Fanek 669 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 jak gra Ci sie podoba bierz śmiało już teraz, jest w tej chwili chyba już z 10 dodatkowych tour, będziesz miał co robić spokojnie przez miesiąc do Witchera no i pewnie z jakieś 50 aut przybywa Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Opublikowano 27 kwietnia 2015 Ja mam w co grać spokojnie do końca roku, a Ty mi tu z majem wyskakujesz Do zaliczenia mam te trzy darmowe toury jeszcze, a to zajmie chwilę. Jak będzie jakaś promocja na SP to chętnie wezmę. Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Na to też długo czekałem. Jego zapowiedź była chyba nawet na plakatach promujących Dodatki DLC jeszcze długo przed premierą gry. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 do wbijania exp nadal najlepszy sposób indie, 1 kółko, legend, RUF - czy macie coś lepszego? po BB w końcu siadam do DC i dobije ten 50lvl do platyny Cytuj
Gość koosa Opublikowano 28 kwietnia 2015 Opublikowano 28 kwietnia 2015 Najszybciej leci chyba na drifcie. Przydałyby się jakieś nowe trasy/lokacje. Jak myślicie po zakończeniu Season Passa Evo będzie wspierać grę dalej, czy oleją ciepłym moczem? Cytuj
Gość kufir Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Nowe auta i eventy już są, ponadto dostaliśy jeden samochdów w gratisie o którym nic nie było mowy. Mowa samochodzie w klasie hiper na silnik elektryczny - Rinock czy jakoś tak dziwnie. Cytuj
Kosmos 2 752 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Gra ciągle się rozwija, a mówili że Evolution ma tyle problemów. Zdecydowanie najlepsze wyścgi na rynku, jestem zaskoczony, że co jakiś czas jest tu coś nowego. Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Wczoraj pierwszy raz odpaliłem wyzwania no i oczywiście ambicja daje się we znaki, bo człowiek momentalnie powtarza eventy Zacząłem też Ignition i wydaje mi się, że jest tu wyższy poziom trudności jeżeli chodzi o wymasterowanie w porównaniu do zwykłego Tour. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Jedne sa trudniejsze drugie łatwiejsze róźnie to bywa. Jednak zdobywanie gwiazdek wciaga tak ze jeszcze nie grałem w multi prawie nic a i wyzwania klubowe i indywidualne sa na drugim miejscu. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Dodatek Turbochardged się nie aktywuje tak jak kiedyś chyba Sakura ... Cytuj
Gość kufir Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Czy dodatkowe malowania aut zdobywa się zdobywając wszystkie gwiazdki w trybach tour DLC ? Jeśli tak to za gwiazdkowe wymasowanie którego dodatku otrzymam nowe malowania ? Cytuj
zawiszakapy 2 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 (edytowane) Dodatek Turbochardged się nie aktywuje tak jak kiedyś chyba Sakura ... Może nie jest dostępny jeszcze na serwerze nikt nie może jeszcze odpalic tego tour,choć zakupić już można. LaFerrari wymiata w ostatnim evencie w Evolution ;-) Edytowane 29 kwietnia 2015 przez zawiszakapy Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Ta kampania Startline - jest za(pipi)ista, od tego każdy powinien zacząć, pokazuje cały potencjał Driveclub Cytuj
Gość kufir Opublikowano 30 kwietnia 2015 Opublikowano 30 kwietnia 2015 Fajne te nowe auta... Golt GTI Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 Wypadlem troche z tematu, ale... Ferrari LaFerrari jest dla posiadaczy SP platne?! Cytuj
Welna 1 094 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 NIe , trzeba wymaksowac producenta Ferrari i wtedy wpada (Dla kazdego) lub kupic na skroty za 15 złociszy 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 nie, trzeba tylko wbić pasek z Ferrari Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 A ja dzisiaj odpaliłem event Ferrari w Photo Finish i się zdziwiłem gdy miałem do wyboru wszystkie auta ze stajni z F40 na czele. Czy jeszcze w którychś wyścigach da się pośmigać jakimiś autami z SP? Cytuj
snejkiPL 8 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Chce kupić PS4 wraz z 3 grami w zestawie (ten najbardziej popularny z DC, Las of Us i LBP3). Do tego PlayStation Plus na 12 miesięcy i dwie zdrapki PS Network za 100 zł. Odrazu kupuję Season Pack do DriveClub i tu pojawia się pytanie. Jak zdązyłem się rozeznać, SP pozwala na dostęp do tych wszystkich DLC itp itd "Przepustka jest aktywna w okresie od listopada 2014 do lipca 2015" - mam przez to rozumieć, że będę miał dostęp do wszystkich dodatków jakie pojawiły się w tym okresie (włącznie z tymi które pojawią się do lipca). Po tym okresie naturalnie będę miał dostęp do tych wszystkich rzeczy, czy przepadają? Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Nie nic nie przepada, Chodzi oto że masz czas wykupić season pass w tej cenie do lipca, a co potem będzie to nie wiadomo bo np. mogą to rozbić na pojedyncze dodatki po 25 zł albo mogą obniżyć cenę całego Season Pass. Ale jak do lipca kupisz SP to w każdej chwili będziesz mógł ściągnąć na dysk wszystko co wyszło do tej gry. Nawet w grudniu 2015. 1 Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Rozbite na pojedyncze dodatki są juz teraz. Można wszystko od dawna osobno pojedynczo kupować Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Tak tylko osobno wychodzi drożej, jeszcze dwa dodatki zostały więc jakby nie było na prawdę warto dodać Season Pass do całości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi