SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 Sprawdziłem, to pierwsze malowanie z tematu "Ulica". 1 Cytuj
Gość kufir Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 To czemu ja go nie mam ??? Malowania mozną "przymierzyć" wszystkie bez względu na to który sie ma poziom. Może to jakieś malowanie za zrobienie gwiazdek z jakiegoś Tour ??? Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 z prywatnym lobby jest cisza od chyba 2mscy, to już powinno być dawno gotowe może znowu problemy z łaczeniem jak na początku było wczoraj w ogóle z serwerów DC wyrzucało, nie ogarna tego nigdy raczej Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 To czemu ja go nie mam ??? Malowania mozną "przymierzyć" wszystkie bez względu na to który sie ma poziom. Może to jakieś malowanie za zrobienie gwiazdek z jakiegoś Tour ??? Musisz mieć, bo na swoim drugim koncie z 1 lvl mam to odblokowane. Zmień sobie barwy, przymierz do tego samego auta i zobaczysz, że jest identyczne. Cytuj
Daffy 10 630 Opublikowano 6 maja 2015 Opublikowano 6 maja 2015 ja ostatnio z serwerami w ogole nie mam problemow ale granie z znajomymi na zasadzie robimy lobby i dolaczamy do wyscigu to morderstwo - albo kogos wywali, albo rozlaczy, albo w nieskonczonosc bedzie synchronizowac z poczekalnia - kryminal tyle czasu po premierze Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 100 % Driveclub'a W sam czas przed Wieśkiem albo Carsami, sam jeszcze nie wiem co wybiorę. Chyba Wieśka bo przygoda czeka. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 7 maja 2015 Opublikowano 7 maja 2015 Graty ja mam 314/315 na razie z podstawki i tych 2 dlc. Brakujaca gwiazdka najprawdopodobniej wpadnie jutro. Wtedy czas zakupic SP. Co do CARS to niestety ale kupie jak juz dorobie sie kierownicy do PS4 na padzie jednak duzo funu uleci. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 (edytowane) Co do malowania... faktycznie jest tak gdzie piszecie ale dałbym sobie głowę uciąć że wcześniej nie było... W trybie tour zdobywanie gwiazdek daje NIESAMOWITĄ frajdę, obecnie jest do zdobycia 634 gwiazki (chyba) ileż to jest grania... Zdobyłem dopiero 535 a spędziłem z grą trochę czasu. Coś pięknego, wspaniale wydłuża chęć obcowania z singlem do tego dochodząwyzwania klubowe i indywidualne ... a przecież najpiekniejsze w tej grze to multiplayer, którego nawet nie liznąłem Dziwna rzecz dzieje się z moim Drive Clubem po ostatnim paczu. Po kilku wyścigach mam opóźnienie w dzwięku dość znaczne. jak wyłącze / włącze TV dzwięk na 15-20 minut wraca dobry później znowu to samo. Przy czym dzieje się tak tylko z DC. Też tak macie ? Edytowane 8 maja 2015 przez kufir Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Kufir w wersji podstawowej jest 225 gwiazdek do zdobycia. Po wykupieniu DLC i ściągnięciu wszystkich wyscigow ilosc ta wzrasta do 725 plus gwiazdki z nowych tour witamy w Driveclub to da jakies 800. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 Mozliwe ale gwiazdki z Witamy w Drive Club nie sumują się z tymi gwiazdkami z innych tour Cytuj
darkos 4 339 Opublikowano 8 maja 2015 Opublikowano 8 maja 2015 To prawda. U mnie jedyny feler jaki sie pojawil ale po jakims czasie znikł to byl brak dźwięku silnika tuż przed rozpoczeciem wyscigu ale jak tylko wyscig ruszał to dzwiek powracal. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 (edytowane) Największa frajda z gry ------> Kokpit, manual, wyłączona trasa, wyłączony obrotomierz cyfrowy. Takie ustawienia w tej grze mnie (i kilku innym graczom) sprawia najwieksza frajde. Jest niesamowity klimat, ktorego nie uzyskamy w innych widokach i ustawieniach. Oczywiscie jest trudniej, ciezej wykrecic dobre czasy przez co kampania jest trudniejsza do zaliczenia nie mowiac o wyzwaniach czy internetowych zmaganiach. Ale mnie to odpowiada, a dziele sie ta informacja bo moze ktos tez sprobuje i ... nie bedzie chcial wracac do innych ustawien z rodem Need For Speed. Przy takich ustawieniach ten GENIALNY racer arcadowy nabiera troszke innego smaczku i pozbywa sie kilku namiastek z rodziny arcade a dodaje smaczki symulacji. Co w polaczeniu z masą fajnych marek i z modelem jazdy trafia IDEALNIE w moje oczekiwania i gusta. Edytowane 12 maja 2015 przez kufir Cytuj
Gość kufir Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 (edytowane) W CAARSACH jest za mało aut które mnie interesują (nie lubie kajaków na kolkach), praktycznie nie ma ich wcale, raptem kilka interesujących marek na krzyż. Lubie jak gra ma przepiękną grafikę w caarsie szału nie ma a i nie lubie męczyć się z setkami ustawienien i sprawdzac na czym mi sie gra najlepiej bo to strasznie czasochlonne. A i nie mam kierownicy na ktorej jest pewnie olbrzymia frajda z gry. Po prostu to nie jest gra dla mnie. Edytowane 12 maja 2015 przez kufir Cytuj
