Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak gra Ci sie podoba bierz śmiało już teraz, jest w tej chwili chyba już z 10 dodatkowych tour, będziesz miał co robić spokojnie przez miesiąc do Witchera

no i pewnie z jakieś 50 aut przybywa

Opublikowano

Ja mam w co grać spokojnie do końca roku, a Ty mi tu z majem wyskakujesz :D

Do zaliczenia mam te trzy darmowe toury jeszcze, a to zajmie chwilę. Jak będzie jakaś promocja na SP to chętnie wezmę.

Opublikowano

do wbijania exp nadal najlepszy sposób indie, 1 kółko, legend, RUF - czy macie coś lepszego?

po BB w końcu siadam do DC i dobije ten 50lvl do platyny

Opublikowano

Najszybciej leci chyba na drifcie.

Przydałyby się jakieś nowe trasy/lokacje. Jak myślicie po zakończeniu Season Passa Evo będzie wspierać grę dalej, czy oleją ciepłym moczem?

Opublikowano

Nowe auta i eventy już są, ponadto dostaliśy jeden samochdów w gratisie o którym nic nie było mowy.

Mowa samochodzie w klasie hiper na silnik elektryczny  - Rinock czy jakoś tak dziwnie.

Opublikowano

Wczoraj pierwszy raz odpaliłem wyzwania no i oczywiście ambicja daje się we znaki, bo człowiek momentalnie powtarza eventy :D

Zacząłem też Ignition i wydaje mi się, że jest tu wyższy poziom trudności jeżeli chodzi o wymasterowanie w porównaniu do zwykłego Tour.

Opublikowano

Jedne sa trudniejsze drugie łatwiejsze róźnie to bywa. Jednak zdobywanie gwiazdek wciaga tak ze jeszcze nie grałem w multi prawie nic a i wyzwania klubowe i indywidualne sa na drugim miejscu.

Opublikowano

Czy dodatkowe malowania aut zdobywa się zdobywając wszystkie gwiazdki w trybach tour DLC ?

Jeśli tak to za gwiazdkowe wymasowanie którego dodatku otrzymam nowe malowania ?

Opublikowano (edytowane)

Dodatek Turbochardged się nie aktywuje tak jak kiedyś chyba Sakura ...

Może nie jest dostępny jeszcze na serwerze nikt nie może jeszcze odpalic tego tour,choć zakupić już można. LaFerrari wymiata w ostatnim evencie w Evolution ;-)

Edytowane przez zawiszakapy
Opublikowano

A ja dzisiaj odpaliłem event Ferrari w Photo Finish i się zdziwiłem gdy miałem do wyboru wszystkie auta ze stajni z F40 na czele.

Czy jeszcze w którychś wyścigach da się pośmigać jakimiś autami z SP?

Opublikowano

Chce kupić PS4 wraz z 3 grami w zestawie (ten najbardziej popularny z DC, Las of Us i LBP3). Do tego PlayStation Plus na 12 miesięcy i dwie zdrapki PS Network za 100 zł. Odrazu kupuję Season Pack do DriveClub i tu pojawia się pytanie. Jak zdązyłem się rozeznać, SP pozwala na dostęp do tych wszystkich DLC itp itd

"Przepustka jest aktywna w okresie od listopada 2014 do lipca 2015" - mam przez to rozumieć, że będę miał dostęp do wszystkich dodatków jakie pojawiły się w tym okresie (włącznie z tymi które pojawią się do lipca). Po tym okresie naturalnie będę miał dostęp do tych wszystkich rzeczy, czy przepadają?

Opublikowano

Nie nic nie przepada, Chodzi oto że masz czas wykupić season pass w tej cenie do lipca, a co potem będzie to nie wiadomo bo np. mogą to rozbić na pojedyncze dodatki po 25 zł albo mogą obniżyć cenę całego Season Pass. Ale jak do lipca kupisz SP to w każdej chwili będziesz mógł ściągnąć na dysk wszystko co wyszło do tej gry. Nawet w grudniu 2015. 

• Plusik 1