Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W ten weekend ponownie Fame x2, ale tylko w multi.

11951521_872785642805797_645498759841979

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 610,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

Dobra po ile zdrapy za 100 psn chodzo tera na aledrogo ??

Najtaniej znalazłem za 91,80zł i to nie na allegro...

Opublikowano

Faak, a ja kupiłem 2 tygodnie temu :D bierzcie ludzie, komu Forza potrzebna hehe

Opublikowano

Nie odpalałem DC dobre 2 miesiące (jak nie lepiej) i nie jestem na bieżąco. Zrobili w końcu to prywatne lobby czy nadal nie ma? :<

Opublikowano

Wbiłem ponownie 100% DC. Wszystkie gwiazdki zdobyte :) teraz jeszcze tylko elitarne poziom bo zostałem na 69 ;)

Opublikowano

Dobra po ile zdrapy za 100 psn chodzo tera na aledrogo ??

Najtaniej znalazłem za 91,80zł i to nie na allegro...
A gdzie jeszcze mozna kupic ?

Ja znalazlem na aledrogo za 85

Edytowane przez spencer13

Opublikowano

Dzięki za info o przepustce. Sam miałem kupić ją wczoraj, ale coś mnie podkusiło by zaczekać na obniżkę :)

Opublikowano

Czy w DriveClub w edycji PS Plus jest multi? (Doprecyzuje: multi w trybie ścigania się z innymi graczami). A jeżeli jest to czy ilość graczy dopisuje? I czy ścigami się też z graczami z "pełnej" wersji czy tylko z tymi co mają też DriveClub w wersji PS Plus?

Edytowane przez VerB_

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem pierwszy raz multi i eventy są podzielone na zwykłe i te z wersji PS+, więc grać możesz ze wszystkimi graczami, którzy dołączą do zawodów Plusa.

Co mi się nie podoba, to dość długa synchronizacja graczy w poczekalni. Same wyścigi były bez lagów, ale bardzo brakuje zakładania pokoi, czy to prywatnych czy publicznych. One się same generują czy jak? Bo nigdzie nie widziałem żadnych opcji, poza dołącz.

Edytka:

Kufir, jeżeli dalej będziesz miał problemy to może sprawdź te filmiki. Na sucho i na mokro, jak kto woli :)

Opublikowano

kampania doczeka sie poziomow trudnosci, ciekawe czy bedzie mozna tylko obnizyc poziom trudnosci czy tez bedzie mozna go podwyzszyc wzgledem obecnego

Opublikowano

Podobno ma to działać tak, że system dopasuje poziom trudności do umiejętności kierowcy.

Opublikowano

Ha ostatatnio troche zaniedbalem DC i odpalilem teraz. Pacze a w wyzwaniu driftem audi r8 53 miejsce na 800 iles tam osob odrazu mi sie micha ucieszyla :)

Opublikowano

Panowie, jak to jest z tymi klubami? Niektóre auta w garażu wymagają posiadania własnego klubu na jakimś tam poziomie. Stworzyłem więc wczoraj jeden, ale nie jest aktywny, bo musi posiadać min. 2 członków. Czy jeśli usunę swój własny klub i powiedzmy przyłączę się do któregoś z tych obecnych w rankingach, to czy będę mógł odblokować sobie te auta?

btw. nie odkryję nic nowego, ale jako świeży posiadacz PS4 muszę stwierdzić, że to najpiękniej prezentujące się wyścigi, w jakie kiedykolwiek grałem. Cudo.

Opublikowano

Tak jak dołaczysz do klubu który ma np 40 lvl to oblokuje Ci wszystko klubowe do 40 levelu

Opublikowano

Do czwartku jest podwójna sława za prowadzenie LaFerrari.

Opublikowano

Odblokujesz je za wbicie piątego levelu u producenta. Można też kupić.

Opublikowano

Dali ostatnio patcha a obnizenie poziomu trudnosci nadal brak..Obiecuja juz to od stycznia.

Opublikowano

Patch naprawil problemy z kierownica thrustmaster t100 ale naprawde nie rozumiem ludzi z tym poziomem trudności. Od tego są te pieruńskie gwiazdki.Ja bym dla tych slabszych zaproponowal możliwość startowania w wyscigu na pierwszym miejscu.