Gość kufir Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Zmieniając lekko temat. Jakieś przeciezki o DLC majowym? Już powinno coś być słychać a tu cisza... Mam nadzieje że to cisza przed japońskimi samochodami Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Największa frajda z gry ------> Kokpit, manual, wyłączona trasa, wyłączony obrotomierz cyfrowy. Takie ustawienia w tej grze mnie (i kilku innym graczom) sprawia najwieksza frajde. Jest niesamowity klimat, ktorego nie uzyskamy w innych widokach i ustawieniach. Oczywiscie jest trudniej, ciezej wykrecic dobre czasy przez co kampania jest trudniejsza do zaliczenia nie mowiac o wyzwaniach czy internetowych zmaganiach. Ale mnie to odpowiada, a dziele sie ta informacja bo moze ktos tez sprobuje i ... nie bedzie chcial wracac do innych ustawien z rodem Need For Speed. Przy takich ustawieniach ten GENIALNY racer arcadowy nabiera troszke innego smaczku i pozbywa sie kilku namiastek z rodziny arcade a dodaje smaczki symulacji. Co w polaczeniu z masą fajnych marek i z modelem jazdy trafia IDEALNIE w moje oczekiwania i gusta. I to wszystko na padzie? Mega frajda ! Tak jak Ktos napisal. Kup Cars'y, kiere i wtedy daj znac jaka frajde daje to wszystko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Gość kufir Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 Niektórzy potrafią czerpać frajde z jazdy Mercedesem inni ktorzy moga sobie pozwolic na taki luskus potrzebuja Leksusa. ja zaliczam sie do tych pierwszych. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 12 maja 2015 Opublikowano 12 maja 2015 (edytowane) Ja tylko napisze od siebie, ze Carsy robia na zywo znacznie wieksze wrazenie niz na filmikach. Gra pomimo ze jest symulacja jest bardzo dynamiczna, samochody wygladaja swietnie, plynnosc, zmienne warunki pogodowe, fizyka i trasy - wszytsko wydaje sie kompletne. Nie musisz tez grzebac w ustawieniach, bo na standardowych jezdzi sie dobrze. Edytowane 12 maja 2015 przez easye Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Odnośnie Mercedesa to takie coś dzisiaj mi się udało wyczarować Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Haha, ogien Nie wiem jak Wam ale mi swietnie sie jezdzi tym mietkiem SLS AMG Black Series i jaki to ma ladny tyl ! Te wydechy... Ehh. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Gość kufir Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Mnie nigdy nie "udaje się" tak wylatywać w kosmos, ale może to i lepiej Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 W FH2 to dopiero mozna bylo wyleciec w kosmos :S Pamietam jak kumplowi dalem pojezdzic troche. Rozpedzil sie konkretnie, wjechal w taki niby tunel i wylecial z niego robiac salta i sruby w powietrzu przy predkosci ok 200/h, lecial tak chyba ze 100 metrow i spadl akurat przodem do drogi i jechal dalej tak nawiazujac do realistycznosci Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
marcinwks 1 002 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 Wczoraj, po blisko 4 miesiącach powróciłem do Driveclub. Przez ten czas dochodziły mnie słuchy, że jakieś patche, że jakieś nowości, ale...czy mi się tylko wydaje czy jest...dużo łatwiej? Wreszcie mogę jechać jak w Gran Turismo. Ciach wjeżdżam w przeciwnika i do przodu, hahaha. Aktualnie kończę DLC Photo-finish i z tego co widzę dodali kolejne darmowe DLC Staring line? Co by nie gadać to wsparcie tej gry jest kapitalne, tak samo jak kapitalne są zawody w tym nowym, darmowym dodatku. Ukończyłem 1 zawody, jadąc - najbardziej przeze mnie nie lubianym chyba w tej grze - Mercedesem AMG (nie potrafię nad nim panować) i po 2 czy 3 kółku zaczął padać śnieg/deszcz. Świetny bajer. Coś czuję, że jak skończę oba DLC to chyba zakupię Sakurę, bo jest w dobrej cenie, 8 zł. Doskonała jest ta gra. Do tej pory moimi ulubionymi ścigałkami były Gran Turismo - seria oraz Test Drive Unlimited. Teraz palmę pierwszeństwa, powierzyłbym chyba DC. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 (edytowane) Jest łatwiej niż było to fakt zmniejszono kary za otarcia o bandy oraz za zjazdy na pobocze. Samochody mniej zwalniają, gra stałą się łatwiejsza mniej frustrująca, a jednocześnie ciągle cięzko jest wykrecic dobry czas. Produkt zachęca do grania grania i jeszcze raz grania. Edytowane 13 maja 2015 przez kufir Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi