Opublikowano 27 września 20159 l Fajnie że nie pchają się w nową część gry tylko pracują nad nowościami w tej odsłonie. Gdyby zaczęli prace nad Driveclub 2 to była by to jasna deklaracja, "hej słuchajcie nie udało nam się za pierwszym razem, więc postanowiliśmy że nie uda się nam za drugim razem" A tak ekipa która pozostała w Evolution Studios po tym jak szefostwo sony skutecznie uszczupliło jej szeregi pracuje właśnie nad dokończeniem swojego dzieła. Wiele rzeczy obiecali, i sporo udało im się doprowadzić do skutku. Fajnie że będą nowe pucharki plus bonusowe contenty, gra pożyje dłużej.
Opublikowano 27 września 20159 l czekam z wywieszonym jezorem, cudownie, ze gra dalej jest rozwijana, nowe trasy i season pass2 przytule z radoscia btw prywatne lobby nie beda czescia BIG october update, wyjda chwile pozniej, prywatne pokoje maja byc w pelni costumizacyjne - nawet system kar bedzie mozna wybierac lub wyscig gdzie przeciwnicy wzgledem siebie robia sie przezroczysci
Opublikowano 27 września 20159 l czekam z wywieszonym jezorem, cudownie, ze gra dalej jest rozwijana, nowe trasy i season pass2 przytule z radoscia Przebiłem ciebie swoją ekscytacją Z tego podniecenia dokończyłem trzy ostatnie Tours i zrobiłem wszystkie gwiazdki. Teraz spokojnie czekając będę podwyższał swój level.
Opublikowano 27 września 20159 l A który masz aktualnie poziom? Ciekawe czy w październiku podniosą Elite do 100.
Opublikowano 27 września 20159 l Mam teraz 62, jakoś nie miałem weny podbijać te levele skoro nic za to nie miałem. Teraz przede mną próba w Audi RS6 Avant, tam gdzie ścigaliśmy się w wyzwaniach Corvetta w Deszczu. Jakby podbili do 100 to było by świetnie.
Opublikowano 27 września 20159 l Ja mam 74 i brakuje mi gwiazdek, ale to przez to, że późno kupiłem SP, bo w tej ostatniej promocji. Ogólnie świetnie to wymyślili z tymi Elite Levels.
Opublikowano 27 września 20159 l 100lvl na pewno bedzie, jednak wydaje mi sie, ze jeszcze nie teraz tylko beda powoli po np 10lvl dzwigac
Opublikowano 9 października 20159 l Panowie. Czy w tej grze obowiazkowy jest ps plus? Bez abonamentu można dołączyć do jakiegoś klubu?
Opublikowano 9 października 20159 l Nie jest wymagany. Możesz dołączyć do klubu (co na tę chwilę niewiele daje poza zbieraniem punktów do wspólnej puli klubowej) i brać udział w rywalizacjach, ale nie możesz ścigać się bezpośrednio na torze z innymi.
Opublikowano 9 października 20159 l Aha. Wielkie dzięki za info. Ja plusa mam ale mój znajomek nie ma i się zastanawiał czy kupić grę
Opublikowano 11 października 20159 l Cześć, takie pytanie do szpeców DC.Czy jak kupię PS, to wszystkie avatary z ikonką koszyka z sklepiku (velocity, horsepower oraz samochody) będę miał odblokowane oOGrę kupiłem na premierę. Nieco się zawiodłem z tytułu oczekiwań, jednak generalnie całkiem dobrze przez te kilka godzin się bawiłem. Uważam, że 7/10 dlań było w pełni zasłużone. Do pokonywania kolejnych okrążeń wróciłem po ponad 4tygodniach gdy zawitały spóźnione zjawiska atmosferyczne, tak podnoszące atrakcyjność tej pozycji oraz tryb foto - dobrze spędzony czas przez dwie noce i znowu półka. Odczekałem kilka miesięcy i po raz kolejny na jakiś czas przywitałem grę i znowu została odinstalowana. Jakiś czas temu zakupiłem nowe słuchawki (s400), a także kierownicę (T300), co oczko puściło w stronę DC. Takie kombo zdecydowanie polecam.Uważam, że DC to jedna z najlepiej udźwiękowionych gier tej generacji, kółko dodaje niezwykłych wrażeń, zatem Drajw udał się jako pierwszy do paszczy konsoli.Gra się kapitalnie, ależ ta pozycja straciła (choćby na średniej), że wyszła wtedy, i że był to produkt tak niepełny. Nie jestem zwolennikiem przepustek sezonowych. To zwykłe zdzieranie z graczy ubrane w miłe słowa w deseń "hej, ale będziemy wspierać grę, którą tak lubicie przez miesiące, a wy to za darmo otrzymacie". W DC nie grałbym, jakby nie ogrom rzeczy, które się przez ostatnie miesiące nagromadziły. Doładowałem konto, zatem nie obraziłbym się, gdyby ona te wszystkie wyzwania i samochody odblokowała - to zapewne na kilka godzin przywróci DC do czytnika konsoli.
