Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Z pojedynczych zawodów masz wyścig, TT i drift. Ostatnio doszedł szybki tt, czyli 20-30 sekundowe odcinki tras.

Możesz ustawić dowolną porę dnia, pogodę, opady i przyspieszenie czasu. W kampanii są z góry ustalone warunki. Deszcz dochodzi od dodatku Elements w karierze.

Podwójny fame ponownie dostępny, czas trwania do 03/09.

11884660_871325336285161_700426086669108

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 612 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

aby zdobyć poziom 62 trzeba wykupić te ostatnie dodatki ?

mam ze 170 milionów ptk w DC 

Opublikowano

Nie trzeba, na 62 level wystarczy mieć chyba 75 gwiazdek.

Opublikowano

gwiazdki i ptk mam

brak tylko "wyzwań" w czasie po przechodzonych na to wyszło

Opublikowano

Kilka stron wcześniej, ussr wrzucił tabelkę z czasami na poziomy Elite i chyba wszystkie auta są z podstawki. Więc jedyny problem będą stanowiły gwiazdki od momentu, gdy będzie ich potrzeba więcej niż 315 (tyle jest max bez płatnych dodatków).

W dniu 21.08.2015 o 05:06, ussr napisał(a):

Wymagania na Elite Levels Wrzuciłem do Excela w celu lepszej przejrzystości. 

elitelevels.jpg

Ciekawe czy pociągnął to dalej, tak aż do levelu 100, kiedyś ktoś gdzieś chyba na FB o tym wspominał. Było by fajnie.

Opublikowano

Dziś skończyłem ostatni tour zdobywając w DC 100% pucharków: 48  :trophy_bronze: brązowych, 47  :trophy_silver: srebrnych, 26 (!)  :trophy_gold: złotych i 1  :platinum: platyna  :obama: ...

... i ciągle mi mało  :oh_you:

Dawać nowe toury!  :shotgun:

Opublikowano

Na PS Store jest oferta dla Plusowiczów: pełna wersja + Season Pass za 84 zł. Osobno Season Pass też dostał zniżkę: 54 zł. Brać kto nie ma :D

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

o fuck serio? kto nie gral, a nie kupi za taka cene ten stulejarz

Opublikowano

Tak czekalem czy moze troche zjada z ceny za SP ale prawie 50% sie nie spodziewalem. Jesli to prawda to biore na 100 pro [emoji106]

Opublikowano

Hahahahah, chciałem kupić wczoraj wieczorem, ale dałem sobie spokój i mówię, że kupię dzisiaj, a tu taka niespodzianka :D

Opublikowano

No! jak więcej osób kupi to może wznowimy wyzwania DC z autkami DLC, szkoda marnować takie Rakiety.  :woot:

Opublikowano

Ja już kupiłem, więc jak przyjdę do domu to będzie grane nowymi autami :D

Opublikowano

Wstyd nie brać tej przepustki sezonowej teraz, choć i bez niej można grać i grać...

Opublikowano

No dokladnie ja jeszcze podstawy nie umeczylem ale jak SP jest to zlykam jako lowca promocji :)

Opublikowano

No to pojechali po bandzie. W sumie jak juz DC nas do tego przyzwyczil, ze jak juz cos zmieniaja to wychodzi petarda :-D

ussr, licze na to samo co ty. Jest praktycznie po sezonie urlopowym i mozna cos wyskrobac

Edytowane przez gebus_3008

Opublikowano

Jak ktoś nie kupił DLC to przed nim mega tona nowych Tour z gwiazdkami do zdobycia. Same DLC dają więcej grania niż podstawowe Tours. 

Opublikowano
  • Autor

Genialnie, wracam do domu i kupuję. Czekałem na to od premiery gry :P

Opublikowano

To co, startujemy z rywalizacja DC w Full SP?

Od Poniedziałku?

Edytowane przez Welna