Square 8 550 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 No my wieczorami bardziej, bo musimy wrócić z pracy Chyba, że jest dzień wolny to ja staram się jeździć wtedy. Można bez HS, ale wskazane aby był kontakt, bo jest śmieszniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 438 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Jutro cie dodam Square. A w soboty? Pamietam ze Ukyo mnie zapraszal tez jak bylem w pracy? To teraz jak mnie zaprosi to bede z wami grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 977 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 Fanowskie trailery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Super akcję dzisiaj miałem przy drifcie (końcówka), w zasadzie kolejny raz, bo już wrzucałem podobne. Nawet nie wiedzialem ze sie tak da Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 W końcu mam 100% w DC (1080 zlotych gwiazdek a nie jak Masorz srebrnych na easy ) i 13 level Elite teraz tylko grind do 85/25 Yeeey Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 344 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 robi wrazenie! Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Dobrze że mnie przekonano do powrotu wieczorne Multi wyborne - Dobra panowie gramy tak słabe warunki pogodowe jakas kreta trasa i TYLKO AMERYKAŃSKIE SAMOCHODY!! - Ok ok ok ok ok ok - x wybrał Dodge Viper x wybrał Chevrolet Corvette x wybrał Dodge Viper Wełna wybrał Ferrari 488 GTB Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Ferrari w stanach robią przecież, nie wiedziałeś? Ale multi jest świetne, to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Walczac z pewnym ( ) wyzwaniem zniknął mi duch... Jak go odzyskać ? Nie widzę ani swojego najlepszego przejazdu ani ducha innych graczy. W opcjach mam go widocznego na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Jest pewien sposób, mianowicie musisz pobić czas Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Jak chcesz to moge ci przejechac Cytuj Odnośnik do komentarza
Dymek 5 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Niech dawają na styczeń nowe trasy bo hype mi się wzmacnia. PS: Można w w prywatnym lobby zrobić wyścig drużynowy ? Porobiłbym Jakieś ustawki klubowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 W końcu mam 100% w DC (1080 zlotych gwiazdek a nie jak Masorz srebrnych na easy ) i 13 level Elite teraz tylko grind do 85/25 Yeeey Po pierwsze złotych mam 481 (plus 50 srebrnych) a po drugie spierdalaj, nie każdy jest takim cyborgiem i ma tyle cierpliwości do Hajperów jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 PS: Można w w prywatnym lobby zrobić wyścig drużynowy ? Porobiłbym Jakieś ustawki klubowe Można, ale chyba maksymalnie na dwie drużyny, sprawdzę przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 No ja to bym nawet pogral ale PSN takie dobre xD Najgorsze jest to ze grindowac mi się kilometrów nie chce i najprzyjemniej robiło by się to właśnie online Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 No mnie właśnie przyszła ochota pogrzać z Wami online, ale NIE MA ONLINE DO KURWY NĘDZY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Nie wiem jak z moją dostępnością jutro, ale w środę można pograć z racji, że dzień wolny. Wyróżnienia same się nie wbiją przecież, a jeszcze sporo zostało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 (edytowane) Masakra jakas... jeżdziłem wczoraj cały wieczór (5h!!!) aby zaliczyć 62 poziom elity. Zawsze brakowało około 0,025 i się nie udało... To już nie pierwsze takie posiedzenie i ciągle bez efektów Jednak zauważyłem że pomaga hamowanie ręcznym nakierowuje nas na tor jazdy (eureka ) *Jak kiedyś się wkońcu uda napije się za to !!! Jeszcze nigdy nie męczyłem się tyle z jakimś wyzwaniem. Chyba od września 2015 mnie ono blokuje Edytowane 5 stycznia 2016 przez kufir Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 438 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Kur.wa ja w sklepie pewnie dopiero w czwartek drivecluba bede miał faaaak Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Trza zainwestować w swój egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 438 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Albo po prostu miec dubla zawsze wlasnie ze tez o tym nie pomyslalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichalTD 3 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 *Jak kiedyś się wkońcu uda napije się za to !!! Jeszcze nigdy nie męczyłem się tyle z jakimś wyzwaniem. Chyba od września 2015 mnie ono blokuje podziwiam takich wytrwalcow. Wyjasniles mi przy okazji dlaczego większość osob z elite nie przeszkoczyla 1 poziomu, a zwróciło moją uwagę ze sporo osob ma pierwszy albo 13 poziom tego eliternego levelu, ja walcze o pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Panowie, nie było mnie w temacie DC przez 2 miechy - o co się rozchodzi z tymi elitarnymi? Zapewne chodzi o te zielone 0 obok, wytrwale wbitego 58lvlu normalnie. Swoją drogą polecam mały odpoczynek od DC, aby zgłodnieć i wrócić ze zdwojoną chęcią - combo: housikowa łupanka ze Spotify + wbijanie pucharów w Bikes po małej przerwie Ja nie wiem jak mozna te gierke hejtować, do tego widzę, że cena 49pln na promo w PSS to juz w ogole kozacka opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Dobrze że mnie przekonano do powrotu wieczorne Multi wyborne - Dobra panowie gramy tak słabe warunki pogodowe jakas kreta trasa i TYLKO AMERYKAŃSKIE SAMOCHODY!! - Ok ok ok ok ok ok - x wybrał Dodge Viper x wybrał Chevrolet Corvette x wybrał Dodge Viper Wełna wybrał Ferrari 488 GTB Nie słyszałem tego, wogole jak sie połaczyłem to przerzuciłem sie na słuchawki i mi widocznie cos nie pykło bo was nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi