Opublikowano 6 czerwca 20159 l Nie przeszkadza wam, że więcej gry jest w season passie niż na płycie?
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Nie, bo dzięki DLC do gry można wracać. Jest motywacja do grania. A po ostatnim dodatku to będzie ostateczny koniec Chociaż teraz mniej gram w DC czekając na G29, mam nadzieje dokończyć już resztę na kierownicy.
Opublikowano 7 czerwca 20159 l Autor Ostatni patch do gry zajmuje ponad 10GB? Jaja jakieś? Co oni, grę na nowo przepisali?
Opublikowano 7 czerwca 20159 l ostatnia aktualizacje dziwnie sciaga, pokazuje ze do calosci dociaga. calosc wazy okolo 10,5GB
Opublikowano 7 czerwca 20159 l ostatni patch to 100mb od poczatku ps4 patche dorywane sa do reszty juz sciagnietych wiec powinno ci wystartowac sciaganie nowel latki nie od 0mb tylko juz wlasnie gdzies ok 9gb
Opublikowano 7 czerwca 20159 l O wlasnie o to mi chodzilo, Ficus to ladniej w slowa ubral :-) Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Autor No ja wiem... Ale mi ściąga od 0 te 10 GB. Wcześniej faktycznie dociągało od jakiegoś tam momentu. A teraz mi od 0 idzie.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l - A certain Japanese Car Manufacturer is coming - Private lobbies are in development. - We're making stunning art with @FuturLab for the next #DRIVECLUB Tour Pack! Here's a little preview for you - This month one of the Tour Packs in #DRIVECLUB will be themed on one of my favourite developers games. I'll be showing off artwork soon.. - Update 1.18 will be packed with further changes to challenges based on your feedback, new driver levels, new accolades, options to toggle Face-offs on and off, changes to the Drifting Stat (that will make the Hoon-a-Tic Trophy accurate again), and more that we'll be ready to tell you about soon. Edytowane 10 czerwca 20159 l przez Fanek
Opublikowano 11 czerwca 20159 l w zasadzie nigdzie, można coś znalezc tylko na wpisach twitta widziałem wzmianke o GTR, ale to nic oficjalnego Edytowane 11 czerwca 20159 l przez Fanek
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Nigdzie, to takie moje marzenie ale skoro faktycznie japonce maja byc to nie wyobrazam sobie ich bez tych 3...
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Wogole zniesienie limitu uczestniczacych w wyzwaniach i specjalna zakladka w menu wyszczegolniajaca te od evolution to super pomysl, po kilka tysiecy ludzi ze soba rywalizuje w tych dynamicznie zmieniajacyh sie eventach
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Oby tylko te samochody dali jakies normalne a nie znowu jakies CHORE prototypy ....
Opublikowano 15 czerwca 20159 l wrrrrrrr ponoc velocity pack (dlc z nowa kampania) ma miec trasy z jakas neonowa paleta barw wzorowana sie na tej z gry - tez nie moge sie doczekac tego jak to sie potwierdzi
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Ja tez w tym lub przyszlym tygodniu kupuje SP. Dobrze by bylo do tej pory skonczyc Wieska [emoji38][emoji106]
Opublikowano 16 czerwca 20159 l podrzuci ktoś linka z ustawieniami T100 pod DC jeśli takowe istnieją, z góry dzięki
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Nowu update do pobrania a w nim z większych istotnych zmian podbicie lvl do 60 A nowe auta w czerwcu to : Nissan GT-R, Nissan 370Z Nismo, McLaren 570S, Chevrolet Corvette Z06 2015 Dodge Challenger SRT8 392 BUNUS: Peugot niczym z batmana (tandeta) MIeszane mam uczucia, ponieważ Corvetta Z06 już przecież jest, po co kolejna ? Zamiast Chellengera też bym wolał Mustanga a i 570S też już podobna jest... Cieszy Nissan ale ciągle brakuje dużo fajnych aut a dają jakieś zapychacze... Edytowane 17 czerwca 20159 l przez kufir