - mam przez to rozumieć, że będę miał dostęp do wszystkich dodatków jakie pojawiły się w tym okresie (włącznie z tymi które pojawią się do lipca). Po tym okresie naturalnie będę miał dostęp do tych wszystkich rzeczy, czy przepadają?
Opublikowano 2 maja 20159 l Nie nic nie przepada, Chodzi oto że masz czas wykupić season pass w tej cenie do lipca, a co potem będzie to nie wiadomo bo np. mogą to rozbić na pojedyncze dodatki po 25 zł albo mogą obniżyć cenę całego Season Pass. Ale jak do lipca kupisz SP to w każdej chwili będziesz mógł ściągnąć na dysk wszystko co wyszło do tej gry. Nawet w grudniu 2015.
Opublikowano 2 maja 20159 l Rozbite na pojedyncze dodatki są juz teraz. Można wszystko od dawna osobno pojedynczo kupować
Opublikowano 2 maja 20159 l Tak tylko osobno wychodzi drożej, jeszcze dwa dodatki zostały więc jakby nie było na prawdę warto dodać Season Pass do całości.