Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu, tylko czemu brakuje sekcji z wygasłymi wyzwaniami? Na chwilę obecną to tylko można podejrzeć aktualnie trwające wyzwania. Trochę słabo z zawartością.

A sorry, można jeszcze ustawić emote odnośnie swojego wyniku.

Opublikowano (edytowane)

jak kupie season pass to wszystkie dodatki sciagna sie odrazu czy i tak pozniej musze klikac na wszystko ?

a i o co chodzi z tym ze np wchodze w APEX expension pack i mam do wyboru dwie rozne wersje ?

Edytowane przez kubson
Opublikowano

jak kupie season pass to wszystkie dodatki sciagna sie odrazu czy i tak pozniej musze klikac na wszystko ?

a i o co chodzi z tym ze np wchodze w APEX expension pack i mam do wyboru dwie rozne wersje ?

ja klikałem :P ponad 50 zakupów+ tyle samo @ potwierdzających

Opublikowano

hah rowniez wyklikalem wszystko xD wczoraj w nocy troche poscigalismy sie z Wet Willym i Masorzem, kurde co za gra, te trasy po ktorych jezdzlismy swietne i ta dynamiczna pogoda, cos pieknego

Gość _Be_
Opublikowano

Tylko z SP jest sens kupować. Podstawowy tour jest średni. 

Opublikowano

Na PSS jest chyba jeszcze wersja z SP za 84 PLN. Polecam taki zakup, bo mamy wtedy pełno zawartości do ogrania w singlu.

Jedyna sensowna opcja kupna Dc...tymbardziej że dochodzą nowe wyzwania (jak prowadzić X czasu w wyścigu) dochodzą zmienne warunki pogodowe no i samych wyścigów jest chyba 3x więcej niż w podstawce...
Opublikowano

Dokładnie, grania dużo więcej niż w podstawce. Jedynie trzeba mieć Plusa, żeby kupić ten pakiet (do grania po wygaśnięciu chyba nie jest potrzebny). Druga opcja to wyrwanie płytki po taniości i kupno SP za 54 złocisze.

Opublikowano

Nowy update nadchodzi.

• nowe poziomy klubu +35.
  • nowe poziomy Graczy + 25.
  • nowe poziomy Elitarne + 25.

Jeszcze w tym miesiącu czekają nas nowe samochody i motocykle. I dobrze, już pora szarpnąć się na brakujące dodatki i dobić do 100% w trofeach :)

Opublikowano

Dokładnie, grania dużo więcej niż w podstawce. Jedynie trzeba mieć Plusa, żeby kupić ten pakiet (do grania po wygaśnięciu chyba nie jest potrzebny). Druga opcja to wyrwanie płytki po taniości i kupno SP za 54 złocisze.

Dokladnie tak zrobilem, dc pudełko 60zł plus sezon pass. Cena/jakość wysmienita