Opublikowano 11 października 20159 l DC + SP jest wart kazdych pieniedzy. To moim zdaniem obok BB i W3 najlepsza gra jaka wyszła na konsole nowej generacji
Opublikowano 11 października 20159 l Też polecam DC z SP zwłaszcza, że teraz jest w promocji na ps store. Z początku było trochę trudno ale po opanowaniu modelu jazdy jest za(pipi)ioza. Sylvan jak kupisz SP to wszystkie dodatki musisz ściągnąć z psstore
Opublikowano 12 października 20159 l Bez SP singlowa kampania bedzie lipna? Jeżeli nie grałeś to najpierw weź wersję PS+ albo podstawową i sprawdź czy Ci przypasi. Podstawowa kampania to odpowiednik siedmiu DLC (patrząc na gwiazdki, łącznie 315). W kampanii nie ma zmiennych warunków atmosferycznych (deszcz itp.), te zaczynają się od płatnych DLC (Elements). W ramach zwykłej gry masz dostępne zmienne warunki w pojedynczych eventach i wyzwaniach. Jest też Tour Startline zbierający kilka eventów z dodatków, czyli taka pokazówka.
Opublikowano 12 października 20159 l Dokładnie. Na cóż wydawać dodatkowe pieniądze, skoro podstawowa opcja zapewni spokojnie kilka(naście) godzin zabawy na bardzo wysokim poziomie. Ja na przepustkę się skusiłem, ponieważ zakończyłem w ubiegłym roku zabawę z grą, leżała tak na półce, a dodatków od groma dostarczono przez ten czas. Dość napisać, że włączyłem pod wieczór wczoraj konsolę i dzisiaj o 4tej zabawę przerwałem, a zaledwie liznąłem 1/4 tej jakże opasłej zawartości. Kupiłem także dodatkowo La Ferrari, jednak przez te godziny nie znalazłem dlań zastosowania, ale znajomi napisał, że prędzej, czy później go dorwę.
Opublikowano 12 października 20159 l LaFerrari odblokowuje się automatycznie po wbiciu piątego poziomu w stajni, więc przepłaciłeś
Opublikowano 12 października 20159 l Jednak najbardziej szkoda braku zmiennych warunkow w kampanii.Duzo tego zawarli w SP(snieg,deszcz,mgla jesli jest)?
Opublikowano 12 października 20159 l lobby ma byc w tym miesiacu - tyle grzebia bo ponoc ma byc pelno opcji, bedzie mozna nawet ustawiac wyscigi gdzie kazdy dla siebie bedzie duchem by wykluczyc destruction derby zmienne warunki sa bez season pass - dodali przeciez w patchu ta kampanie startline, nie jest dluga ale ma eventy z zmiennymi warunkami atmosferycznimi w season pass i jego kampaniach jest tego pelno, tylko pierwsze 3-4kampanie tego nie maja
Opublikowano 12 października 20159 l Może bym wrócił do rywalizacji, wystarczy season pass? Zawiera wszystkie dodatki czy jadą graczy w tyłek ?