Opublikowano 15 stycznia 20169 l Panowie nie moge wbic trofika do trzech razy sztuka. Albo nie rozumiem, nie raz podczas tour i proby czasowej pokonalem za pierwszym razem trzy czasy z gwiazdek i nic.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Tam chodzi o coś innego. Odpalasz próbę czasową (własną, nie z Tour'a) i musisz kolejno pokonać 3 czasy duchów, które gra pokazuje. Możesz też odłączyć neta i pokonywać swoje własne czasy. Na przykład pierwsze okr. robisz 2:30 min, drugie 2:10 min, trzecie 2:00 min i czwarte 1:50 min. Edytowane 15 stycznia 20169 l przez SzczurekPB
Opublikowano 15 stycznia 20169 l No tak, ale ja pamietam, że onlinowo coś nie chciało wpaść odłączyłem neta i wpadło i zrobiłem wlasnie tak, że pierwszy czas totalnie z du,py a potem 3 razy co raz lepszy no i musi być time trial tak jak mówisz a nie tour.
Opublikowano 15 stycznia 20169 l Nissan R34 GT-R Na filmiku jest ponoć kilka wskazówek co będzie w patchu. Na przykład filtry z photo mode podczas gry? Edytowane 15 stycznia 20169 l przez SzczurekPB
Opublikowano 16 stycznia 20169 l tak, juz sie przyznali, bedzie mozna zapuszczac filtry z photomode w trakcie gry wlasciwej
Opublikowano 16 stycznia 20169 l Z twiterrów: - Photo Mode filters during race. B&W, posterize, night vision, bleach, cinematic... all of them! - And you can change the intensity of them too! - More Stars and Trophies coming next month! - more
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Jak pojawi się info to możesz być pewny, że Szczurek o tym napisze, nie musisz pytać co 3 dni Ja czekam jeszcze na kolejne poziomy wyróżnień.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Ale sie wkręciłem w te wyzwania. Od 2 dni nawet nie tknąłem touru a jeszcze chyb mi z 8 zostało W dodatku nie trzeba miec plusa do tego. No dawno tak nie propsowałem ani podejcsia twórców ani zadnej gry jak DC.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l W dodatku nie trzeba miec plusa do tego. No dawno tak nie propsowałem ani podejcsia twórców ani zadnej gry jak DC. I to jest piękne w tej grze!!! Można rywalizować z ludzmi nie kupując tego badziewnego plusa! Da się, da ! http://www.ppe.pl/news/41257/driveclub-potrzebuje-kar-za-odbijanie-od-scian-tworcy-rozwazaja-taka-mozliwosc.html jestem na TAK! Edytowane 19 stycznia 20169 l przez kufir
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Jeżeli mają wprowadzić te kary to niech zrobią też coś z driftem. Fajnie jest zrobić te 5-10 tyś więcej ale to nie o to chodzi. Powoli omijam zawody w których szanse na top 10 daję tylko (pipi)nięcie w scianę.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l właśnie nabyłem Drivecluba z przepustką sezonową i dołączam do wesołej ferajny jakieś porady na początek?
Opublikowano 19 stycznia 20169 l Nie zwracaj uwagi na bandy i przeciwników, suń jak bobslej w Vancouver.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Nie zwracaj uwagi na bandy i przeciwników, suń jak bobslej w Vancouver. No i wlasnie dlatego powinny byc te kary bo czasami az sie odechciewa jezdzic starannie jesli walac w bande mozna miec lepszy wynik.... Beznadzieja...
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Tyle ze trzeba to umiec zrobic i dziala tylko na najszybszych autach. Na pcozatku przy hatchbackach nawet uzycie lekkie hamulca przekresla czasem najlepszy czas a co mówic je.bniece clio w bande O kolega kaliszke z Ostrołeki
Opublikowano 20 stycznia 20169 l właśnie nabyłem Drivecluba z przepustką sezonową i dołączam do wesołej ferajny jakieś porady na początek? Ja gram na automacie i padzie i ode mnie tak: - nie nadużywaj ręcznego (tylko w odpowiednich momentach) - nie wpadaj za bardzo w poślizg, czasami warto dohamować i wyjść szerokim łukiem bez niego - wchodź ciasno w zakręty: później na prostej będziesz miał większą prędkość - przy pełnym deszczu przy wyjściu z zakrętu nie wciskaj gazu do dechy, tylko tak mniej więcej do połowy (R2 na padzie) i jak będziesz czuł że auto łapie przyczepność dopiero depnij (w zależności od typu samochodu, np. jedno hardkorowe wyzwanie gokartem), musisz bardzo delikatnie operować gazem - w wyścigach nie uderzaj przeciwników "w du.pę" (kara) tylko w bok przy ciasnym wejściu w zakręt (pamiętaj że to arcade hehe) od wewnętrznej żeby go "wyeliminować" Jak mi się coś przypomni to dopiszę Edytowane 20 stycznia 20169 l przez _daras_
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Nie zwracaj uwagi na bandy i przeciwników, suń jak bobslej w Vancouver. o ile na początku myślałem że sobie jawnie kpisz z mojego pytania, tak po kilku trasach, gdy prawilne wejście w zakręt z odbiciem od bandy sprawiało że uzyskiwałem lepszy czas niż po starannym wejściu w wiraż, zrozumiałem o co chodzi póki co największy problem sprawiło mi kontrolowanie Ferrari 430 w tym paskudnym błocie i deszczu, delikatny ruch gałką w prawo lub lewo sprawia że kręcę bączka wokół własnej osi. Hatchbacki na początek, na zrozumienie modelu jazdy w porządku, problemy największe mam z wykręcaniem jakichkolwiek wyników w pojedynkach drift. Tyle ze trzeba to umiec zrobic i dziala tylko na najszybszych autach. Na pcozatku przy hatchbackach nawet uzycie lekkie hamulca przekresla czasem najlepszy czas a co mówic je.bniece clio w bande O kolega kaliszke z Ostrołeki ano z Ostrołęki, świeży właściciel PS4 i świeżo upieczony forumowicz właśnie nabyłem Drivecluba z przepustką sezonową i dołączam do wesołej ferajny jakieś porady na początek? Ja gram na automacie i padzie i ode mnie tak: - nie nadużywaj ręcznego, tylko w odpowiednich momentach - nie wpadaj za bardzo w poślizg, czasami warto dohamować i wyjść szerokim łukiem bez niego - wchodź ciasno w zakręty: później na prostej będziesz miał większą prędkość - przy pełnym deszczu przy wyjściu z zakrętu nie wciskaj gazu do dechy, tylko tak mniej więcej do połowy (R2 na padzie) i jak będziesz czuł że auto łapie przyczepność dopiero depnij (w zależności od typu samochodu, np. jedno hardkorowe wyzwanie gokartem), musisz bardzo delikatnie operować gazem - w wyścigach nie uderzaj przeciwników "w du.pę" (kara) tylko w bok przy ciasnym wejściu w zakręt (pamiętaj że do arcade hehe) od wewnętrznej żeby go "wyeliminować" Jak mi się coś przypomni to dopiszę z tym ręcznym to ogólnie duuużo pracy, bo na chwilę obecną użyłem go może z 2-3 razy i efekt był nieciekawy. Wchodzenie jak najciaśniej w zakręty popłaca, szybko to zauwazyłem, męczenie go szeroko sprawia, że utrzymujemy koszmarną prędkość i zanim z zakręt się skończy, można się zestarzeć... Gra bardzo mi się podoba, szukam klubu, zeby uzyskać dostęp do klubowych aut - wyśle ktoś może inva, czy trzeba sobie zasłużyć? Nie ukrywam że nie jestem jeszcze demonem szybkości i kierowcą marzeń, ale z czasem przyjdzie
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ja w wyścigu ani razu nie użyłem ręcznego żeby poprawić czas, nie polecam się tego uczyć za bardzo.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ręczny tylko do driftu. Chociaz i bez niego przeszedłem wszystkie drifty podstawowego tour xD
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ręczny tylko do driftu. Chociaz i bez niego przeszedłem wszystkie drifty podstawowego tour xD Niekoniecznie, bo czasami można w typowym wyścigu machnąć ręczny na bardzo ostrych zakrętach (Japonia) i przy suchym asfalcie. Zależy też od samochodu ofkors. Edytowane 20 stycznia 20169 l przez _daras_
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Jak robicie w tour drifty bez ręcznego i ozaliczacie 3 gwiazdki ? 0_o